Imam ponudu da prodam k800 Mislio sam traziti 120e(iako vidim po oglasima da ima i za manje od 90e ) ali ne znam ni sam, hteo bih sad prodati da uzmem koji evro vise (a mogu da izvucem 120e) jer ne verujem da cu za 3-4 meseca dobiti vise od 90e.
A opet sa druge strane ga mnogo volim i telefon mi mnogo odgovara, ali ga vreme gazi
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Jbg, sto jeste jeste... ao imas nameru da ga prodajes, radi to sto pre... Mozda jos i izvuces toliko, ili probaj sa 110 i kraj... Ako ti kes nije problem, bolje ga zadrzi... i kraj...
Pa imao sam nameru da ga prodam negde u januaru...
A 100% mogu da izvucem 120, ako ne i vise U pitanju je neko ko bas i ne zna trenutne cene mob.telefona, a kad je video moj telefon modovan odmah je pozeleo da bude njegov
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pa sve što ima veze tipa modovanje, flešovanje itd. i to se naplaćuje neznalicama, ako ti se ćefnulo, prodaj što pre k800 da ti posle ne bude žao zbog keša
Ja se pitam da li da prodam 6233 i da kupim 6120c. S obzirom na obzir da ima symbian i još tamo neke smicalice, ja sam moj 6233 jednostavno zavoleo, pa se razmišljam pošto mi se ćefnulo, al ipak neću da mi bude žao ko za e720
MilančeBGD, Kada god vidim K800 odmah se setim tebe i tvojih slika koje si sa njim napravio,koje su stvarno za pohvalu.Ako bas moras i imas neki model na umu koji ti je preko potreban onda prodaj.Inace nemoj,nego nastavi da sa njim pravis i dalje ekstra fotke.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.