Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Megamodulepack je neophodan samo kada su u pitanju python app,a python app se moraju instalirati na C da bi mogle da se pokrenu
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, ja imam jedno 6-7 python aplikacija na telefonu i sve mi rade savrseno iako nisam instalirao megamodulepack ;)
To da se moraju instalirati na internu memoriju sam i ja jos prije napisao.

edit:
samo da kazem da sam najnovijoj verziji Handy Shell-a odlucio da dam jos jednu sansu da se zadrzi duze od jednog dana na mom telefonu, i moram da priznam da mi se cini da ce to i uspjeti ovoga puta :)

Svidja mi se sto je konacno u ovoj zadnjoj verziji kompletan program preveden na srpski, a posto ja citav telefon drzim na srpskom to mi se odlicno uklapa!
Sve u svemu za sada mi odgovara program, jos moram malo da ga podesim po svojim potrebama ali mislim da ga ovoga puta necu tako brzo brisati...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

@sensei,hajde instaliraj neku novu python app pa ces da vidis da nece moci da rade bez megamodula.Ja mogu bukvalno svaku app da prevedem na srpski jezik,mada meni lepse izgleda kada su na engleskom
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, pa evo ti ova o kojoj je rijec svo vrijeme, pySMS je izasla prije 2-3 dana i radi bez megamodula ;)
Mnooogo python aplikacija sam probao i NIJEDNOJ on nije trebao!
Naletao sam da kod nekih stvarno pise potreban megamodulpack ali to su uvijek bile neke bezveze aplikacije koje nisam htio ni da skinem...

acikus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Jun 2006. 09:25

Post od acikus »

U vezi Garmin 5, da li ste uradili upgrade sa 4.x verzije na 5 ili ste uradili instalaciju od pocetka.
Ja trenutno imam Garmin 4.20 ( hrvatski mni, srpski izgovor ) i mape SCG 1.7 , AdriaRoute 2.10 i sve perfektno radi. Da li je dovoljno da uradim upgrade na verziju 5 a da mi sva podesavanja ostanu
( mape, srpski govor ), ili treba sve od pocetka ?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

acikus, da ne bi doslo da nekih nekompatibilnosti najbolje je da deinstaliras staru verziju garmina, znaci samo ides da uninstall, sve ostalo ce ti ostati na kartici, i mape i srpski govor, onda samo instaliras verziju 5.00
Inace ja i dalje ne mogu da vjerujem da mi za 5 sekundi u zatvorenoj prostoriji uhvati pun signal sa ovom verzijom 5 :o :o :o :o :o

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sensei,hajde instliraj mp3eitor i pokreni ga bez megamodula.Koje python app imas u tel i koji python koristis,mislim na verziju?
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, brate prepucavaj se sa nekim klincem svega ti, nisam ti ja u tom fazonu ;)

Pozz

VladCepesh
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 07. Sep 2008. 09:03

Post od VladCepesh »

Nokia 6120c- Sistem programi; X-plore v1.22, FExplorer v1.21, MIDletRestore. Best Taskmanv2.01, SIStail v2.5. Energy profiler v1.1, Memory up v 2.5, ShutDown, Python 1.4.4, megaPyModulePack, Math Lab. Handy Zip v1.05, ROMPatcher, SlovoED v3.10.3, Adobe Reader LE v2.5, Zip manager, Win RAR, Smart Settings v2.0, SkyeQuiKey v 1.03, QReader, EReader, Quickoffice v5.00.32, CellTrack91, World mate v 6.00.30, Opera mini v4.1, Opera v 8.65, mig33 beta v3.07, mConnection, ScreenSnap, CameraFX v 2.60, Resco Photo Viewer v 5.0, cCam, PhotoAcute, Wallpaper manager, cClock, Media Safe v 2.0, FSCaller v3.00, Smart Movie v 3.41, Flash lite v3.0, CorePlayer v1.2.5, DiY theme v1.2, Total Recall v 3.0.1 (konacno neradi beep za razliku od 3.0.0 verzije), ALON MP3 Dictaphone v 2.88, OGGPlayer v1.72, CellityFREEsms, SMS Shedule. SMS SpamManager v1.09, MessageTones, SMSacelerator, MMSdata pro, BestBlack list v2.01, Call cheater, Mophun games pack, Worms world party, N-gage 1.10 (1318), Kaspersky v 7.0.35

