Pozz
GPS navigacija
hm evo da iznesem svoje utiske posto konacno naterah garmin da radi na mom N82 to je bilo nocas u kasne sate
elem u kuci u sobi mi je ufatio signal
trebalo mu je par min onako hladan sto se kazemislim negde od 3-5min posle kad sam gasio i palio uhvati signal dok se garmin upali znaci oma ima zelene stubice
danas kad sam posao u vojsku izaso iz kuce upalio garmin i trebalo mu je mozda 20tak sec hladan
znaci napolju radi odlidcno oma ga je capio preciznost mu je zavidna lepo se vidi razlika na mapi kad setam po keju a kad po putu inace su udaljeni oko 5m
ja zadovoljan e sad mi dans kolega rekao da je tom tom bolji dao mi neku verziju 6 pa cu probati veceras i nju pa javljam utiske
elem u kuci u sobi mi je ufatio signal
danas kad sam posao u vojsku izaso iz kuce upalio garmin i trebalo mu je mozda 20tak sec hladan
ja zadovoljan e sad mi dans kolega rekao da je tom tom bolji dao mi neku verziju 6 pa cu probati veceras i nju pa javljam utiske
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
markosvaba, Marko imam N95 i kad instaliram Garmin i ukljuchim ga ne widi ni jedan GPS uredjaj,pa ako mozhesh da mi poshaljesh uputstwo kako se instalira,jer N82 i N95 su slichni telefoni....
shalji na multy1986@gmail.com
shalji na multy1986@gmail.com
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
benens, a kakva je korist od te mape do koje si stavio link?
Ova karta ne podržava automatsko generisanje ruta kroz ulice - nije rutabilna. Namenjena je prvenstveno manje zahtevnim korisnicima i uređajima koji ne podržavaju automatsko rutiranje i Turn-by-turn navigaciju.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Za one koji ne prate temu o najboljim i najkorisnijim aplikacijama za symbian 9.1 samo da kazem da je izasao novi Garmin 5.00 i neuporedivo je bolji od prosle verzije!!!
Za par sekundi uhvati pun signal u zatvorenoj prostoriji a i sam interfejs mnogo ljepse izgleda
Za par sekundi uhvati pun signal u zatvorenoj prostoriji a i sam interfejs mnogo ljepse izgleda
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, ja sam ga instalirao ali mi je grafika tesko poheban! Nista zivo se ne vidi! Sad pokusavam ponovo da instaliram... Njesra tesko...
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/