Nokia forever???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Huaweii - kinezi, zestoki. Ortak mi je radio u firmi koja ima veze sa mobilnim - da ne reklamiram istu, i secam se pre jedno godinu dana mi je pricao da su im doneli na testiranje nekoliko tih Huawei telefona jer su kao razmisljali da li da ih rade u srbiji. Kaze, pobegose ko djavo od krsta. Izvana gladac, a kad su ih otvorili - popadase sa stolica. Procena im je bila da bi se 30% vracalo u servis zbog ovog ili onog razloga. Mozda Vodafone ima moc da ih pritegne pa kad prave telefone za njih, vode racuna i ispunjavaju neke norme, ali nisam bas siguran. Za sada mislim da cu da zaobilazim kineske telefone. Cuo sam i da onaj Anycool koji se pojavio kod nas moze da ima problem uskoro sa Samsungom jer su, kao, malo "pozajmili" nesto od Samsunga, naime ime branda. VErovali ili ne, Samsungovi telefoni u Koreji se ne zovu Samsung nego AnyCall a to je jaaaako slicno AnyCool i imaju isti font i look. E jos neko da mi objasni sta bi koreancima da sami sebe u svojoj zemlji nazovu nekim takvim imenom. Ubi me ako kontam 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Slazem se za kvalitet N serije, i svemu sto je rekao Miodrage, kao i ostatak ekipe.
Mislim, ja ako danas dam 450 evra na tel, tesko da cu naci nesto sto je bolje od njega, a i sumnjam da cu imati kesa (tj da cu hteti da dam) isto toliko u neko skorije vreme. Ali zato neke druge telefone, manjih sposobnosti i cena menjam kad god stignem, i slazem se da je taj deo kolaca najveci.
pa firma u kojoj moj cale radi je uzela paket brojeva za zaposlene, i neke bedne telefone, cisto da mozes da zoves i saljes sms i obrnuto...
Tako se zaradjuje. A sad nekom direktoru ce oni uzeti E90, al to ce mu trebati.
Znaci odnos ide otprilike 30 low cost - 1 E90...
Mislim, ja ako danas dam 450 evra na tel, tesko da cu naci nesto sto je bolje od njega, a i sumnjam da cu imati kesa (tj da cu hteti da dam) isto toliko u neko skorije vreme. Ali zato neke druge telefone, manjih sposobnosti i cena menjam kad god stignem, i slazem se da je taj deo kolaca najveci.
pa firma u kojoj moj cale radi je uzela paket brojeva za zaposlene, i neke bedne telefone, cisto da mozes da zoves i saljes sms i obrnuto...
Tako se zaradjuje. A sad nekom direktoru ce oni uzeti E90, al to ce mu trebati.
Znaci odnos ide otprilike 30 low cost - 1 E90...
Nokia E71... Elegant, but deadly
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
LesaZMN, mogu samo da ti kazem za moj AnyCool K88 da je bio je*eno dobar telefon. Kvalitet izrade prilicno dobar, solidan, robustan, extremno jaki zvuchnici, vrlo lep ekran... ma napisao sam svoj review. Elem, prodao sam ga na moljakanje jednog prijatelja. A chujem da je i gomila ljudi zadovoljna tim telefonima. Za tu cenu, pruzaju tacno ono sto pishe na papiru: telefon za 2 kartice koje rade istovremeno, i sve ostale specifikacije. A da, umalo da zaboravim monstruma od baterije koji drzi nedelju dana glat, a dobijaju se 2 takve baterije - punjenje svake 2 nedelje 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@Miodrage - za Huawei sam rekao sta sam cuo, za AnyCool nisam ni dobor ni lose sto se tice kvaliteta. Samo da ce mozda imati probelma sa ovima iz koreje, mada, Kinezi ce da promene ime tri puta za 2 dana ako treba i nece se nesto potresti. Sto se mene tice, dokle god radi sta treba i za sve pare, dobar je telefon, pa makar pisalo "kiseli kupus" na njemu 

