Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Uspeo sam da hakujem svoj telefon, sa programima za OS 9.2.
sada sam uspeo i da instaliram n-gage aplikaciju, ali nikako ne mogu da instaliram TRK, koji je neophodan za instaliranje igrica. Ako neko moze da pomogne neka javi.
kako se menja ime operatera na telefonu?
Kako TRK nisi uspeo??? meni radi tako sto pokrenem instalaciju. Kada se hakuje fon jel ne treba da se radi sertifikat, jel moze neko da mi pojasni kako se hakuje na pm ako je moguce na srpskom da pise
bas sam iscekivao ovaj telefon, ali sam procitao komentare na nekim sajtovima gde su ljudi nagrdili ovaj fon najstrasnije... otprilike jedino sto valja je kamera... kvalitete izrade los, tastatura krcka i pucka, poklopac kamere se otvara sam u dzepu (?!), i mnogo bagova... sada sumnjam vredi li ga uzimati, jer nesto se i ne pojavljuje nasiroko u prodaji, zlobnici opet kazu zbog problema sa nekim serijama...
markosvaba, marko obrati se todi81, on je meni poslao sve na pm sa srpskim objasnjenjem.
aj pusti mi na pp gde si nasao taj Trk. mb011, kvalitet izrade nije bas najbolji to jeste, poklopac se ne otvara sam, tastatura ne krcka.
jedini je trenutno problem sto je nov symbian u pitanju pa je malo programa koji rade, a da telefon nije hakovan.
Ako hoces lep i elegantan telefon koji pritom ima odlicnu kameru i gps uzmi ga.
Ako ti izgled nije u prvom planu uzmi n82.
na slikama mi ovaj fon jako lici na nokiju 6233, koju imam vec godinu i po, i prezadovoljan sam. 6220c mi se cini kao solidan izbor za zamenu moje 6233, ali me zanima da li je kvalitet izrade i tastatura na nivou 6233... neko ko ga ima neka mi kaze...
Ja sam imao 6233 2 godine i imam ga jos menjaj opusteno to sto govore su sranja jer je VRHUNSKI meni je kvalitet odlican ma tel je VRH imam ga 2 meseca i veruj nema bagovi itd!!!
ja imam 6233 i sigurno ga neću jos skorije menjati. svidja mi se tastatura na 6220... ali cena nikako. mislim da je e51 puno bolja kupovina u ovom trenutku a ako pitate za kameru... ako sakupite pare za 6220 a kupite e51, za kusur mozete da kupite digitalca od 12mp... svidja mi se 6220 ali ne opravdava cenu
nadhaker, pa nije samo kamera razlika izmedju 6220 i e51,postoji jos sijaset stvari,pre svega
na e51 ekran je 2 inca,dok je na 6220 2.4
6220 ima integrisan gps,e51 nema
....
Glasniji je nego na n73:-) to ti ja garantujem... a,inace i zvuk je bolji nego na n73 jer on ima metaliziran zvuk a ova masina ne:-) odlican tel meni bat traje 3 dana uz slabiju upotrebu a 2 kada ga ubijam tj kamera gps poruke pozivi ,muzika itd! Juce mi ortak(svaba) rece za opciju music stand koja pojaca glasnocu zvuka nekih 10 % vrh:-) sada nije tih ni na sluskama:-)
Sensei, sorry my mistake....
Ali kada se pogleda sa druge strane i ekran od 2.4 inca ne bi bio realan,jer upravo toliki ekran ima i n82,uz sve ostale (maltene jednake) funkcije bila bi to dva potpuno jednaka telefona!
Pa i ne bi bas bili jednaki...na strani N82(osim veceg displeja) je i wifi(po meni mnogo bitan), zatim stereo zvucnici, i po meni opet jako bitan akcelerometar!
Prednost 6220c je izgled(po meni), dimenzije, novi sw, i tastatura.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.