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sensei,ni najmanja mi namera nije bila da se prepucavam sa tobom jer si ok.Samo sam te nesto pitao da bi i drugi forumasi mogli da vide kako se rukuie i sta je sve neophodno da bi radile python app
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, ok onda sam te pogresno shvatio ;)

Imam instaliran python 1.4.4 na mobu bez megamogulepack-a i sada vec samo par python programa(obrisao sam sve nepotrebne aplikacije iz telefona, ostavio sam samo one koje su mi neophodne)

Dakle imam sada u mobu i odlicno mi rade FreiMinMon(najnovija verzija, prvo sam mislio da ovo ni nije py aplikacija ali onda sam vidjeo da uopste nece da radi bez njega), pyPiwo, WaterBox, Gravitation, pySnake, pyWuzzler, pySMS, pyPoziomica, pyRybka.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imas solidan br python app.Ja sam pre par dana cistio tel i nisam ponovo instalirao python app zato jer ne volim nista da instaliram na C so necu stalno koristiti vec cu ako mi je bas hitno da instaliram onu python app koja mi bude neophodna.Ja sam najvise radio sa onim python app kojima sam mogao da prepravljam app
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Pa iskreno od svih ovih aplikacija jedina bez koje ne bih mogao nikako je FreiMinMon, sve ove ostale su tu cisto radi zezanja sa mobom.
Samo zbog tog programa sam i ubacio python(i ja sam prije par dana radio reset) a ove ostale sam ubacio radi reda ali obrisacu ih uskoro, mozda jedino ostavim pySnake i pyWuzzler jer su zanimljive za igranje.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Meni je ovaj FreiMinMon malo cudan, imao sam jedan poziv od 1 min i 18 sekundi i jos jedan od 20, on mi odma opicio da sam razgovarao 3 min :D

Jel on to nesto zaokruzuje izgleda....

I imam neku verziju as nemackim jezikom :lol: , ima li neko sa engleskim??

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja sam sad instalirao extra je program, samo me nervira ovo malo registruj se itd
inace instalirao sam i Tank nesto sto meri potrosnju auta itd trebalo bi da bude zanimljivo
Sensei jel imas neko resenje da me ne smara da se registrujem?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

darkonda, imas u podesavanjima da sam odredis na koji nacin racuna vrijeme poziva.

60/60 - znaci zaokruzuje i prvi minut i sve ostale(odabrano po default-u)
60/30 - zaokruzuje prvi minut pa posle njega zaokruzuje na svakih 30 sekundi
60/10 - zaokruzuje prvi minut pa svakih 10 sekundi
60/1 - zaokruzuje prvi minut pa tarifira po sekundi(ovako je najcesce na nasim mrezama!)
10/10 - zaokruzuje svakih 10 sekundi
1/1 - racuna po sekundama razgovora(ovako je nekad bilo kod nas :( )

Takodje mozete da uneste u program koliko imate besplatnih minuta i poruka mjesecno pa njih nece racunati. Mozete i podesiti od kog datuma u mjesecu da pocne racunanje.

Imam ja verziju na engleskom ;)

Mirko BGD, imam verziju koja ne trazi registraciju.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Iz tvog posta se moze videti da je to bas dobra i korisna app sa mnostvom podesavanja,ali sam ja trenutno bez pythona mada bi koristila ta app
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

toda81, stvarno jeste izuzetno korisna aplikacija, u svakom trenutku mozes da vidis koliko si zvao i koliko si poruka poslao u tekucem mjesecu, posebno je korisno za postpaid korisnike, ali isto tako i za prepaid koji zele da kontrolisu svoje troskove.

darkonda, Mirko BGD, verzija koju sam vam poslao na mejl ne moze da radi bez prethodno instaliranog Python-a na internoj memoriji !

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Meni bi dobro dosla za kontrolu piziva dok mi za sms nije potrebna jer je retkost da saljem obicne sms-ove jer ipak neme nista bez "neobicnih" free sms-ova :)
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja imam Python instaliran i sve lepo funkcionise i radi... vidis nisam znao ono sto si gore objasnio za tarifiranje [minut, sekund itd] tako da cu to morati sad da podesim...

Inace, jos neka dobra aplikacija koju bi nam preporucio? :D

Odgovori