Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
i ja
uzeo sam ipak neki 2.
igrao sam se danas sa njim jedno pola sata i mogu vam reći da je prelep i da sasvim dobro radi.Najviše sad kucao poruke i to sve radi na zadovoljavajućem nivou,al nije za mene,jer ipak mora dosta da se vodi računa.Imao je zaštitnu foliju na sebi.Malo je sporiji,al mislim da je to normalno,jer je ipak win unutra.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Omnia uopste nema losu cenu kod nas obzirom na kvalitet koji poseduje.Samo mi nije jasno kako nema ekvilajzere u plejeru,obzirom da audio kvalitet nije bas superioran.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Vlada Zem, nisam znao to za samsungov plejer,a sto se tice audio kvaliteta na gsmareni sam procitao da je jacina zvuka prosecna dok su ostali parametri tipa frekventni odziv i slicno jako dobri.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90, polako pocinje kriza, a?
Strpi se jos malo vidis i sam kako se zakuvava na trzistu WM modela! Mozda iskoci jos neki zanimljiv, a ako ne makar ce ovome pasti cena! Eeeee kako je lako drugome reci ali terba se i sam suzdrzati! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Pazi, na 1 prilično dobrom singapurćanskom WM sajtu - "Official thread for Samsung Omnia" ima 12 delova po 50 strana, plus diskusije o FWMasterokrata napisao: ali da se ne bi kajao kasnije proveri na netu, po stranim forumima kako se ponasa, da li su otklonjeni bagovi i slicno.

Želim da verujem da su oni prebolovali "dečije bolesti" i da kod nas stižu stabilne verzije, nekako mi je tu Roming ok (a i ne videh oglas za Omniu?)

edit:
Prvi ROM za Omniu je izgleda baš bio

Ovo je ROM koji bi trebao (nadam se) biti u našim prodavnicama, koji hvale i ima neka interfejs poboljšanja i stabilnost, možda nekom bude korisno pri kupovini. Naravno, moguć i upgrade (on your own risk)

Ima na youtube Touchflo na Omnii, looking good

Moram dupli post
Pošto bih ovih 16GB Omnie (+1 jaka microSD) iskoristio uglavnom za mp3, jako mi je bitan kvalitet reprodukcije. Komentari na netu su iznenađujuće pozitivni (osim likova kojima je to sporedna stvar pa se nisu ni potrudili...) i to od ljudi koji su kačili sluške Shure, Sennheiser...
1 interesantan citat, istina ili?
"I heard its using the same audio chip as the iphone (Samsung make iphone audio chips so it makes sence)"
Tweaking Omnia, e ovo je lep UI

Pošto bih ovih 16GB Omnie (+1 jaka microSD) iskoristio uglavnom za mp3, jako mi je bitan kvalitet reprodukcije. Komentari na netu su iznenađujuće pozitivni (osim likova kojima je to sporedna stvar pa se nisu ni potrudili...) i to od ljudi koji su kačili sluške Shure, Sennheiser...

1 interesantan citat, istina ili?
"I heard its using the same audio chip as the iphone (Samsung make iphone audio chips so it makes sence)"

Tweaking Omnia, e ovo je lep UI

`Ajde da ti pomognem u odluci i da prelomis pa da je uzmes! 
Evo ti jedan zanimljiv review: OMNIA
Uzivaj!

Evo ti jedan zanimljiv review: OMNIA
Uzivaj!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●