Kolekcija starih mobilnih telefona
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
markosvaba,
ma ne samo tamo, ali sam bio i tamo.
Posto su mi nesto doktori ovih dana sumnjicavi, da imam koksaki virus, mada ni oni nemaju jos predstavu, ja dok sam gazao tamo, rekoh burazeru, ako ga do sada nisam imao, sad cu da ga dobijem
.
markosvaba, Jesi obratio paznju na onu kafanicu, ogradjenu paletama.
Generalno moze da se naleti na svasta, samo treba biti redovan, kao sto rekoh, bar jednom u dvije sedmice.
Eto danas bjese jedan panasonic gd92,(preko puta cigica) meni jos od onda vrlo draga masinica, ali nema punjaca, a i ruku na srce malo je, onako razdrdnan, sto znaci da bih trebao jos maskicu da trazim.
ma ne samo tamo, ali sam bio i tamo.
Posto su mi nesto doktori ovih dana sumnjicavi, da imam koksaki virus, mada ni oni nemaju jos predstavu, ja dok sam gazao tamo, rekoh burazeru, ako ga do sada nisam imao, sad cu da ga dobijem

markosvaba, Jesi obratio paznju na onu kafanicu, ogradjenu paletama.
Generalno moze da se naleti na svasta, samo treba biti redovan, kao sto rekoh, bar jednom u dvije sedmice.
Eto danas bjese jedan panasonic gd92,(preko puta cigica) meni jos od onda vrlo draga masinica, ali nema punjaca, a i ruku na srce malo je, onako razdrdnan, sto znaci da bih trebao jos maskicu da trazim.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ja sam nasao nacin da poskidam rabote sa ebay-a, tako da ce sad da padne: 8850, 8855, 8890, i to u svim bojama. Jedan primjerak-jedna boja
Onda dolazi motorola startac, koja moze da se nadje za nevjerovatnu cijenu, sobzirom da svaki film gdje se bomba plai telefona, ona ima glavnu ulogu
Onda jedno par maskica i guma za nokiu N-gage/QD, jer znam neke likove koji bi djoku prodali za to, pa cisto da mi vrate koji dinar u dzep i tako... Vrlo sam srecan... 

Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
markosvaba, pa to ti je kao sa starim kolima.Ko se ne loži na stari mustang ili lamborigini.Tako se i mi,IT freakovi ložima na stare mobilne telefone

A ono da se ti i igor svađate je nesporazum,my fault,sorry.Ali ličilo je na svađu
Leonel, ajde šalji na pp način,ima 8850 za DŽAbe.A i 8910!Znači
.Ja bih nokiu 8850,8910,8855,7110,moto startac i talkabout,i još par modela... 

A ono da se ti i igor svađate je nesporazum,my fault,sorry.Ali ličilo je na svađu

Leonel, ajde šalji na pp način,ima 8850 za DŽAbe.A i 8910!Znači

Nokia C6
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Pozdrav,
slucajno sam naleteo na ovu temu na forumu i nasao sam nekoliko vas koji imate isti hobi kao i ja.skupljam stare mobilne 7-8godina,imam oko 180 modela u kolekciji.ima dosta modela koje ne mogu da nadjem,malo ih je bilo na nasem trzistu,a i na ebay-u ih je tesko naci,tako da je mozda ovo pravo mesto da nadjem neke telefone koje nemam,a mozemo i da se menjamo,imam i nekih "duplikata"
(postavio bih spisak,ali bice uklonjena poruka - probao sam pre nekoliko dana)
jel neko od vas kada koristio Nokia 6650,taj telefon dugo trazim
svako dobro
slucajno sam naleteo na ovu temu na forumu i nasao sam nekoliko vas koji imate isti hobi kao i ja.skupljam stare mobilne 7-8godina,imam oko 180 modela u kolekciji.ima dosta modela koje ne mogu da nadjem,malo ih je bilo na nasem trzistu,a i na ebay-u ih je tesko naci,tako da je mozda ovo pravo mesto da nadjem neke telefone koje nemam,a mozemo i da se menjamo,imam i nekih "duplikata"

jel neko od vas kada koristio Nokia 6650,taj telefon dugo trazim
svako dobro
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

ajde molim te pogledaj jel imas tu nokiu,nema veze i ako je u losem stanju,to bih voleo u kolekciji da vidim

kupio sam ja maketu tog telefona na pijaci

nadam se da cu do kraja godine da napravim sajt za stare mobilne telefone,jer toga malo ima na internetu,a zanimljivo bi bilo videti kako radi telefon od 5kg!
svako dobro
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
startac,model 85,sam tek skoro nabavio!sreca pa nikad nisam prodavao telefone,a ni menjao,pa mi je ostao i prvi telefon koji smo nabavili 97' god,sony z1
tesko naci te nokia telefone serije 8 za pristojne pare,jesu kvalitetne izrade,ali ipak mislim da preteruju sa cenama.zato treba ici stalno na pijacu i mozes da naletis nekad i da prodjes za 10-20eur
tesko naci te nokia telefone serije 8 za pristojne pare,jesu kvalitetne izrade,ali ipak mislim da preteruju sa cenama.zato treba ici stalno na pijacu i mozes da naletis nekad i da prodjes za 10-20eur
Ja odavno pokušavam da nađem Ericsson R310...čuvenu ajkulu!
Do sada sam nailazio, u glavnom, na loše očuvane primjerke. Oni generalno imaju problem sa onom gumom oko plastike...brzo se oguli. Zna li neko gdje bih mogao da nađem pristojan primjerak??

Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
ja sam uspeo da nabavim dva primerka,jedan je kao sto vidis na slici u jako losem stanju,nema te gume,dok je drugi odlicno sacuvan.cesto sam vidjao na pijaci r310,mogu ti pogledati sledece sedmice u NS na buvljaku
taj Z1 je stvarno dobro uradjen telefon,jeste da ima 220g,ali to je ipak bila 97'!imam cak i krovnu antenu za njega
jedan od retkih telefona koji je imao 4 klase poruka,i takodje je mogao da pokaze jacinu signala za svaku mrezu koju pronadje,i jacina signala je uvek prikazana u gornjem delu ekrana...krivo mi je sto nisam uspeo da nabavim Z1+,ali polako,ima vremena...

taj Z1 je stvarno dobro uradjen telefon,jeste da ima 220g,ali to je ipak bila 97'!imam cak i krovnu antenu za njega

jedan od retkih telefona koji je imao 4 klase poruka,i takodje je mogao da pokaze jacinu signala za svaku mrezu koju pronadje,i jacina signala je uvek prikazana u gornjem delu ekrana...krivo mi je sto nisam uspeo da nabavim Z1+,ali polako,ima vremena...