Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

belacxx1, ne znam zasto,ali mislim da to 3,jeste oznaka nadaleko poznate italijanske mreze tre,mozda je fon skinut sa te mreze te je i normalno da ce te trajanje baterije kao i jos mozda neke sitnice malo zezati...

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Zet kupio pre par dana N95 pa sam ga malo cackao i zapazio sledece:kada hocu da pokrenem N-gage aplikaciju nista se ne desava.Formatirao sam telefon odmah po kupovini(kupljen je polovan tel.),medjutim,problem je ostao.I jos nesto.U zatvorenom prostoru nikako ne uspeva da pronadje satelite,dok N82 ih nalazi za desetak sekundi.(u pitanju je Garmin navigacija).Sta moze biti u pitanju?Softver je v30.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ako si uradio hard reset onda nije ni cudo sto ti ne radi ngage jer hard reset pobrise pola aplikacija, ako si radio soft reset onda bi trebalo da ti radi, ako ipak nece skini sa ngage sajta aplikaciju za N95 i instaliraj je.

Kad koristis gps uvijek moras da otvoris slajd jer se ispod tastature nalazi prijemnik, instaliras najnoviju verziju garmina 5.00 i trebalo bi da dosta brze uhvati fix(mada opet u zatvorenoj prostoriji ne mora da znaci da ce ga brzo uhvatiti)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 29. Okt 2006. 02:05

Post od Tapazzirung »

Jedno pitanjce....da li je moguce ubaciti karticu od 8gb u ovaj tel?

Koji bi softver trebalo da ima N95 da podrzi micro sd od 8gb,i da li moze svaka micro sd od 8gb da se ubaci u tel?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Na nokiinom sajtu, u odeljku za memorijske kartice, kod Nokia microSDHC 8gb kartice, medju telefonima koji podrzavaju rad sa njom stoji i Nokia N95!

Minimum sw koji je potreban je v20(vjerovatno je bolje v30 da ima)
E sad, neki clanovi su se zalili da im ni 4gb ne radi dobro(meni radi savrseno) tako da moras paziti na kakvu karticu naletis, vjerovatno dosta zavisi i od samog proizvodjaca.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

saint
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 02. Sep 2006. 07:10

Post od saint »

Imam mali problem koji se izgleda odnosi na sve symbian telefone, mada trenutno koristim n95. Naime kada mi se telefon poveze sa bluetooth handsfree-jem u kolima prilikom poziva mi se pojavljuje samo broj na ekranu handsfree uredjaja iako taj broj imam u imeniku. Takodje preko handsfree-ja ne mogu da pristupim imeniku. Sve navedeno je potpuno izvodljivo sa fabrickim softverom i na 6300 sve radi savrseno. Da li neko zna resenje? Da li mozda postoji neka aplikacija koja ovo resava?
saint

madness
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 22:59

Post od madness »

Ljudi kupio sam n95 pre par dana i ne mogu da nadjem nigde kako da koristim gps i gde da skinem mapu srbije, ajde molim vas objasnjenje

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

madness, imas temu o GPS pa je procitaj i sve ce ti biti jasno!
Tema: viewtopic.php?t=7222

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Može li neko da mi kaže gdje je u Beogradu ovlašćena Nokia radnja i servis, i koliko košta tamo nova maska za N95?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

MOBIS ELECTRONIC
http://www.mobis.co.yu

Maloprodajni objekti:
YBC, Bul. Mihaila Pupina 10v
011 / 31.32.820 PON-PET : 09 - 20h
SUB: 09 - 14h
NED: ne radi

Ili kontaktiraj Alphacopy u Bg i pitaj sa kojim radnjama/servisima saradjuju!

-f-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Nov 2007. 21:16

Post od -f- »

Da li je moguce da se podesi da se pri zatvaranju slajdera prekinu sve aplikacije,kao na samsungu? :?

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Drugari,postoji li nacin da se hakuje Nokia N95 sa v.30 softvera :-( ? Ima li resenja za to ili jos moramo da cekamo bracu Ruse?
Nokia N95 8gb Black

dogac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 19:30

Post od dogac »

Čudna mi se stvar dešava sa n95...otkada sam uradio update softvera na v.30 desilo mi se par puta da ne mogu da otvorim sms!Pored poruke u inboxu mi stoji kružić i u njemu znak pitanja.Primetio sam i u sent messages da ima taj znak pitanja pored neke poruke koju ja pošaljem...ima li ko sličan problem??I da,te poruke koje mi stignu ili ja pošaljem,nemaju ništa od atačmenta ili smajlija...znači samo text.

Raiden
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 04:08

Post od Raiden »

Ljudi imam jedan problem, imam N95 i konstantno imam problem sa memoriskim karticama. Naime Kingsto kartica od 2 i 4 gb u 90% slucajeva ne moze da se ucita i stalno prijavljuje neke greske dok Transend bolje radi ali se isto desava da sa vremena na vreme ne vidi karticu ili se mnogo pokoci telefon. Zanima me da li je to problem sa telefonom ili jednostavno kartice nisu kvalitetne, a ako nisu koju da kupim? Inace telefon ima najnoviji firmware...

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Preporučujete li da čim uzmem novu memorijsku karticu formatiram istu u telefonu? Vjerovatno će biti Sandiskova od 8GB, pa ako ima neko iskustva s njom nek podijeli, biću zahvalan. 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Trebala bi svaka nova mmc da se pre upotrebe formatira u telefonu zato sto moze da se dogodi ili da se sama formatira ili da fajlovi nestaju sami od sebe.To vam kazem iz licnog iskustva
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Ocu da uzmem masku za tel, crnu :)
Ima li gde da se uzme, konkretno NS??

Jeli neko kupovao bilo kakvu masku za n95, zanima me kako se ponasa, dali se brzo pohaba i izlize, ili je dobra kao orginal..?

I da li je neko uspeo da instalira SecMan na novi softwer v30.0.015

ripy13
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 18:10

Post od ripy13 »

Narode, treba mi pomoc...
Izvinite, ako je o ovome vec bilo price, ali ova stvar me stvarno nervira!
Hocu da instaliram n-gage igrice na tel...N95 obican...instalirao sam n-gage.sisx bez problema, ali kada sam pokusao da intaliram s60_3_1_app_trk_2_7.sisx, nije mi dozvolio...pise COMPONENT IS BUILT-IN...a je ne mogu nigde da je nadjem...
Inace, imam V 30.0.15 verziju...
Toliko me nervira da ne znam sta da radim! :x :x :x
Samsung c3322 + 4GB, Sony Ericsson Arc + 8GB

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ripy13 skini novu verziju app trk-a, mislim da je 2.8.9 zadnja.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

ripy13
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 18:10

Post od ripy13 »

Skinuo sam app trk...verzija 2.8.9...
Instalirao i o.k.
Ali sad mi SecMan kaze ili da je UNKNOWN DEVICE ili kao da krece u instalaciju, ali nema nikakvog napretka...tj. stoji sve u mestu...vec 20ak min...
Ono CURENT FILE i ono ispod njega...TOTAL PROGRES...
Skroz je mrtvo...

Odgovori