Pripejd i Postpejd
Da li je neko cuo nesto o tome da ce uskoro (valjda) svi pripejd korisnici morati da se registruju imenom i prezimenom, inace ce se broj ugasiti. To zbog laznih dojava o bombama, kriminalaca, manijaka... Policija presretne neki opasan razgovor, a ne zna ko razgovara. To znaci da novu SIM karticu mozete da kupite gde hocete, ali da bi postala aktivna mora da se sa licnom kartom ode do, recimo SUP-a i da se registruje broj. Dobro, kao. A sta recimo kriminalac hoce da ugovori prodaju droge, i kad mu zatreba telefon udari Vam par samara, uzme telefon, razgovara, obrise otiske sa njega i baci telefon. Dok Vi prijavite kradju, sve je vec gotovo. Tako, znaci, mogu da prate samo razgovore kupca. A prodavca, kao i do sada, mogu da navataju u trenutku primopredaje posiljke, samo non-stop prate kupca - dilera.
U cemu je onda fora?
Aj' nek se jave pametni..... policajci.....
U cemu je onda fora?
Aj' nek se jave pametni..... policajci.....
sigi, ne znam sta si hteo od teme da napravis ali bih po naslovu zakljucio da si je otvorio samo da bi se pljuvalo po post-paidu.
Ja koristim post-paid vec 5-6 godina i ne bih nikako mogao da se vratim na pre-paid (osim ako ne bih nekim nesrecnim slucajem morao). Fiksni skoro da i ne koristim vise. Na Telenoru sam - prenesi 325, dvogodisnji ugovor mi istice ovih dana i ukoliko budu imali neki dobar tel u ponudi, sigurno cu im se opet obavezati na novu dvogodisnju vernost. Nisam 100% zadovoljan, ali bih sigurno bio jos manje zadovoljan da sam na mts-u ili vipu!
Ja koristim post-paid vec 5-6 godina i ne bih nikako mogao da se vratim na pre-paid (osim ako ne bih nekim nesrecnim slucajem morao). Fiksni skoro da i ne koristim vise. Na Telenoru sam - prenesi 325, dvogodisnji ugovor mi istice ovih dana i ukoliko budu imali neki dobar tel u ponudi, sigurno cu im se opet obavezati na novu dvogodisnju vernost. Nisam 100% zadovoljan, ali bih sigurno bio jos manje zadovoljan da sam na mts-u ili vipu!
pazi ti ovako kako oni prema nama postupaju tako i mi njih kritikujemo otimacina je skrivenija u post pejdu i vise te oprzi po dzepu jer u ugovoru ima onaj sitni font
,dok je pripejd manje bolan nisi pod ugovornom obavezom i kad te izprovociraju mozes da radis sta hoces .
obozavam ove profesore u pemziji
a ja na linuxu svaka tema na jednoj strani kocke puta 2 -3

obozavam ove profesore u pemziji

Ma mene je vise smorilo to traficarenje svakih par dana nekada sam sebe nalazio u situaciji da ja na trafiku idem ne ni zbog novina niti zbog cigara nego zbog dopuna.
A trosio sam nemilo nekada u sezoni koja traje i po par meseci jednostavno nekada ni nemas vremena za dopune ,tako da sam odlucio da odem na post pejd stekli su se relativno povolnji uslovi i eto ,nije to ljudi spas i znam da je nekada stvarno puno ali sta da se radi moram jednostavno takav je tempo nadam se da ce uskoro da padne neki sluzbeni telefon pa da me bog vidi
bio bi red
ali nevolem kad nas prave blesavima i kad izvrcu te ugovore kako im dune
nekada stvarno nije fer kako se ponasaju nekad mi se cini da te dve godine su ko pod turcima ,ali jbg valjda ce biti bolje ,i da ce doci vreme kada necemo ni obracati paznju .
A trosio sam nemilo nekada u sezoni koja traje i po par meseci jednostavno nekada ni nemas vremena za dopune ,tako da sam odlucio da odem na post pejd stekli su se relativno povolnji uslovi i eto ,nije to ljudi spas i znam da je nekada stvarno puno ali sta da se radi moram jednostavno takav je tempo nadam se da ce uskoro da padne neki sluzbeni telefon pa da me bog vidi

ali nevolem kad nas prave blesavima i kad izvrcu te ugovore kako im dune

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E mozemo mi oko ovoga da se raspravljamo do Sudnjega dana, svako ce sam da odluchi sta mu je bolje. Uglavnom jedino merilo je dzep i njegova dubina - i sadrzaj 
Za nevericu je ali i ja pocinjem sve vishe da se razmisljam o nekom postpaidu, jer su mi se promenile navke u koriscenju fona. Medjutim ostaju neki drugi problemi tu, a to vec ionako svi znaju, tako da je to i dalje dovoljna inhibicija. I jeste, jesam sentimentalno vezan za svoj broj, i ne bih ga dao za 1000 Premiuma, Goldova, Platinuma i sl. Sa druge strane i ne znam kome bih sve morao da javljamm, jer za ovih 9 godina koliko sam mt:s-ov korisnik ne znam koliko hiljada ljudi je dobilo ovaj broj. I sta ako sam nekome potreban? A da furam nekoliko aprata... ne pada mi na pamet.
'Ocu prenosivost i vlasnistvo nad brojem.

Za nevericu je ali i ja pocinjem sve vishe da se razmisljam o nekom postpaidu, jer su mi se promenile navke u koriscenju fona. Medjutim ostaju neki drugi problemi tu, a to vec ionako svi znaju, tako da je to i dalje dovoljna inhibicija. I jeste, jesam sentimentalno vezan za svoj broj, i ne bih ga dao za 1000 Premiuma, Goldova, Platinuma i sl. Sa druge strane i ne znam kome bih sve morao da javljamm, jer za ovih 9 godina koliko sam mt:s-ov korisnik ne znam koliko hiljada ljudi je dobilo ovaj broj. I sta ako sam nekome potreban? A da furam nekoliko aprata... ne pada mi na pamet.
'Ocu prenosivost i vlasnistvo nad brojem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!