Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Poz. svima! Elem ovako stvari stoje, naime kupio sam nokiu n73 me pre neki dan Interesuje me da li mogu da se gledaju video klipovi i filmovi preko celog ekrana, da se maksimalno iskoristi veliki ekran telefona a ne da ostaju crne trake po rubovima ekrana. Napominjem da sa slikama to mogu da postignem. Stvarno bi bilo steta da to ne moze da funkcionise! Unapred hv na odgovoru.
@blueange,sada sam ti poslao uputstvo za hack.Video pustas preko celog displaya tako sto pustis video pa pritisni taster 2 i bice ti preko celog ekrana
blueangel, proveri pp, pa se javi
ja sam svoju N73 sredio.
poslacu ti i jednu lepu temu za 73, ali da mi obecas da je neces slati na dalje, jer je stvarno extra!
Momci jos par pitanja .... Interesuje me da li bi mogla memo kartica od 4gb da radi bez problema? i kakvo je situacija sa baterijom? koliko moze da traje ali kada se telefon dosta koristi (pozivi, sms, mms, muzika i sve ostalo sto ide uz to? Hvala puno unapred pozz
Na zvanicnom sajtu pise da max moze da podrzi mem karticu od 2 GB! Pisali su ovde neki clanovi da moze i kartica od 4GB ali ne secam se tacno sta su pisali!
Kartica od 4gb moze da se turi, al pitanje da li ce ti raditi, posto su odredjeni clanovi pisali da samo pojedine marke kartica rade, a da ostale ne cita...
Ruud Van Mystery napisao:koliko moze da traje ali kada se telefon dosta koristi (pozivi, sms, mms, muzika i sve ostalo sto ide uz to? Hvala puno unapred pozz
Moj otprilike dan ipo-dva,zavisi koliko ga dugo punim,a dnevno slusam oko sat ipo,dva muziku,oko pola sata igranja,20-ak poruka,pokoji mms,nesto malo poziva,pokoja fotka i video,data transfer preko usb/bluetooth...
Ja sam danas stavio u svoju N73 microSD sa adapterom za miniSD karticu od 4GB. Radio je normalno, sto nije iznenadjujuce s obzirom da je bila prazna kartica. Proizvodjac je TakeMS, isti proizvodjac kartice od 1GB koju ja koristim u telefonu. Karticu od 4GB sam samo isprobao jer mi se ne baca trenutno 20eura kad mi i ova odradjuje posao. poz
Da pitam još nešto,dal može neko da mi kaže što mi neće MMS?Podešavanja imam u fonu.Kad pokušam da otvorim MMS piše Unable to retrieve,zbog čega to?I još jedno pitanje jel flešovanje i hack telefona isto?Pošto se uopšte ne razumem u to.
Hack je najbolje odraditi jer se posle njega moze instalirati svaka app i uz to se moze cackati po systemskim fajlovima i ako imate maste i znanja mozete uleosati vas telefon
Pozdrav svima, imam jedan problem pa bih vas molio da mi pomognete. Kada upalim kameru da slikam na ekranu mi ispise "system error" i odmah izadje iz kamere. To sam primetio pre neki dan, a ranije je sve radilo normalo. hvala unapred
Ljudi potrebna mi je pomoc oko podesavanja kamere na N73.Hocu da slike ispadnu dobro,najbolje sto moze ali se ne razumem u podesavanja(ISO,ekspozicija,balans belog,).Molio bi bih za neki savet ili za neki sajt gde to mogu da procitam.Unapred zahvalan.
Usput da se zahvalim Lomnica city na odlican post u vezi flesovanja i update N73.Danas sam uspesno promenio kod na 0529794 balkans i uradio update.Hvala jos jednom.Veliki pozdrav.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.