Da li nokia posustaje?
Da li nokia posustaje?
Cini mi se da sto vreme vise tece da sve manje ljudi ima nokiu.Do pre nekoliko god bila je van konkurencije a sad nije tako.A u cini mi se da nokia od svojih telefona ispod 200e nema nesto kvalitetne telefone kao ovi ostali.Sta vi mislite o tome?
Nerazumem se ja bas.........
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
Nokia pravi odlicne telefone i nikako ne posustaje, sve mi se cini da nece odmah da upotrebe sve od tehnologije sto poseduju na jednom telu
, vec neko vreme trazim mobilni tel jer sam setri dao v500 a matorom sam dao MP3 i sad mi treba i jedno i drugo!Ceka sam 3230 ali nema stereo mp3, i sad cekam da padne malo cena 6630 a i ja da skupim neku lovu! Malo smaraju sa tim silnim najavama 5-6 meseci u napred! Sta sam sve nakucao smorio sam i sebe 

Naravno da tje da ostanu jos dugo u vrhu kada sada imaju 30 i kusur posto trzista i milione okorelih nokievaca koji bi kupili i kontis samo da pise nokia...
Ne kazem da pravi lose telefone, ali da nije vise toliko superiorna kao sto je bila, to je cinjenica...
Ne kazem da pravi lose telefone, ali da nije vise toliko superiorna kao sto je bila, to je cinjenica...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Slazem se sa akkijem.Konkurencija je sve jaca,pogledajte samo koliko modela izbacuje Samsung i LG za kratko vreme - ni oznake nestigne covek da im zapamtii,SE kakve samo ima MP3 Playere dok su jos uvek mono kod Nokia.Ne favorizujem ni jednog proizvodjaca,evidentno je kada izadjete uvece u u kafic na stolovima ne samo fensi momaka i devojcica vidimo male nasminkane preklopne telefoncice.Inace sam bio zakleti nokijevec,a onda je dosao P800 koji me je pokolebao, i razni mnogi telefoni i modeli posle njega su prosli i opet me je pridobio SE sa P910.
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
pa konkurencija je dobra stvar, samo ce terati nokiu da pravi bolje telefone, a ona to naravno, kao sto svi znate, moze... znaci jedino sto mozemo da ocekujemo su bolji nokiini telefoni, a zdrava konkurencija nikad nije na odmet....i u skorije vreme niko nece ni prici nokinim telefonima....samo da se zna 

Ja bih rekao da Nokia pravi ozbiljnije samo Symbian telefone, ovi S40 su bzvz, dok recimo SE radi bas obrnuto...
I zbog toga i nema bas dobrih telefona ispod 200e...
Samsung joj nikako nije rival... Mada se Samsung sad popravlja s novim modelima, ako uopste stignu... Samsung svaki drugi model otkaze...
Rival joj je SE...
A i ovo sto akki kaze, mnogi bi kupili Nokiu samo zato sto je Nokia, pa makar nemala ni kolor ekran a kostala 500e...
Moja porodica prva...

Samsung joj nikako nije rival... Mada se Samsung sad popravlja s novim modelima, ako uopste stignu... Samsung svaki drugi model otkaze...

A i ovo sto akki kaze, mnogi bi kupili Nokiu samo zato sto je Nokia, pa makar nemala ni kolor ekran a kostala 500e...

Definitivno mislim da joj popularnost opada,neoprostivi su pojedini propusti i cinjenica je i da dosta zivi od stare slave gde je navukla gomilu fanova,naravno da su joj telefoni dobri,ali bi trebalo da budu neuporedivo bolji.Ja licno imam nokiu,ima nesto kod tog brand-a sto privlaci ljude:) ali brate,strasno sporo inovira,ne samo sporo nego i lose po mom misljenju.Ako u necemu i vodi,radi se upravo o onom u cemu je vodila i na samom pocetku,nikakvih izmena nema.
Nokia garantovano posustaje!!! Ostali ih odavno odvaljuju za ekrane, kvalitet zvuka, sam dizajn telefona...(o kamerama ne mogu da pricam zato sto ih nisam video na ovim novijim fonovima ali ne sumnjam da je i tu prednost drugih firmi...). Znam da su svi Symbiani cigle ali mogli bi koliko toliko da im smanje dimenzije. Uprkos svemu nekad ne bih kupio ne-nokia telefona ali ako samsung i SE krenu da ubacuju Symbian u svoje fonove... situacija ce se promeniti

