miodrage, to je stvar kulture... poklonu se u zube ne gleda lepo kaže poslovica... u krajnju ruku možeš uvek da prodaš, uzmeš pare i kupiš koji god telefon hoćeš ili odeš na letovanje...
Nisam ni sumnjao da će biti neki vickasti komentar... Al nema svrhe raspravljati jer kad sam već kod poslovica ima jedna koja kaže: pametnom je i jednom dosta...
i naravno, jedina promocija je to sto cu za svoj rodjendan moci besplatno da pricam i da saljem poruke u mrezi... zaista fascinantno! Svaka cast Telenoru, ovo je najbolja promocija IKADA! Kako , pobogu mogu mts sa 066 post/pri pejdom i vip sa mms/sms/minut/dinar mogu uopste da se takmice sa ovom Telenorovom FENOMENALNOM ponudom... Telenor misli na Vas... Yeah right.
A što se tiče uplate 300+150 poklon to sma koristio svaki put, jednom su me zeznuli, kao ima još 50 poruka, on ladno troši kredit ( posle 7 meseci promocije ) prestali da mi dodaju 150 dinara, samo sam imao 50 SMS-ovai od tada uplaćujem kredit po 100 dinara kao ranije
Mene najvise nervira to sto je registracija neophodna ako covek zeli da koristi ovu nazovi "pogodnost". MTS i VIP barem ne uslovljavaju svoje korisnike kada su promocije u pitanju, barem ne na takav nevaspitan nacin.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.