Telenor rodjendan

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

vuchko987, hvala! Ima li nekih iformacija ili spekulacija, o cemu je rec? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Sve sto se zna je ovo :
Danas nam je divan dan!
Svoj drugi rođendan Telenor želi da proslavi sa Vama!
Tom prilikom ste pozvani da ostavite svoje podatke do 12.10.2008. - i čeka Vas iznenađenje!

Uživajte u prednostima koje Telenor pruža svojim registrovanim korisnicima.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni je uz racun stiglo ovo:
Proslavimo 2ajedno
Danas nam je divan dan, Telenorov rodjendan!

Postovani,

Telenor slavi drugu godinu uspesnog poslovanja u Srbiji.
Zahvaljujemo Vam se na ukazanom poverenju, uspesnoj saradnji i poklanjamo Vam besplatne pozive i SMS poruke u okviru nase mreze na dan Vaseg rodjendana.
Telenor misli na Vas. I danas. I sutra. I uvek.
Bice da Telenor izmislja toplu vodu :disgust: Jos je pre 100god u Mobtelu bila fora da svake godine na dan svog rodjendana ljudi imaju besplatne SMS i pozive sa 50% popusta.

PozZ

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Meni nije stiglo to nego neka stavka jednokratna zaduzenja 196 dinara,mene su lepo obradovali .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

ja sam se juce registrovao broj na internetu, i tamo je pisdalo da je br prvremenoi registrovan na moje ime i da bih se registrovao moram odnetui na uvid licnu kartu.
danas sam odneo na uvid licnbu kartui da bih se registrovao, radnica je uzela licnu kartu i pogledala , i rekla da je sada ook sve , ali da sam trrebao da donesem i prijavni ;list iz kartice , da bi zavtrsiola egistraciju.
Na to sam ja rekaao da sam na portalu se registrovao i da je pisalo samo da donesem na uvid licnu kartu i to je to, na sta mi je nona rekla da ipak treba da donesem prijavni list iz iz kutioje, da bi me uspesno registrovala.......smorili su me.
Em su im telefoni skuplji nego u slobodnioj prodaji, em nemaju nikakave promocije, sete se svake prestupnme goduine da nmaprave neku korisnu promociju, em gledaju kako da te oderu na svakom cosku.......STRASNO

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

rekoh ja, lagano skeniraš prijavni list, i ličnu kartu i sve to lijepo pošalješ mailom. ne moraš nigdje ići. 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Čak i ja koji imam 14 godina sam registrovan bez problema, skenirao sam listić, obrisao broj i stavio moj sa potpisom, pasoš i za par dana stigne mail da je broj uspešno registrovan :D
Nokia Lumia 630

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Hoce li ti besplatni pozivi vaziti i za roming?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ma sigurno .

samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 09:16

Post od samir »

Mom tastu je juce (10.10.08) bio rodjendan i dobio je od Telenora rodjendanski sms u kojem pise da su svi pozivi u okviru mreze danas t.j. 10.10.08. besplatni. E sad da li je to zato sto su i njemu i Telenoru rodjendani u oktobru ili sta drugo ali zaista mu nisu skidani besplatni minuti koje ima na Prenesi tarifi u toku jucerasnjeg dana.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

I ja sam dobio cestitku uz mesecni racun i mislio da mi cestitaju to sto sam vec 10 godina korisnik i da mi dodeljuju bonus besplatne minute i poruke kad ono: na dan vaseg rodjendana dobicete besplatne minute i poruke, s obzirom da je meni rodjendan bio jos 18.07. i da u cestitki ne pise koliko besplatnih minuta i poruka cu da dobijem, odem ja do Telenor prodavnice i tamo mi kazu da je to samo obavestenje, jer je doneta odluka da se dodeljuju besplatni minuti i poruke na dan rodjendana ali da ne znaju koliko ce to biti minuta i poruka, nego da cu na dan rodjendana iduce godine dobiti sms u kome ce pisati koliko besplatnih minuta i poruka imam tog dana. Ja misim da je to samo za one kojima je rodjendan u oktobru kad i Telenoru, ne verujem da ce svakog dana u godini kada je nekom korisniku rodjendan, a dnevno ih je bar nekoliko hiljada, jer imaju kako kazu 3 miliona korisnika, davati da besplatno pricaju i salju sms ceo dan.
Poslednja izmena od misternobg u Sub, 11. Okt 2008. 15:17, izmenjeno 1 put ukupno.

Owim
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 05:53

Post od Owim »

vuchko987 napisao:Mozes i da se registrujes preko telenor portala za 2 minuta. 8) 8)
mezzano, da, vazi za sve registrovane brojeve...
Ali moraš da odeš u Telenor poslovnicu u roku od 30 dana sa LK da potvrdiš to što si uneo. Registrovao se online ili ne, u poslovnicu moraš ići! :smutny:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Znaci tako Telenor nagradjuje. A ja sam mislio da ce od ponedeljka da nagrade sve korisnike besplatnim porukama i minutima. Ili da ce barem na jedan dan da smanje cene na npr. 1 din./min. i 1 dim./sms. :dry:

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Owim napisao: Registrovao se online ili ne, u poslovnicu moraš ići! :smutny:
nr moraš. ja sam poslao scan popunjene prijave i scan lične i to je to. 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ni ja nisam išao u poslovnicu, sve je proteklo kako treba :wink: niti su mi tražili, niti su me zvali da idem
Nokia Lumia 630

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ja sam dobio i 100 poruka koje je propalo 8) daju ti poklon koji moraš da iskoristiš u toku mjesec dana ( i to kalendarski mjesec) jadno.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Uh... ti bi preko leba pogače... dobio si nešto za dž, niko ih nije terao da ti to daju već je to njihov lep gest koji im priznaćeš ne donosi ništa preterano sem malog osećaja zadovoljstva kod korisnika i stvaranja malog osećaja lojalnosti... Ja ne znam stvarno šta bi mogli da urade da bi svi bili zadovoljni... i svima da pošalju n96 opet bi se javio neki pametnjaković koji bi rekao što baš taj model :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Meni je jako odgovarala ona akcija za prosli rodjendan, ako uplatim vise od 300, dobijem 150 din bonus, i tako deset puta. Bilo bi lepo kada bi i ove godine bilo nesto slicno...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Akki, evo recimo JA! Ja bih odmah pitao zasto ne neki HTC ili makar E71? Sta cu sa N96?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Owim napisao:
Ja sam se registrovao onim kartoncetom, sto se dobije kada se kupi novi broj, i za to sam dobio 100 besplatnih sms-ova. Valjda ne treba i ja da idem do poslovnice? :unsure:

Odgovori