Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
User Interface: http://www.youtube.com/watch?v=-PMpeeKIRbk
Internet Surfing: http://www.youtube.com/watch?v=ufD4FNUmhFs
Gaming: http://www.youtube.com/watch?v=Oul_HcpIzj0
Mali žuti rade u 4 smene

*preuzeto sa mobile-review foruma*
Internet Surfing: http://www.youtube.com/watch?v=ufD4FNUmhFs
Gaming: http://www.youtube.com/watch?v=Oul_HcpIzj0
Mali žuti rade u 4 smene

*preuzeto sa mobile-review foruma*
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Telefon je fantstičan! Još kad bi cijena bila kao ta najavljena (niže od 300 evra), ovo bi bio best-buy i ja bih ga definitivno kupio! Sve karakteristike mi u potpunosti odgovaraju. Ali meni ovo miriše na skupoću...
4life, znam ja da si u duši oduvijek Nokijaš, ma šta ti pričao...
Pozdrav!
4life, znam ja da si u duši oduvijek Nokijaš, ma šta ti pričao...

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Stelle, postoji qwerty tastatura kao ponudjen input (na samom ekranu). Ako si mislio na neku slajd varijantu ili sl. mislim da je suvisno i da bi bilo izuzetno neprakticno.
Vincent, u svetu ce se pojaviti sa cenom od oko 300 evra. Ne znam zasto bi kod nas bio do proleca 400, mislim da ce se cena u prvih nedelju-dve stabilizovati na 300-350 evra. Mada kako umeju da peljese, ne bi me cudilo da neki odvale i 600€.
Vincent, u svetu ce se pojaviti sa cenom od oko 300 evra. Ne znam zasto bi kod nas bio do proleca 400, mislim da ce se cena u prvih nedelju-dve stabilizovati na 300-350 evra. Mada kako umeju da peljese, ne bi me cudilo da neki odvale i 600€.

I'd explain it to you, but your brain would explode.
-
- Redovni učesnik
Slažem se, ja sam čvrsto odlučio da će mi svaki sledeći telefon biti "only TS"
Nego, da li neko ima info o nasledniku 5800, to jest, šta znači ovaj citat sa MTS Mondo:
"Nokia 5800 XpressMusic u prodaji će se naći do kraja godine, po ceni od 280 evra, dok će se nešto skuplji model (inače potpuno podređen uživanju u muzici) pojaviti u prvom kvartalu 2009. godine." ???
Mada kažu i ovo:
"...a tu je i uvek zgodni džek za slušalice od 15.5 milimetara."
MTS Mondo

Nego, da li neko ima info o nasledniku 5800, to jest, šta znači ovaj citat sa MTS Mondo:
"Nokia 5800 XpressMusic u prodaji će se naći do kraja godine, po ceni od 280 evra, dok će se nešto skuplji model (inače potpuno podređen uživanju u muzici) pojaviti u prvom kvartalu 2009. godine." ???
Mada kažu i ovo:
"...a tu je i uvek zgodni džek za slušalice od 15.5 milimetara."

MTS Mondo
-
- Redovni učesnik
Vlada Zem, Mondo je odvalio glupost, nema naslednika ni skupljeg modela, u pitanju je to da od 2009te godine 5800 i ostali Xpress Music telefoni dolaze sa Comes With Music, ondnosno da svaki korisnik dobija besplatno koriscenje Nokia Music Store-a na 12 meseci sto znaci - besplatno skidanje muzike bez ikakvih ogranicenja sa PC-ja i telefona! Odlican odgovor na iTunes.
Phu, ako su na to mislili, "besplatno korišćenje...12 meseci" i "nešto skuplji model" - što bi model bio skuplji ako se dobija nešto besplatno
, jbt koga sve mts zapošljava. To kao i iTunes za gusarsku Srbiju ne važi.
Nokia 5800 "na papiru" savršeno izgleda, videćemo... Ono što je sigurno da će biti TS UI dosta inferniornija od iPhone (zašto iPhone nema stylus...
- evo zašto LINK )

Nokia 5800 "na papiru" savršeno izgleda, videćemo... Ono što je sigurno da će biti TS UI dosta inferniornija od iPhone (zašto iPhone nema stylus...

-
- Redovni učesnik
Model nece biti skuplji. Srbija nije prioritet za njih.
Mislim da gadno gresis. Sto se tice brzine, prvih par snimaka je izgledalo zabrinjavajuce, ali posto su u pitanju jos uvek probne verzije, odnosno prototipovi, to ne treba toliko da brine. Uostalom kasniji snimci pokazuju do sada najbrzi odziv Symbian OS-a, pogotovo kada je u pitanju takva rezolucija ekrana. Ako ti je fensi zoom i smooth UI jedino merilo, onda ok. Ali uopsteno gledano, multitasking je npr. neuporedivo korisniji od smooth efetka.
Stylus, prst, trzalica? Imas izbor, u tome je stvar.

Mislim da gadno gresis. Sto se tice brzine, prvih par snimaka je izgledalo zabrinjavajuce, ali posto su u pitanju jos uvek probne verzije, odnosno prototipovi, to ne treba toliko da brine. Uostalom kasniji snimci pokazuju do sada najbrzi odziv Symbian OS-a, pogotovo kada je u pitanju takva rezolucija ekrana. Ako ti je fensi zoom i smooth UI jedino merilo, onda ok. Ali uopsteno gledano, multitasking je npr. neuporedivo korisniji od smooth efetka.
Stylus, prst, trzalica? Imas izbor, u tome je stvar.
-
- Redovni učesnik
Necu davati takve prognoze, brat ima iPhone, ja cu uzeti 5800 cim izadje u prodaju pa cu detaljno da poredim.
Trzalica je na kanapu pa ne mozes da izgubis, stylus se ne zaboravlja jer se stavlja u telefon.
Ali ako vec uspes prvo da izgubis i drugo da zaboravis, pazi da ne zaboravis i prst da poneses.
Trzalica je na kanapu pa ne mozes da izgubis, stylus se ne zaboravlja jer se stavlja u telefon.
Ali ako vec uspes prvo da izgubis i drugo da zaboravis, pazi da ne zaboravis i prst da poneses.

Više me zanima kakav će biti audio čip, stvarno nema šta da se zameri za sad, browser ima fleš podršku, plastika deluje ok. 
edit
Kamera po specif.i izgledu je kao na 6500s, ako i kvalitet bude barem jednak, super
Snimak (loš) sa 5800
Kopte3 Again, evo malo jasnije da ne čekaš i džabe porediš TS ekrane LINK

edit
Kamera po specif.i izgledu je kao na 6500s, ako i kvalitet bude barem jednak, super

Snimak (loš) sa 5800

Kopte3 Again, evo malo jasnije da ne čekaš i džabe porediš TS ekrane LINK
-
- Redovni učesnik
Deluje ok,citam da je ceo napravljen od plastike sto moze ali i ne mora da mu bude neki veci minus. Najavljena cena je ok,i prilicno je logicna jer ko zna,kada bi ovaj tel kostao na pr. 500€,koliko bi kostao neki tel iz N ili E serije sa touch screen-om... Jedva cekam da vidim te 'zveri'...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II