Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
_Neo_, prednosti n78 su Wlan,Fm Transmiter,dosta jaca baterija,veci ekran,3,5mm audio dzek i vise je namenjen multimediji a 6220 bolja kamera,veca ram memorija i tv out.Ja se licno razmisljam da zamenim n82 za n78,mada me brine kvalitet izrade i ergonomija n78.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
LesaZMN, sto se tice 6220c imam ga vise od mesec dana. Telefon je fenomenalan, izgleda prelepo i dosta elegantno. baterija je Ok, kamera perfektna,GPS, Tv izlaz, 9.3 OS. Ako ces po ceo dan koristiti internet, uzmi ovaj drugi, sve ostalo je na strani 6220c.
Igor88bg, sta ce ti folija za ekran koja kosta 600 dinara. Kupi lepu futrolu za te pare i Bog da te vidi. Sto je mnogo,mnogo je.
Igor88bg, sta ce ti folija za ekran koja kosta 600 dinara. Kupi lepu futrolu za te pare i Bog da te vidi. Sto je mnogo,mnogo je.
Druze ne volim futrole:-) cak ni one iz kojih se vadi tel jer ne nosim kais kada sam trenerci:-) vec ga nosim u dzepu,a sa futrolicom bi bio kabast,a to mi nije cilj:-) ja vam kazem ljudi uzmite n82 koristite ga i punite uzmite 6220c koristite ga i takodje napunite e onda probajte brzinu. 6220 kao prvog dana radi kao lud i jako brz dok n82 zastajkuje i podosta uspori garmin pali 4 sec duze itd. Inace najlepsa symbian masina. Kome deluje par klasa ispod? Lepsi je od svake n serije. Pravo malo cudo nemas predstavu kakve reci hvale sam dobijao za telefon od odradjenog interfejsa do rotacije ekrana do dizajna samog aparata:-) a kamera je i dalje tvrdim bolja sumljate...
pa pitajte svabu ako hoce da bude iskren:-)

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 15. Okt 2008. 15:24
Igore,ja imam 6210,nesto slicno tvom telefonu,mozes li da preporucis neki sajt za skidanje aplikacija i tema,a mozes i da mi odgovoris na mejl ukoliko ovde nisu dozvoljena takva postiranja.
rasras21a@yahoo.com
rasras21a@yahoo.com
Pre par dana sam kupio ovaj telefon i zaista sam prezadovoljan funkcijama, kamerom i svim ostalim osim jedne sitnice. Pa i nije bas sitnica. Naime, s vremena na vreme telefon mi se restartuje. Obicno posle zavrsenog razgovora. Zatamni se ekran i iskljuci se i ukljuci. Ima li neko istih problema? Mislim da je verzija softvera losa. Takodje ne uspeva mi da skype i msn konektujem na internet. Znaci opera mi uspesno funkcionise a skype i msn ne uspevaju da koriste podesavanja za internet, pa prijavljuju gresku u konektovanju. Kako da to podesim? Ima li neko resenje? Inace na prethodnom telefonu (6120) mi je sve ovo radilo sa istim podesavanjima interneta. Mreza koju koristim je 064.
Hvala unapred
Hvala unapred
pozdrav ljudi....da se ukljucim i ja, jer sam od pre tri dana ponosni vlasnik 6220 clasic !
Moji utisci su da je ovo trenutno best buy, odnos cena kvalitet je na zavidnom nivou...ekstra radi, najvise me je odusevila brzina slikanja,kao ni na jednom koji sam probao...brzina rada symbiana je meni super, lepo izgleda ova nova verzija simbiana...telefon ima po meni idealne dimenzije,taman...baterija podosta drzi za manje zahtevne korisnike...za sada toliko,bice jos komentara s vremenom, ovo su prvi utisci...
Moji utisci su da je ovo trenutno best buy, odnos cena kvalitet je na zavidnom nivou...ekstra radi, najvise me je odusevila brzina slikanja,kao ni na jednom koji sam probao...brzina rada symbiana je meni super, lepo izgleda ova nova verzija simbiana...telefon ima po meni idealne dimenzije,taman...baterija podosta drzi za manje zahtevne korisnike...za sada toliko,bice jos komentara s vremenom, ovo su prvi utisci...