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ma sta ce vam po 5-7-9mpx na kameri mobilnog telefona? recimo ja sam prezadovoljan i sa kamerom na n93... mislim da je takva kamera sasvim dovoljna na svakom mobilnom uredjaju, s tim sto bih napravio kombinaciju, bas kao sto je to SE uradio na svom modelu k850 koji je po meni jedan od najsavrsenijih telefona koji nemaju symb
nokia forever?
prvo nisam voleo nokiu, i imao sam sve uredjaje sem nokije. Mahom je to bio Ericsson koji je zadovoljavao sve moje potrebe, posle trium itd, a onda sam kupio legendarni model 3310 [T20e sam menjao za njega] i od tada koristim samo nokiu... zasto? pojma nemam probao sam i druge brendove, motorolu v3x koja je extra, SE p990, w800 ali od svega toga nisam bio impresioniran apsolutno ni sa cim...
trenutno imam n95-8gb i nisam zadovoljan, prezadovoljan sam, vrlo moguce da cu prezaliti neki kes i menjati je za n96 kad se malo stabilizijue cena i ako se n96 pokaze kao model koji je vredan zamene
sto se mene tice, ako nokia bude nastavila ovim tempom, a ostali proizvodjaci tempom kojim sada rada [iz toga iskljucujem LG i SAMSUNG koji imaju par odlicnih modela sa TS] Nokia ostaje forever

nokia forever?
prvo nisam voleo nokiu, i imao sam sve uredjaje sem nokije. Mahom je to bio Ericsson koji je zadovoljavao sve moje potrebe, posle trium itd, a onda sam kupio legendarni model 3310 [T20e sam menjao za njega] i od tada koristim samo nokiu... zasto? pojma nemam probao sam i druge brendove, motorolu v3x koja je extra, SE p990, w800 ali od svega toga nisam bio impresioniran apsolutno ni sa cim...
trenutno imam n95-8gb i nisam zadovoljan, prezadovoljan sam, vrlo moguce da cu prezaliti neki kes i menjati je za n96 kad se malo stabilizijue cena i ako se n96 pokaze kao model koji je vredan zamene
sto se mene tice, ako nokia bude nastavila ovim tempom, a ostali proizvodjaci tempom kojim sada rada [iz toga iskljucujem LG i SAMSUNG koji imaju par odlicnih modela sa TS] Nokia ostaje forever
sta znam nisam ljubitelj nokie al je koristim
meni je nekako najdrazi SE,kamere sam prevazisao a ova e90 je uradjena vrhunski ima par stvari koje mi se ne svidjaju al ovako je extra telefon i kad te neko iznervira da ga dobro povredis 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
ma koj lg i samsung..... o boze,nikada ih ne bi koristio.jednostavno ih ne volim jer su poceli kao da glume neko ludilo....polako sad ce nokia.... znaci volim samo se,motorolu i nokiu.neko ce se zacuditi sto sam rekao motorola,ali ko nije korstio mpx200 nema pojma.fon je extra, imam ga 3 godine,sta je sve preziveo ja mislim da bi se nokia 3310 raspala posle svega,a jos moze i windows 6.1 da se instalira,a vec koristim 6.0 na tako starom fonu,jedina mana sto nema bluetooth a sto se tice kamere manje-vise!pozzz
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
upravo tako, Nokia i Motorola, dve najbolje kompanije u svetu mobilne telefonije, mislim da su tako cak i rangirani na prvo mesto ide Nokia na drugo motorola... Iskreno ni ja ne volim samsung, pogotovo one slajder modele za debile, ali ruku na srce, samsung je u poslednjih par meseci imao zaista dobre modele npr g810, zatim ovi novi modeli koji su zasnovani na win platformi a vidim da i LG pocinje da izbacuje nesto slicno zato sam ih i spomenuo 

