Da li da kupim N82 (za nekih 380-390 u mobilwod-u, tamo bi trebao da bude original, zar ne?) koj ima fantasticnu kolicinu RAM-a posle boot-up-a? I nikako ne mogu da shvatim, N82 ima jedan ili dva ARM11 procesora na 332Mhz? Ne znam koliko cu cesto koristiti kameru na telefonu pa samim tim koliko ce mi biti potreban xenon blic. Drzao sam ga u rukama i onako, jos kad bi nasao crni

Vredili moozda sacekati N85 da se pojavi pa da mu padne cena (max. lovu koju bi dao za N85 je nekih 550e) ima OLED display pa je trajanje baterije duze (neznam koliko ima mAh ima baterija). I da opet postavim pitanje da li ce biti jedan ili dva proesora i da li su ARM11 ili ARM9 u pitanju. Mnogo mi se svidja dual-slide design pa to je jedan plus za N85.

I recenica koja ce se ponavljati na ovoj temi: "pa dobro budalo jedna! ako ces da das 550e za N85 sto ne bi kupio N95 8GB??!!" Reci cu vam zasto. Kao pod jedan N95-2 ima neku bednu kolicinu RAM-a posle bot-up-a (30MB-nemojte me drzati za rec) malo je ciglast, misli svi ovi telefoni su ciglasti ali prethodna dva barem su malo boljeg dizajna. Pacenik sam sta cu ali volim da moj telefon ima poklopac za kameru

NAPOMENA: 1. Na GSMareni pise da N82 ima jedan procesor.
2. Koliko sam po internetu video 2,6" i 2,8" ekrani nisu neka "abnormalna razlika"
3. Ekran 85-ice bi trebao da bude svetliji od oba ekrana N82 i N95 8GB