Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

ma N82 ima radio prijemnik a ovaj ima i radio predajnik tj mozes da ga povezes preko toga sa radiom u kolima za navigaciju da bude kao lepse i glasnije ili slusas valjda i ziku preko toga

e jeste videli foru sa ovim poklopcem za baterija kako promenis poklopas tako on promeni temu vrlo zaqnimljiva opcija
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Sale_M napisao:milann, mene je totalno osvojio n79.
Ako te je totalno osvojio evo ti jedna slika da se malo ohladiš od njega, izgleda baš očajno, zar ne? :D

Slika

Posebno mi se sviđa što će imati baterijsku lampu koja je jako nedostajala svim prethodnim Nokijinim modelima
http://www.youtube.com/watch?v=DAb4PE3yYYU

Ne ne ne... takođe je definitivno da je N79 moj sledeći fon 8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Aha... ja sam onda malo pobrkao, oprostite :oops: :) Ne rece mi niko za temu... :) Sale_M, dok dodje vreme za zamenu N82, izaci ce neki spejs satl :P
Nokia E71... Elegant, but deadly

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

kapoerista90, ja sam imao takvu fabricku temu na N73me tako da sigurno moze da se nadje nedje... ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

ma nije problem tema nego ti stavis crveni klopoc ono crvena pozadina stavis zeleni klopoc ono zelena pozadina itako redom :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ne znam za vas ali meni tek N79 deluje kao pravi naslednik N73,nekako mi se cini da poseduje harizmu koju je imala 73-ojka a tome doprinose i dizajn i izmenljive maske u raznim bojama. :wink: :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Vec skoro 2 godine imam n73me i mislim da je sada pravo vreme da se rastanemo, jedino se dvoumim koju bih kombinaciju boja uzeo. Telefon otkida
::luv phonez::

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

pa ja mislim da se uz telefon dobiju sve maske valjda bi tako trebalo ne vidim razlog onda za tako brzo menjanje tema ako ne dobijes vise poklopaca :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

kako promenis poklopac automatski se menja boja, to je bas cool, ima na youtube par demonstracija telefona, pogledajte
::luv phonez::

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Pa dobro, jeste ruzan ali na neki simpatican nacin :wink: - za razliku od onih ogavnih plasticnih kanti N81, N96, N85 na kojima se vide svi masni otisci i prasina :disgust:
Motorola Moto G

tdejo86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 03:43

Post od tdejo86 »

Slika
Slika

ovo će biti dostupne boje i kombinacije 8)

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Na Nokia sajtu su se pojavile informacije u vezi SAR-a za ovaj telefon, evo vrednosti za vise vrsta ovog modela:

- Nokia N79 (Type RM-348) 1.40 W/kg
- Nokia N79 (Type RM-349) 0.94 W/kg
- Nokia N79 (Type RM-350) 1.17 W/kg

evo link za vise informacija http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
HTC 10

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pimplo »

Ovaj telefon se napokon pojavio u prodaji, a na mobile review je izasao test na ruskom a uskoro ce i na engleskom, pa ko zna ruski moze da prione na citanje. Koliko sam ja razumeo, sa mojim oskudnim znanjem jezika ruskog, mobilni je ok i nema nekih zamerki
HTC 10

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pimplo »

Stigao i kod nas, ajd ako ga neko nabavi neka napise svoje utiske, zanima me tastatura (posto sitno deluje) i kvalitet plastike od koje je sacinjeno kuciste

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Nikako se ne slažem da je ovo promašen telefon. Meni je mnogo ljepši od N82 i djeluje kvalitetnije (metalni dodaci, plastika se doima kvalitetnijom), plus najnoviji Symbian nikako nije mana, a nekome je ovaj FM Transmitter vrlo koristan, u svakom slučaju tu je, a nikad se ne zna kad će III svjetski rat. :) Sve u svemu, vrlo fino telefonče. Jedina prava mana (onaj umetak sa Nokia logom je meni jako simpatičan) je što je displej 2,4", a realno je 2,6" mogao glatko da stane. Izuzetno mi se sviđa zadnja strana, posebno poklopac kamere, izgleda da je fino uvučen da se ne grebe. Veliki, veliki plusevi su taster za zaključavanje na vrhu, 3,5mm ulaz za slušalice (bez kog maltene i ne gledam telefone) i Navi Wheel, koji može da bude od velike koristi, ne samo za muziku nego i za skrolovanje po meniju. Jako fina spravica.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ja N82 nebih menjao za ovaj telefon, jeste da ima noviji symbian, al to mi je nedovoljno da bih sad menjao ovaj, inace ovako nije ruzan, zanimljivog je izgleda.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vizi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Avg 2005. 22:01

Post od vizi »

Taman sam mislio da ga cekam (pre toga sam cekao N82 ali ga nisam kupio) ali sada procitah nesto sto me negativno iznenadi: N79 ima samo 50Mb RAM-a.

Moze li neko da potvrdi da li je ovo tacno? Ako jeste, onda ce vjerovatno imati problema sa multitaskingom nekoliko "heavy" aplikacija?
"Cuda nisu u suprotnosti sa prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Nema 50mb rama,ne secam se tacno koliko sam procitao da ima,ali mislim da ima oko 70-ak. Ali ono cega se secam je da su ljudi razocarani izradom samog tel. Zakljucak celog tog review-a bio je toliko smo cekali-nista posebno nismo dobili...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

vizi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Avg 2005. 22:01

Post od vizi »

Pa upravo to - ako ima 70MB po specifikaciji, onda slobodnih nema vise od 50Mb sigurno - a to vec nije previse RAM-a.

Videvsi kakva je izrada N82, pretpostavljao sam da ce izrada N79 biti losa - slabijim materijalima i losijom izradom snizavaju cene telefonu (a i ovako nisu nesto preterano snizene)...
"Cuda nisu u suprotnosti sa prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."

Odgovori