Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
madness99, moze se jedino vratiti u servisu preko Boxa ali ne znam da ti kazem koliko se to placa !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
fxgt, možeš da proveriš da li je stigao za tvoj product code ovde http://europe.nokia.com/A4577224 .
Ja sam taj kod nasao na netu i clan Supertarzan je hteo da apdejtuje softver ali nije javio da li koristio taj kod ili neki drugi za ovo podrucje i da li mu je uspeo apdejt !
Pa pokusaj sa tim kodom (ako hoces) pa ako je to za Balkan onda javi Miskoniju da ga stavi tamo na osmu stranu ove teme kao validan kod !
Kako da povratim tel iz stanja na gde se na njegovom ekranu samo stoji nokia,tel sam krenuo da updateujem i skinuo je softver krenuo update i napisao da treba jos 15 min,zatim se zapuco udater i tako stojao skoro sat vremena,posle toga se komp restartovao...sad kada pokusam ponovo...udater registruje tel ali krene sa onim novim updateom i onda posle 1 min izbaci da izvadim bateriju i punjac,pa da ih vratim nazad te da pokusam ponovo i tako stalno....a tel ostaje mrtav. u pitanju je N95...............help
A sto da placam 10e kad se kuci moze sve odraditi bez problema u 99% slucajeva?
Yuba, moras ga odneti u servis jer telefon ne sme da se skida sa kompa tj ne sme da gubi vezu u tih 15min kada se stavlja u fon novi sw! U servisu ce ti oziveti fon ali naravno gubis sve podatke koji su u mem telefona!
Yuba, moras ga odneti u servis jer telefon ne sme da se skida sa kompa tj ne sme da gubi vezu u tih 15min kada se stavlja u fon novi sw! U servisu ce ti oziveti fon ali naravno gubis sve podatke koji su u mem telefona!
Kupio sam N6120 pre par dana i verzija softvera je 04.21, postoji i novija 05.11 ali nigde nisam uspeo da pronadjem sta je to novo u toj verziji, sta je unapredjeno i popravljeno. Zna li neko u cemu je razlika ili neki link gde da trazim. Temu sam procitao od pocetka do kraja i samo je moj imenjak Milan flesnuo 6120 tako da ovde nisam pronasao odgovor. Ako nije nista znacajno unapredjeno necu ni da radim update, ali ako je manje bagovit isplati se uraditi.
Pozdrav svima
Pozdrav svima
HOX Titanium gray
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt: