A1 novosti
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
ovo ce biti promocija povodom prvih godinu dana u srbiji ,kako insajderi javljaju ona je u post pejdu pocela sa ovim dinar minut ali i to ce biti prepravljeno a bice i nekih tarifnih novina ,telefona, i novih servisa kako na sajtu tako i sadasnjim profilima nisu mi nista precizirali nadam se da ce da ide na dobro 

- Daddy Yankee
- Banned
hvala druze na info i ja sam tako nacuo od mojih insajdera nisu do sada obmanuli iako i oni ljudi znaju to sto znaju ali ovi na vrhu opet mogu da nesto u zadnji cas izmene pa da bude drugacije.
Uglavnom ja znam za sajt da se renovira i da ce biti pregled stanja ,znam za mail ,obogacenje u aparatima i u pri i post pejdu ,pravljenjnje paketa sa nekim eksluzivnim telefonom povodom prve godisnjice ( budite spremni tu mozemo svasta da ocekujemo jer je to vodafon preuzeo na sebe ) kao i neka promocija za novogodisnje i bozicne praznike od decembra do januara bi trebalo da traje
Uglavnom ja znam za sajt da se renovira i da ce biti pregled stanja ,znam za mail ,obogacenje u aparatima i u pri i post pejdu ,pravljenjnje paketa sa nekim eksluzivnim telefonom povodom prve godisnjice ( budite spremni tu mozemo svasta da ocekujemo jer je to vodafon preuzeo na sebe ) kao i neka promocija za novogodisnje i bozicne praznike od decembra do januara bi trebalo da traje