iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

djolem89, mene zanima isto sto i tebe....neka neko da odg.! ...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pošto se manje više volšebno brišu postovi o iPhone (pravila?), kratko
djolem89
1. da
2. da
3. kao na 2G

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

a zbog cega turbosim nije najbolje resenje ?

citao sam da je to samo kratkorocan metod za rad iphone-a...

kako to u stvari funkcionise ?
HTC Desire S

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja imam turbosim u jednom mobilnom i radi odlicno tako da je to prica za malu decu stoji vec 6 meseci iradi odlicno.Pa funkcionise tako sto se nalazi cip na njemu koji simulira da je telefon otkljucan.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Nije baš, na prvom iPhone je to bilo loše rešenje pa se pretpostavljalo da će tako biti i na 3G, ali se (srećom) vremenom pokazalo da radi...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja ga koristim u jednoj nokii tj keva pa mozda zato ima razlike jedino sto kod turbo sima ili bilo kakvog drugog adaptera te vrste mora da se isece onaj deo plastike na kom chip od kartice.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Sad se više ništa ne seče, nalepljuje se, podmeće, kako god :wink:
djolem89, pogledaj pp.

zeha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Maj 2006. 23:56

Post od zeha »

Nude mi polovan iPhone 3G 8gb za 300e. Odkljucan, star 2-3 meseca. Vredi li toliko ili ne? Razmisljam da li da ga uzmem..

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Mozda ce ovo vlasnike iPhone-a interesovati :

http://www.geekalerts.com/solar-powered-iphone-case/

8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

zeha, ja bih uzeo, jer se trenutno lozim na iphone kao mlad majmun na banane, pa mozda i nisam objektivan.

pogledaj kako je ocuvan, da li je izgreban i sl. ako imas mogucnost uzmi ga nekoliko dana na probu pa odluci.
HTC Desire S

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Pa kad vec svi volimo iphone 3g 8gb evo najboljeg resenja za otkljucavanje bez secenja kartica i ostalih stvari uradi se jailbreak iphone 3g 8gb ili 16gb tacnije otkjucaju se funkcije flesuje se firmware 2.1 zatim zajedno sa nasom karticom ubaci se u slot za iphone najbolja turbo sim gevey 3g plus. I sve funkcije rade savrseno. evo vise na ovom sajtu http://www.gevey-3g.com/sim-solutions.html
Moj iphone 3g 8gb radi savrseno bez ikakvih problema pa ako neko zeli nesto slicno neka me kontaktira na pm. Imam jedan iphone spremljen za...

:D :D prave ljude sa ukusom poz.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da ne otvaram novu temu:
Dobio sam po meni vrlo dobru ponudu - iPhone 3G 16 Gb fully unlocked sve legalno, kupljen u Australiji, 450E. Sta mislite jel ovo povoljno ili ne? Imam cca 10-ak dana da se odluchim do kraja.
Znam sve o telefonu tako da me samo zanima misljenje da li je ovo dobar pazar ili ne. U principu bih ga uzeo, iznjakam ga jedno mesec-dva i prodajem dalje, i mozda jos i zaradim :P
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Povoljno nego šta, samo pazi da ga ne skrcaš negde u tih mesec-2 da bi ga preprodao kao novog, barem 100e zarade, pošto si "fizičko lice" :)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

ma naravno da je povoljno,bas,poenta je sto cena upste ne ide dole vec izvesno vreme,a ispod 450e,siurno ne bi trebalo da bude. A cuo sam da postoje da se kupe fabricki otkljucani,znaci samo ubacis karticu,ne treba ti ultra sim,pa jel je tako otkljucan? koja je boja?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

miodrage,kupuj cena je vise nego ok.Samo sam nekako siguran da se nece dugo zadrzati kod tebe...A i dobra stvar je sto ces moci da ga prodas bar za toliku cenu za koliko si ga i uzeo.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Znachi ovaj je crn, a ima u ponudi i beli, sa TurboSIM, ali je taj 560E(!?!) - od drugog lika. E sad, ovaj znam od koga uzimam, drugar mi je dobar i ne bi me zajebo, a kad bi, zna da bih mu kosti polomio sutradan, tako da mu to i ne bi bila pametna ideja :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ljudi, od maja koristim iPhone, nikada nisam pozeleo drugi telefon, verujte mi...
Od kako je izasao softwer 2.0, telefon je preporodjen... Inace, igre su nenormalne u poslednjih mesec dana, grafika je za nijansu bolja nego na sony 1, a fudbal je gotovo kao na soni dvojci... Zaista odlican telefon, ispadao mi je par puta, nista mu ne fali, ekran je izuzetan, gotovo ga je nemoguce izgrebati...

Ne znam, ali ja sam odusevljen, i nemam nameru da ga menjam do izlaska novog iphona, ovo je daleko bolje od svih standardnih telefona... Verujte mi, sve se svede nakon nekog vremena na pricu poruke i muziku, ali iPhone zajednica je toliko jaka, da izadju bar dve odlicne igre-aplikacije nedeljno(ali kada kazem odlicne, to je da ostavljaju bez daha) i telefon je poovo zanimljiv... Neverovatno je, ali koristim njegove "mogucnosti" kao i prvog dana, a nikada me ni jedan telefon nije privlacio vise od dve-tri nedelje
iPhone + CX300

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Miodrage, ak uzimas beli, sigurno je raritet, shto znaci da ces biti poseban u svakom slucaju prvih,hm, nekoliko meseci :)
Spyker Vidis kako je kada se spoji lepo i korisno 8) , a pre pljuvashe iphone na svakom koraku... :uhuh:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

VladaII, ja i dalje ne smatram da je to neki strava uredjaj, ali sada bas imam zelju malo da ga iznjakam. No kao sto je Fox primetio, nece se on dugo zadrzati kod mene.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ha! Miodrage tacno znam da ce tako i biti! Ali neces mnogo zaliti,moci ces da ga prodas za mesec-dva za sasvim ok cenu...
A i koriscenjem iphone-a ces uvideti kako izgleda koristiti tel bez 'tastature' sto mu dodje k'o warm up za HTC Touch...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori