Muzika u vašem telefonu?
miodrage, jesi li ti to poceo uciti trbusni ples? Eeeee na sta sve nece zene naterati muskarce!
Muziku retko slusam na telefonu od kako sam kupio iPod ali ima jedno 100-tinjak pesama da se nadje za prvu pomoc! Uglavnom je to strani rep i malo komercijale!
Muziku retko slusam na telefonu od kako sam kupio iPod ali ima jedno 100-tinjak pesama da se nadje za prvu pomoc! Uglavnom je to strani rep i malo komercijale!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert

miodrage, aj dobro poverovacemo ti ovaj put!
Nego gde ima tih devojaka sto znaju da vrckaju da se i mi kulturno izdizemo i da upoznajemo istocnjacku kulturu? 
Ipak ne, n5800 je moj izbor
+ naknadni trošak za msd16GB.
kapoerista90, artisti su razni, uglavnom mainstream,
e.presley-j.l.hooker-j.hendrix-j.brown-r.stones-doors-v.underground-stooges&iggypop
-e.clapton-d.bowie-b.marly-l.zeppelin-ac/dc-ramones-clash-cult-metallica-n.cave-
mr.Shane McGowan-pixies-nirvana-p.enemy-r.h.c.p.-manuchao-w.stripes+joooš mnooogo drugih
kapoerista90, artisti su razni, uglavnom mainstream,
e.presley-j.l.hooker-j.hendrix-j.brown-r.stones-doors-v.underground-stooges&iggypop
-e.clapton-d.bowie-b.marly-l.zeppelin-ac/dc-ramones-clash-cult-metallica-n.cave-
mr.Shane McGowan-pixies-nirvana-p.enemy-r.h.c.p.-manuchao-w.stripes+joooš mnooogo drugih
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kapoerista90
- Expert

- kapoerista90
- Expert

Vazno da su stavili naseg nacionalnog ljubimca u spot! I naravno voze ga teroristi!
Mozda ovaj novi kragujevacki Topolino dobije lepsu sliku u svetu!
Ima li iko Grand muziku u fonu?
Idem danas pred sestru u skolu a ona decica izasla napolje i slusaju Seku i ostalu boraniju! uzas!
Mozda ovaj novi kragujevacki Topolino dobije lepsu sliku u svetu!
Ima li iko Grand muziku u fonu?
Idem danas pred sestru u skolu a ona decica izasla napolje i slusaju Seku i ostalu boraniju! uzas!
Kod mene ima svega! Od Balaševića, starogradske, old rock-a, electro...ma svega ima! I naravno više plejlista,zavisnosti od raspoloženja!
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Monk,slicno i kod mene.Juce sam ubacivao muziku i stvarno ima svega hip hop,dance,trance,house,soft rock,ambijentalna,mada mi trenutno najvise prijaju muzika 80-tih 90-tih i hip hop.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
kapoerista90,Ih prva ljubav nema zaborava.Metallicu slusam jos od 6 osnovne.Da "Death Magnetic" je dobar album ali daleko je od njihovih mogucnosti i onoga so su pre radili.Uglavnom hvala Bogu bolji je do St.Anger.To im je definitvno najgori album ikada.
Nego vidim ovde dosta ima clanova koji slusaju strani hip-hop,pa ako nego moze da mi objasni ko se smatra kompetentim,zbo cega slusa strani hip hop.Domaci je OK ali strani i ona njihova gangsta filozofija mi nikako nisu jasni,pogotovo za nasu omladinu.

Nego vidim ovde dosta ima clanova koji slusaju strani hip-hop,pa ako nego moze da mi objasni ko se smatra kompetentim,zbo cega slusa strani hip hop.Domaci je OK ali strani i ona njihova gangsta filozofija mi nikako nisu jasni,pogotovo za nasu omladinu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!