- Renato
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Okt 2004. 19:17
- Kontakt:
ljudi sta vam je?
ali dobro svak ima svoje misljenje. ja stvarno mislim da symbian telefoni su najbolji. iako su veoma komplikovani zato imaju najbolje funkcije.
sto se tice ekrana mozda su tu malo slabiji u odnosu na neke druge kompanije, ali zvuk tj. melodije su ostale najbolje.
ali dobro svak ima svoje misljenje. ja stvarno mislim da symbian telefoni su najbolji. iako su veoma komplikovani zato imaju najbolje funkcije.
sto se tice ekrana mozda su tu malo slabiji u odnosu na neke druge kompanije, ali zvuk tj. melodije su ostale najbolje.
YO HIP HOP FOREVER
Mislim da ce Nokia da promeni delimicno svoj marketing. Ipak ovo sto SE izdaje, mislim na W800 i K750, je ozbiljna konkrencija Nokiji. Ali zato sto se tice Symbian telefona nema joj premca. Od kad sam kupio 6600 svi moji drugari su rekli da ce uzeti Symbian fonove, i da zale sto su dali 200 eura za K700. Mislim da kad bi Nokia priblizila Smartphonove sirokim narodnim masama i krenula u njihovu ozbiljnu promociju, porasla bi kupovina telefona. Sve je u marketingu.
- StaCuKadSamNarcis
- Banned
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03
ma dajte bre, nokia je postala samo ime, kasne u tehnologiji najmanje 6 meseci, mislim ok je to sto najnovije nije uvek i najbolje, ali molim vas koja je firma prosle godine izbacila nov model sa 4096 boja, NIKO, samo nokija i onaj njihovi smesni telefon na preklop, koji izgleda kao neka ljustura??
motorola ih polako ali sigurno prestize, samsung je prica za sebe, cista fenserica. e kao imam mobilni koji slika, snima video, ali ne mogu to da ti pokazem, jer je IrDa BESKORISNO GLUPA, ma daj. posteno SE se pokazao kao najkompletniji telefon i sto se tice funkcija, kompitabilnosti i ostalog, u ostalom oni jedini koriste lithium-polimer baterije, jer niko drugi nema tehnologiju da ih pravi. jedino fuserisu sa ovim MS-Duo karticama, kao ajde da prodajemo sve pod nasim imenom, ali da ne moze nista drugo i da to nase bude najskuplje. ali valjda ljudi vole drugacije stvari, pa o ukusima ne vredi raspravljati, bar ja tako objasnjavam postojanje philips mobilnih telefona, hahahahaha
poz!!!!

motorola ih polako ali sigurno prestize, samsung je prica za sebe, cista fenserica. e kao imam mobilni koji slika, snima video, ali ne mogu to da ti pokazem, jer je IrDa BESKORISNO GLUPA, ma daj. posteno SE se pokazao kao najkompletniji telefon i sto se tice funkcija, kompitabilnosti i ostalog, u ostalom oni jedini koriste lithium-polimer baterije, jer niko drugi nema tehnologiju da ih pravi. jedino fuserisu sa ovim MS-Duo karticama, kao ajde da prodajemo sve pod nasim imenom, ali da ne moze nista drugo i da to nase bude najskuplje. ali valjda ljudi vole drugacije stvari, pa o ukusima ne vredi raspravljati, bar ja tako objasnjavam postojanje philips mobilnih telefona, hahahahaha

poz!!!!
We live together, we die together!
Bad boys for life!
Bad boys for life!