Vratio telefon?! I trazio pare nazad? Izvini, a sto si ga uzeo nazad? Ja to gledam ovako: oglasi su kocka, ako imas srece i malo iskustva, ok, al brate... Da ti vrati tel... prvi put cujem...
kapoerista90, ne,ne nije on meni još ni dao pare,da mi je dao ne bih mu vratio
Ali nema veze.Imam sada i boljih ponuda. Sensei, telefon je besprekoran.jedoni ako je njemu kvar to šta na # razdvaja reči u poruci
Mozda mu se nije svideo... A drugo, ne bih dao nekome tel, a da istog trena ne dobijem kes... Zagrebi ti to... Al dobro... prodaj ga, pa na E71 (tj N82 :D:D)
Uf... ja sma imao apsolutno istu dilemu... Al sam prelomio na N82... Volim je vise... :D:D:D
Cisto da znas, saljem ti podsvesne poruke da uzmes N82 ...
ma N82 je zakon moze da prica ko sta oce kakva bre g810 je krsh nokia ave;
a sta ce ti kutija bitno da fon ima sve i da je ispravan eventualno neka garancija i nema da te boli glava
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Ma nije nego položio ispit i sad ko pušten s lanca, ne dolazim kući ako nije neophodno, a kad postujem to je s posla.
Čim budem u prilici biće i slika i reweova i budženja (iskreno čekam i da expert Mikele završi s ispitima pada me mallp edukuje oko nekih stvari)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
tehno maniac, nije losa cena!ja bio nasao 15 dana staru,sve full za 310e.a eto nadjem nov g810 za 280e.ja mislim da je to ok cena za novog g810,a i za tvoju e66.tehno maniac, os se malo menjamo??
Sensei, peky@n93, hvala na čestitkama,toliko sam uzbuđen da sam napisao nick umesto potpis.Stići će reveiew nedelju dana posle telefona.Znači u onaj tamo ponedeljak. peky@n93, videću ako mi dosadi,ali sam sebi rekao:Nema više menjanja telefona (videćemo koliko ću držati to obećanje )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.