Jel ima 4.80 za 6220 c? Da je probam? Ako ima ostavi mi link na pp da je probam ps dosta je sporija ova petica. Aj satelit da nadje manje vise al navigacija kasni cak i pri brzini od oko 50 km/h a kamoli preko, mada nisam probao na vecim brzinama.
E zeznuo sam se oko broja...XT 4.20 a ne 4.80! Sad sam citao na nekom forumu da se dosta ljudi žali na sporost... Neki su obrisali POI tačke i riješili problem... Upravo deinstaliram sve, pa ću ubaciti 4.20 i preko nje ponovo 5, pa ću vidjet...
Mozete ubaciti bez problema Garmin 5.0 preko neke starije verzije,potrebno je samo,ukoliko postoji,obrisati sis file iz Garmin/Apps/Symbian/Res,kao i file GarminMobileXT_PA.sis iz Private/10202dce,i potom instalirati GarminMobileXT.sis file iz Root-a kartice i to vam je to.
Evo, upravo sam završio reinstalaciju! Sve je prošlo OK! Nisma imao nikakvih problema sa instalacijom 5-ice preko 4.20! Koliko sam uspio da pogledam ovih par minuta nema više onih prekida i sjeckanja. Vidjećemo sutra sve detaljno...
Evo ljudi i meni radi extra na most detail. napokon 5.0 radi besprekorno a,uqadio sam mu factory i opet podesio sta sam hteo i sljaka:-) i satelit nadje za 20 ak sec prvi put:-) vrh
Al brate neki put uspori. Tj kada je satelit ispod 4 crte on kao da uspori i to je to al i dalje mislim da je 42 bio bolji za navigaciju:-) tebi radi extra na mapama 1.8:-)
skoro sam na jednom forumu postavio pitanje o koriscenju igo mapa za symbian telefon. Dobio sam odgovor da moze da se koristi Sygic drive. da li neko ima iskustvo sa ovim programom.
Al nema mapa za to predpostavljam... Dace mi svaba 1.8 pa javljam kako radi sa tim mapama moguce da tripuje zbog mapa mada sada da kucnem u drvo radi da kazemo OK
Igor88bg, jedino sto sam ja nasao na netu, a kazu da moze jeste sygic, medjutim izgleda da ima neka fora sa instalacijom. Probaj nesto s njim pa ako uspes javi.
Igor88bg, googlaj se malo, poslednja verzija je iGO8 sa 3D mapama koje su fenomenalno odradjene, daleko bolje od svih ostalih postojecih... Ne znam da li postoji verzija za Symbian ali za WM postoji, samo nadji skin koji odgovara razoluciji tvoj displeja i glasove koje hoces. Mana mu je, ako je to uopste mana, sto je malo veci upravo zbog tih 3D efekata
Svabo sta si mi dao pa daces mi tek sutra... Vidimo se oko 4 kada budem u bg. Ps hvala ti u napred. aj i ja cu probati te navigacije al garmin je ok zaista evo sada mi 5 ica radi VRH. Napokon hvala bogu:-)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.