Nokia OK, ali motorola - od stare slave se ne zivi. Inace, da nema americkog trzista, ne bi bili ni na 16. mestu. Inace, poslednja rang lista je Nokia, Samsung, SE.
Ne otpisujte Koreance. Klinci i mladi kupuju svoje prve telefone sad. Za par godina, stvorice naviku i preferirani brend, kao sto smo mi navikli na Nokiu. Daleko najveci broj kupaca nokie je u rangu godina 40+, a SE i Samsung imaju mnogo mladje kupce. Ovi od 40+ nece jos dugo da kupuju telefone.
Ne otpisujte Koreance. Klinci i mladi kupuju svoje prve telefone sad. Za par godina, stvorice naviku i preferirani brend, kao sto smo mi navikli na Nokiu. Daleko najveci broj kupaca nokie je u rangu godina 40+, a SE i Samsung imaju mnogo mladje kupce. Ovi od 40+ nece jos dugo da kupuju telefone.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Evo ja popravljam prosjek Nokie. 19+ a sve sam nokia telefone imao osim jednom kad sam uzeo SX1 i grdno se zajebao... Koristio sam krace vrijeme i A55 i C25 ali opet nokia i ostala mi nokia zasadjena u glavi. Sta ja znam, ja licno ne vidim neki drugi telefon vrijedan pomena osim nokie. Jbg, vjerovatno nisam u pravu ali poprilicno godina nokiu koristim i 3310 mi je bio prvi tel i jednostavno nemam povjerenja u druge proizvodjace kao u nokiu. Jbg, sta cu ali tako je... 

makibiki - prva motorola koju sam video, i kratko koristio je bio neki kofer koji je bio mobilan toliko da si ga nosao sve sa koferom (baterija) iz kuce u auto, pa kad udjes u auto onda ga prikopcas na spoljnu antenu koja je bila obavena ako hoces nesto da cujes. Mislim, za tada to je bio vrh, ali je bo malo teze mobilan. V3 i varijacije sam imao, ali mene je licno uvek izludjivalo to sto je motorola jedina insistirala da zameni mesta za crveno i zeleno dugme
, ali sam teleon je izgledao do djaja. Ovaj F3 kao ultra low end necu ni da spominjem! Ko god je to zamislio mora da je bio na teskim drogama! Digitron ima bolji i pregledniji ekran! Zena mi je nosala onaj PEBL, njesra zesce. Lepo izgleda, ali to je sve. Tu koju spominjes nisam imao. Sve u svemu, Motorola je poznat brend, ali ja nekako mogu da se prisetim svega tih par modela. Mnogo bolje se secam nekog Alcatela - milsim da je bio OneTouch sa djostikom. 6 meseci sam se odusevljavao sa njim
i recimo onaj Samsung N400 sto ga je pininfarina potpisao. Otkino sam telefon od otvaranja i zatvaranja da bi gledao antenicu kako ulazi i izlazi. Sad kad se setim, opet bih ga posedovao 

miodrage - HTC je vrh, ali samo u biznis segmentu. Sta ce normalna raja da nosa HTC? Mo's li zamisliti nase starije sugradjane sa HTC-om u rukama
AnyCool je Samsung u Koreji. Svi ostali koje si nabrojao su specijalizovani za biz uredjaje takodjer. Kada govorimo o ozbiljnijim pretnjama Nokiji, ja mislim da su u igri stvarno samo SE i Sljamsung. Mozda Motorola izdaleka ako slucajno uradi 3-4 ekstra hita za kratko vreme, ali mislim da je vec izgubila trku.
I SE ima sansu da napravi nesto vise ako se okane ovih walkman telefona. Smorise vise. Ko Nokia i N serija. Lupetaju bez veze.

AnyCool je Samsung u Koreji. Svi ostali koje si nabrojao su specijalizovani za biz uredjaje takodjer. Kada govorimo o ozbiljnijim pretnjama Nokiji, ja mislim da su u igri stvarno samo SE i Sljamsung. Mozda Motorola izdaleka ako slucajno uradi 3-4 ekstra hita za kratko vreme, ali mislim da je vec izgubila trku.
I SE ima sansu da napravi nesto vise ako se okane ovih walkman telefona. Smorise vise. Ko Nokia i N serija. Lupetaju bez veze.