Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ja ne mogu da instaliram ovaj SkyeStream SkyeCaller Pro v2.00

Problem je sledeci. Krene instalacija ali instalira neki Sky instaler.. on zavrsi i onda kao ide instalacija SkyeStream SkyeCaller Pro v2.00. I izbaci mi sertifikat error.

Posle toga sve mi instalacije koci.. i onda idem medju aplikacije i izbrisem taj sky instaler...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, sertifikat error se javlja kada nije sertifikovana aplikacija, sertifikuj ga pa probaj onda, ili hack-uj mob kao ja i onda ce ti se sigurno instalirati bez problema ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, pa nisam tek uzeo symbian :) Da ga nisam sertifikovao nebi ocela nikakva instalacija.. kazem da meni prvo krene neki instaler.. sky instaler.. on se zavrsi.. izadje i sam pokrene opet instalaciju ali ovak put podje instalirati aplikaciju a ne instaler i kaze sertifikat error...

znaci prvi put pise da instalira SkyeCaller Pro v2.00 i odma se prebaci na neki sky instaler 1.0 ..onda se on instalira i nakon dve sekunde ponovo sam pokrene instalaciju SkyeCaller Pro v2.00 ali ovaj put podje da instalira aplikaciju i pise sertifikat error..

aje ako ti nije mrsko da mi das link na PP odakle si ti skinuo.. ja sam sa mobilesmania :) ..mozda je ova drugacija

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, i ja sam odatle skinuo, isto se tako instalira i meni, samo sto ne pravi probleme ta druga instalacija...
Reci mi samo ovo, jesi li pokrecao instalaciju preko X-plore-a ili preko fabrickog fajl menadzera?
Ako si preko x-plore-a onda OBAVEZNO idi na "file" pa "open by system", meni je pravilo probleme sve dok nisam tako uradio...
E sad, jos jedna stvar kod mene je drugacija, ja nisam uopste sertifikovao aplikaciju jer mi je hack-ovan telefon(mrzjelo me je da stalno sertifkikujem i vracam datum pa sam to odradio) tako da ti i to ostaje kao opcija... Ja bi ti je svakako preporucio jer je puno lakse samo instaliranje, posebno ako ubacujes sve i svasta u mob kao ja ;)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Da li postoji program koji bi mi omogucio da igram igrice u landscape modu, npr. Real football,.....
U pitanju je 6220c

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Zna li neko zasto mi se pojavljuje ova linija(pogledati sliku)u meniju,odmah ispod menu,nepojavljuje se nigde drugde samo u meniju,kada postavim drugu temu linija nestane,zanima me da li neko zna zasto se pojavljuje

Slika
Slika
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

verovatno je taka tema ne znam sta drugo ako te iritira ti promeni temu lepo kazes da na drugim nelma linije :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sensei, pokusao sam hack.. ali ne moze, mislim radi hack ali sada pri svakoj instalaciji kaze file corupted.. sve sam odradio kako treba i mogu cackat sistemske fajlove ali ne mogu nista instalirat

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

jerkann, postoji takav program i on se zove RotateMe, ali ne mogu sve igrice da rade u landscape modu, RealFootball na primer ne moze...

znemanja, takva je tema ;)

napalm death, ne znam sta je u pitanju, mozda ipak neki dio hack-a nisi dobro odradio, u svakom slucaju sad vec postoji nekoliko nacina za hack tako da mozes da probas i neki alternativni(na primer onaj od BinPDA)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

napalm death, e sad moras da resetujes fon. Isto se i meni desilo. Mislim da je do installserver.exe Pobrishi lepo E: private, resource, sys, system i data direktorijume, lupi *#7370# i ajmo jovo nanovo :)
Ako ti treba novi installserver.exe, ja imam za E61. Evo, juche se isto ovo desilo i araphelu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

znam,ali svidja mi se tema,neznam zasto,ali strazno mi se dopada interesantna mi je,ali u svakom slucaju hvala na odgovorima :) :) :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ma radim meni hack ko hack.. ono.. ulazim u private cackam sistemske fajlove ovo ono.. to kada ukljucim kaps off... ali instalacija ne moze.. onda fino odem na c:/sys/bin i izbrisem instalserver i onaj drugi fajl, restartujem fon i onda mogu ko pre instalirati aplikacija.. znaci samo me taj instalserver zeza

