Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

da li je moguce da nekako pratim shta se deshava na kompjuteru (preko neta recimo) sa nokije n73 me.....da li postoji neki program za to !?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da pratis sta ti se desava na kompu preko neta ne verujem da postoji neka app,a za kontrolu kompa preko tel ima app koja moze da obavlja pojedine funkcije
Note IV N9100 dual

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34

Post od The_godfather »

Preporucite neke dobre igrice...

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

FIFA 07,Tomb Raider Legend,Brothers in Arms 3D,Asphalt 2 su igre koje najcesce igram,imam jos neke obicne,Java igre al to bas rijetko igram
Nokia N95 8GB

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

zllaja;ja takodje igram te igrice,skoro sam ih instalirao,medutim kada sam instalirao Tomb Raider Legend,Brothers in Arms 3D,prvi put kada sam ih pokrenuo radilio je super,posle toga kada sam ih drugi put pokrenuo poceo mi je displey strano brzo da trepce,tj da se u jako kratkim intervalima gasi i pali (u stotim delovima sekunde) to se desava samo kada pokrenem te dve igrice,dok,naprimer sa fifom07 nema nikakvih promlema.Zna li neko zasto se to desava :? :?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Kod mene je sve u najboljem redu,nijedna igra ne steka,niti pravi bilo kakve probleme,tako da neznam sta bi moglo da bude.Jedino sto ti mogu reci je da ih obrises i ponovo instaliras pa vidi kako ce se onda ponasati,
Nokia N95 8GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Probaj da restartujes tel pa da posle toga probas da otvoris neku od te dve igrice.Imao sam ja neke igrice koje su mi pravile probleme tipa da pocnu da se otvaraju pa pocne da "treperi" display i da me izbaci iz te igre,a to je problem do ram memorije
Note IV N9100 dual

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

e ljudi cemu sluzi ona app PTT i jel se to nesto naplacuje???hvala u
napred :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

To ti je Push To Talk,ne naplacuje se jer ju nijedan operater ne podrzava :D tako da ta app. ukratko ne sluzi nicemu :D

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

imam nekoliko laickih pitanja:
svoju N73 nisam do sada koristio za surfovanje jer nema wifi, a net mi je skup preko ovih paketa.
tako da sam ponekad koristio gprs da proverim racun i to je to!
s obzirom da cu mozda da obezbedim mesecno 100Mb free, dajte mi savete sta mi je potrebno za surf (hocu da telefon sredim maltene kao da imam wifi, ali bez hot spotova)!
jel mi je potreban neki pretrazivac? jel mogu da instaliram messenger?
i td...???

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

mozes naravno, samo poskidaj sa neta, i instaliraj. Posle toga... ZURKA ZURKA :D:D:D:D:D:D:D:D Mene je to mrzelo, jer mi je net bio skup,... sad kad imam Wifi :) Mogu ;p
Nokia E71... Elegant, but deadly

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

a messenger?
jel postoji opcija da stalno budem na netu, a da pritome koristim fon za razgovore i sms?
wifi je extra stvar, ali kada u blizini nema AP, moz* se slikas :lol: ponovo placas Mb, kad ti zatreba net!
bolja je varijanta da imas free Mb!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Imas vise aplikacija, tu su mig33, IM+, Slick, originalnu aplikaciju Live Messenger ali nisam siguran da ce raditi jer radi samo u nekim zemljama. A mozes ti biti stalno na netu samo izadjes iz programa preko MENI tastera i da ti program radi u pozadini samo sto bi ti puna baterija iscurila za nekoliko sati. Vjeruj mi jer i ja imam 100MB sedmicno da trosim za 2eura. Poz

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

janka_88, kakva podesavanja se rade na fonu za koriscenje neta?
samo se u settings prebaci na mobilni internet i pokrenu odgovarajuce aplikacije i to je to?
pitam zato sto sam uglavnom koristio gprs, a samo par puta net.

koja od ove 3 (mig33, IM+, Slick) je najbolja, sa sto manje banera i spama? (posalji app. na pp)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ja na n73 koristim live messenger, radi kod nas a ima da se skine na vise sajtova, samo ukucaj parametre u google i naci ces. browser koristim onaj fabricki u telefonu jer je najbolji i mogu ti reci da je 100mb sasvim dovoljno za umereno koriscenje tokom celog meseca
::luv phonez::

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Pa koliko ja znam ista su podesavanja za konekciju, nema nekih dodatnih podesavanja, sve zavisi od operatera. Npr. kod mene ide preko iste konekcije bilo da je neki paket kao sto ja imam 100MB ili standardni (koliko potrosis toliko platis). Mig33 skines sa wap.mig33.com samo sto se moras registrovati free da bi mogao koristi aplikaciju i preko nje moze i messenger, Slick skines sa www.lonelycatgames.com a ovaj IM+ potrazi na netu jer do daljnjeg imam net samo na telefonu. A od pretrazivaca koristim Opera Mini koji je meni licno vrlo dobar i brzi od fabrickog koji koristim u rijetkim slucajevima.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

sada sam nesto cacckao mobilni internet po nepovoljnijem kursu za potrosene Mb :disgust:
primetio sam da nema opcija za landsacape prikaz stranica.
ima samo smal i original page.
djoxie, janka_88, jel ste vi zadovoljni opcijama koje pruza N73 za internet?
za pocetnu google stranicu mi je izbacio na gateway nesto...
sta to znaci?

izvinite, ako sam dosadan sa ovim pitanjima, ali mislim da je pravo vreme posle 1,5 god. koriscenja ovog fona, da otkrijem jos neke funkcije! :oops:

pozz

symb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Sep 2008. 02:47

Post od symb »

Pozzz svima...

Zeleo bih ta pitam kako se moze prebaciti iz obicnog u N73 Music. Ako neko zna neka javi.
I jos me interesuje kako se mogu menjati ikonice na N73 ako uopste mogu? Hvala

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

symb, viewtopic.php?t=7010
detaljno procitaj uputstva!!! :roll:

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Landscape opciju nemas ugradjenu u fabrickom pretrazivacu dok u Operi Mini imas. Nije ni to problem kad instaliras program RotateMe i onda ce se slika zarotirati i u fabrickom pretrazivacu. Bolje da koristis Operu jer nema problema sa zahtjevnijim stranicama i ne zaglupljuje kao ovaj ponekad. Ja sam licno zadovoljan i ide poprilicno brzo bilo da je EDGE ili UMTS a sa sporijim GPRS-om ne znam kako ide jer u Italiji nema nigdje da nije bar EDGE signal ako nije 3G dok u RS fon nisam koristio za surf.

Odgovori