Imam jedan jakooo iritirajuci problem.. pa bih rizikovao!!
DSS-20/25
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- EsCoBaR
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
A koliko ce ovo da me kosta..? Jer mogu da se zalim posto imam garanciju..?Vise se isplati da ga odneses u servis
Aj molim te idi na ovu temu.. pa vidi da li mozes nesto da mi pomognes..
viewtopic.php?t=1840&start=40
Ako imas garanciju ne bi trebalo nista da te kosta... oni moraju da ti stave nov fw i rese problem... inace cena je 10-20 eura... preko 20 nikako nemoj da dajes... mada ako imas garanciju trebalo bi da ides tamo gde si kupio i da ih davis dok ti ne odrade to jer moraju...
sto se tice tvog problema iz druge teme, cuo sam da su ljudi imali istih problema i koliko se setjam problem je u losem dekodiranju ili nekom bagu u starijim softverima... novi to resava i mislim da ne postoji neko drugo resenje...
a strani forum, pogledaj ovde ... sretjno...
sto se tice tvog problema iz druge teme, cuo sam da su ljudi imali istih problema i koliko se setjam problem je u losem dekodiranju ili nekom bagu u starijim softverima... novi to resava i mislim da ne postoji neko drugo resenje...
a strani forum, pogledaj ovde ... sretjno...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...