miodrage, ako imas.. ako ti nije tesko nabaci mi na PP da probam njega umesto ovog sto dodje uz hack ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Najbolje je da odradis sve ono sto ti je miodrage napisao i da posle toga lepo uradis hack i sve ce biti kako treba.Ja sam miodragu dao instalserver.exe specijalno za e61 pa probaj taj.Ja bih ti ga poslao,ali vec nedelju dana sam bez symbiana pa ne znam sta cu od muke.Taj instalserver.exe dobro radi i na e65 pa ce mozda i kod tebe
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

toda81, evo kada ga dobijem probat cu.. ako ne bude radlo mislim da ce past hard restart samo.. zasto ako brisem fon sa restartom, ono sve na fabrisko.. zasto moram brisati private, resource, sys, system i data direktorijume ?? Zar se to ne obrise sa restartom ?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

napalm death, ti folderi su na memorijskoj kartici a na njoj se resetom nista ne brise.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ahh lo, jahh.. sorry moja greska :D ..nisam kontao ..ja otisao na data sys bin fildere na c: .. ma ja cu odraditi usput i format kartice pa bas sve od nule odraditi.. posto je i kartica zasluzila brisanje.

nego miodrage, do sad nije poslao a meni mrsko cekat.. odo ja odraditi reset dok se nisam predomislio pa ako ne mogne ovaj sto imam instalserver onda cu uzeti taj sto mi posalje

EDIT: Samo da pitam.. odradio sam master reset telefona, odradio format kartice na drugom uredjaju pa onda format kartice ponovo na telefonu.. znaci sve na nulu... sad instalirao resco photo viewer 5.0 i kaze aplikacija vec postoji dal zelim ponovo instalirati.. kako ej moguce da je bilo sta ostalo od fajlova ?

EDIT: Evo ponovo isti clucaj.. file corupted.. nista ...jos mi ostaje od miodrage, installer pa da probam.
Poslednja izmena od napalm death u Ned, 21. Sep 2008. 22:34, izmenjeno 1 put ukupno.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Handy Black List v3.02

Mali napredak od prosle verzije. Nista posebno. Na desktopu ima oznaka da je aktivirana Black Lista (posto pre niej bilo) ali jos uvek nema oznaka neka ikonica da je neko zvao sa "crne liste" tako da se svaki put mora ici u Log da bi se proverilo dal je neko zvao. Malo laksi pristup Log-u ondosno brojevima koji su zvali. I evo jedna mala animacija od mene samo za vas :D
Pozz

Slika
Features include:

- Timed activation
- Tracking of the blocked calls in a log view
- Customizable settings

Handy Blacklist protects your time and peace of mind by keeping undesired calls off your phone. If there is someone you just don’t want to hear from, let Handy Blacklist keep that person off your phone!

2 types of lists with different functions will keep unwanted calls hidden from your eyes. You have one blacklist and one or several Allow lists. Only one list can be activated at the moment.

Blacklist contains numbers you want to be blocked. You can add numbers from recent calls, contact list or just by typing them. If you reject a call manually, the software will propose you to add that number to blacklist automatically! Blocking of Private and Unknown calls is also available.

Allow list contains numbers which will be allowed to receive while others will be rejected. In addition, you can choose a "reject" action to return a prewritten text message back to the caller. A notification of the missed calls appearing in a pop up note can be set by user as well.

Call Forward is an additional "reject" action for Allow list that lets you to forward calls to a preset number.

Timed activation is available for both lists. Floating indicator on the standby screen shows what list is currently activated.

Tracking of the blocked calls is reflected as Log view, from which you can add number to allow list, call that number and send SMS to it.

Customizable Settings make work with Handy Blacklist even easier. You can turn on and off the Active standby indicator, notification of the missed calls, and inquiry for blacklisting the rejected calls, and also set the period of the log duration.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Napalm death,molim te uploaduj mi i ovde okaci ovu slicicu oka sto si gore okacio jer nisam video do sada zescu sliku.Ako je to neka tema onda te molim da nju okacis ovde.Ja malo kasnim sa porukama jer pisem preko nekih krseva,a u sredu dobijam e61i pa cu da nastavim da uzivam u symbianu i tada cu ti ja poslati taj posebni instalserver.exe ako ti ga miodrag ne posalje do tada.Vidim da su ti vec napisali za one foldere na E pa necu da se pnnavljam kada je to u pitanju
Note IV N9100 dual

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Evo originalna slika LINK
.. a evo i ova moja.. sto sam je editovao LINK

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja vec 3x poslao, ne znam zasto ne stize.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori