Samsung i8510 Innov8 vs ???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Samsung i8510 Innov8 vs ???

Post od LesaZMN »

Sta od Nokie, SE ili drugih proizvodjaca predsatvlja realnu konkurenciju ovome?

Da li 8MPx kamera uopste ima smisla? Ko ce da primeti razliku izmedju 3,5 i 8 MPx na ekranu telefona ili monitoru racunara?

Slika

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Na monitoru jos mozda (tj kad se stampa), al ovako, na ekranu niko. Drugo, sto je IDzO rekao, ima LED flash, pa osim po danu, ni za sta drugo nije, osim za pokazivanje tipa IMAM MPLX (namerno sam napisao mplx zato sto ti koji ga za to uzimaju ne znaju ni sta je to xD)
Btw, sto se kamere tice, imas jos od 2006 samsung sa 10mpx, B600

A jedina prava konkurencija moze biti ovo sto su najavili, Samsung sa TS i 8mpx (isti kao omnia samo sa 8mpx kamerom)... To ce biti keva tel...
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Bice neke minimalne razlike u slikama ali onaj ko se ne razume nece ni primetiti!
Jos nema konkretnog konkurenta ovaj Samsung ali ceka se SE-ov model sa 8mpx, neki Nokiin koji ce se pojaviti 2009 (prema Eldarovim recima) kao i neki LG-jev model (nedavno pisala GSMArena o njemu)!
Misljenja sam da ne treba odmah srljati za ovim modelom samo zbog pixelaze i hvalisanja, jer LED slabo moze doprineti vecem kvalitetu slika!
Jedino, kao sto rece kapoerista90, ako hoces da se hvalis onda kupuj ali malo je drugih opravdanih argumenata! ;)

Odgovori