Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zborce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 17:06

Post od zborce »

Poz. svima! Elem ovako stvari stoje, naime kupio sam nokiu n73 me pre neki dan Interesuje me da li mogu da se gledaju video klipovi i filmovi preko celog ekrana, da se maksimalno iskoristi veliki ekran telefona a ne da ostaju crne trake po rubovima ekrana. Napominjem da sa slikama to mogu da postignem. Stvarno bi bilo steta da to ne moze da funkcionise! Unapred hv na odgovoru.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

@blueangel imas posebnu temu o tome

viewtopic.php?t=12736

pa malo pogledaj
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

@blueange,sada sam ti poslao uputstvo za hack.Video pustas preko celog displaya tako sto pustis video pa pritisni taster 2 i bice ti preko celog ekrana
Note IV N9100 dual

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 00:08

Post od blueangel »

ima li ovde nekog iz Kragujevca pa da mi lepo odradi taj hack,jer ja nikako ne uspevam.Jbga,kad sam smotana za to... :oops: :cry:

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

blueangel, proveri pp, pa se javi :wink:
ja sam svoju N73 sredio.
poslacu ti i jednu lepu temu za 73, ali da mi obecas da je neces slati na dalje, jer je stvarno extra!

zborce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 17:06

Post od zborce »

toda81, Hvala na savetu za pustanje videa preko celog ekrana ali to kod mene nece da radi. Sta da radim dalje? :smutny:

Ruud Van Mystery
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 19:18

Post od Ruud Van Mystery »

Momci jos par pitanja .... :wink: Interesuje me da li bi mogla memo kartica od 4gb da radi bez problema? i kakvo je situacija sa baterijom? koliko moze da traje ali kada se telefon dosta koristi (pozivi, sms, mms, muzika i sve ostalo sto ide uz to? Hvala puno unapred pozz

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Na zvanicnom sajtu pise da max moze da podrzi mem karticu od 2 GB! Pisali su ovde neki clanovi da moze i kartica od 4GB ali ne secam se tacno sta su pisali! ;)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Kartica od 4gb moze da se turi, al pitanje da li ce ti raditi, posto su odredjeni clanovi pisali da samo pojedine marke kartica rade, a da ostale ne cita...
Nokia E71... Elegant, but deadly

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Ruud Van Mystery napisao:koliko moze da traje ali kada se telefon dosta koristi (pozivi, sms, mms, muzika i sve ostalo sto ide uz to? Hvala puno unapred pozz
Moj otprilike dan ipo-dva,zavisi koliko ga dugo punim,a dnevno slusam oko sat ipo,dva muziku,oko pola sata igranja,20-ak poruka,pokoji mms,nesto malo poziva,pokoja fotka i video,data transfer preko usb/bluetooth...
Nokia N95 8GB

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja sam danas stavio u svoju N73 microSD sa adapterom za miniSD karticu od 4GB. Radio je normalno, sto nije iznenadjujuce s obzirom da je bila prazna kartica. Proizvodjac je TakeMS, isti proizvodjac kartice od 1GB koju ja koristim u telefonu. Karticu od 4GB sam samo isprobao jer mi se ne baca trenutno 20eura kad mi i ova odradjuje posao. ;) poz

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

e pa superako moze i 4gb....mozda cu je i uzeti ali ne u skorije vreme..... bas sam i ja to hteo da pitam za kartice ali me preduhitri covek :wink:

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blueangel »

Da pitam još nešto,dal može neko da mi kaže što mi neće MMS?Podešavanja imam u fonu.Kad pokušam da otvorim MMS piše Unable to retrieve,zbog čega to?I još jedno pitanje jel flešovanje i hack telefona isto?Pošto se uopšte ne razumem u to.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

nije ni priblizno isto flash je nasto kao reinstalacija windowsa a hack je razbijanje odredjenih zastita :P

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blueangel »

A možeš li mi reći ovo za MMS,šta bi moglo biti u pitanju?Podešeni su patametri,ali kad pokušam da otvorim MMS piše unable to retrieve....

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Hack je najbolje odraditi jer se posle njega moze instalirati svaka app i uz to se moze cackati po systemskim fajlovima i ako imate maste i znanja mozete uleosati vas telefon
Note IV N9100 dual

nikolam
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 04:28

Post od nikolam »

Pozdrav svima, imam jedan problem pa bih vas molio da mi pomognete. Kada upalim kameru da slikam na ekranu mi ispise "system error" i odmah izadje iz kamere. To sam primetio pre neki dan, a ranije je sve radilo normalo. hvala unapred

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

probaj da resetujes fon tj ugasis uplis, ako to nece onda probaj sa formatom fona ako ni to nece jbg jednio servis nema ti druge :smutny:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pretpostavljam da je do software-a probaj da ga preflesujes sa Nokia Update programom ako ne uspes nista onda pravac servis.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

mladenovic73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Sep 2008. 19:23

Post od mladenovic73 »

Ljudi potrebna mi je pomoc oko podesavanja kamere na N73.Hocu da slike ispadnu dobro,najbolje sto moze ali se ne razumem u podesavanja(ISO,ekspozicija,balans belog,).Molio bi bih za neki savet ili za neki sajt gde to mogu da procitam.Unapred zahvalan.
Usput da se zahvalim Lomnica city na odlican post u vezi flesovanja i update N73.Danas sam uspesno promenio kod na 0529794 balkans i uradio update.Hvala jos jednom.Veliki pozdrav.

Odgovori