Za zakljucavanje poruka ti treba "privacy patch", a za slusanje radia bez slusalica ti treba "Radio without headsets patch"!
Ali, mislim da ti ovaj patch da slusas radio bez sluski ne treba jer je bezveze, odnosno mozes da nadjes max. jednu stanicu i to ako bas imas srece!
aaaaaaaaaa ne mogu da verujem,vec 10-ti put probam da ga patchujem ovim programom i uvek kad kliknem na WRITE script ,upali mi se mob ...sta se desawa... ???:S
NeLePFC,pa sad sam se setio da si update-ovao sw preko SEUS-a,i zalio si se pre par dana da ne mozes da ubacis ni ikonice,ni acoustic drivere,ni da skines logo operatera...
E pa,nazalasot ne mozes da ubacujes ni patcheve jer si update-ovanjem sw dobio CID53,novu verziju zastite SE,tako da u skorijem vremenu neces moci nista da radis sa telefonom!
Brate sve je ok,popravio sam,u servisu su mi odradili neke promene,nemam pojma sta,ali uglavnom sad je ok,ko zna sa sam ja uradio preko seusa i dal sam dobro,uglavnom sad je 52-ka...Ajde nakaci brate ako ti nije tesko please...
O Boze Da li ti imas neki problema sa mozgom??
Nekoliko puta ti je receno da takav patch ne postoji i nece verovatno ni postojati nemoj da zracis vise...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
NeLePFC,nemam te patcheve,a nisam ih ni nasao!
A ako si imao CID53,nisu mogli nikako da ti ga vrate na CID52!
Ako nekim cudom nemas CID53, fleshuj telefon sa R8BA024, pa ubacuj patcheve koliko hoces jer ih ima vise za ovaj fw!
Sad me jos pitaj kako se fleshuje telefon pa da se ubijem!
Ok, evo i ja sam poceo da patchujem moj k800i i uzivam!A da li trebaju i da se ubace one slike od npr. baterije i gde?Ako ne onda da to ne diram el tako?
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
steffa54, slike su priložene samo da bi video kako će baterija izgledati, znači ne ubacuju se u telefon. Ubacuje se samo *.vkp - on u sebi sadrži sliku (slike).
jel moze neko da ostavi site odakle mogu da kinem patcahve za k810 R8BA024.
tacnije treba mi patch za zakljucavanje poruka, slika, video zapisa? jel zna neko kako se ozve i odakle mogu da ga skinem? i jel mogu da mu ubacim mp3 player od walkmen serije i da imam megabass i koji je to patch?
hvala vam unapred
pozz
Na kraju tutorijala koji se nalazi na prvoj strani, izmedju ostalog imas i link za K810_R8BA024 patcheve, samo treba malo bolje da pogledas!
Ne mozes da ubacis walkman player kao sa W serije, al imas gomilu skinova za media player pa nadji koji ti se svidja pa ga ubaci, a Megabass bi trebao vec da imas!
Btw, nema potrebe da postavljas jedno te isto pitanje u vise tema!
aha, ok.
a jbg nov sam u ovome pa jos nista ne znam. nemoj te se ljutite, stvarno nije namerno.
ubacio sam software od k810i i nemam mega bass. jel moze onda nekako da se ubaci i koji je patch? i za zakljucavanje me isto interesuje kako se zove patch?
znam video sam to sto si postavio i isao sam na taj site ali mi nisu jasne one sifre, za sta sluze ja sam mislio da treba da ima neki file vkp ekstenzije i samo ga ubacim i patchujem. jel mozes onda da mi kazes kako one sifre tj silne brojeve i slova da pretvorim u vkp ekstensiju i da ubacim.
izvini sad sto te malo gusim.
hvala ti jos jednom
pozz
Ne gusis me naravno, al kad bi lepo i polako procitao ceo tutorijal znao bi sta da radis sa tim "siframa i brojevima"!
Znaci sve lepo procitaj, pa ako ti tad ne bude nesto bilo jasno slobodno pitaj, al nemoj da me pitas ono sto je vec napisano!
Btw, patch za zakljucavanje se zove "privacy patch"!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.