Imam tel. noka e61 i zanima me koju verziju pythona moram da imam u telefonu da bi mi radili njegovi programi kao na pr. pypiwo,waterbox,freiminimon i sl. Znam da treba da se instalira na C i da li je jos nesto potrebno osim instaliranja da bi se pokrenule njegove aplikacije?
Skinula sam python 1.4.4 i python script shell i python radi,ali kad skinem pythons aplikacije i instaliram ih u C gde sam instalirala i python,nece da se pokrenu,ne znam zbog cega mislim da sam sve uradila sto treba ali mozda je jos nesto potrebno?
Sto se pythona tice skini najnoviju vaerziju 1.4.4 i megamodule pack jer bez njega ne mogu da se pokrenu.
Instalirala sam pypiwo,waterbox i freiminmon i nisu htele da se pokrenu.Skinula sam python 1.4.4 inace imam nokiu E61 i ne znam stvarno da li podrzava accelometer?Ali nisam skinula megamodule pa mozda zbog toga nece?
Edit:
A skinula sam i megamodulepack i uopste nece da mi se instalira,pise kao unable to install protected application from an untrusted supplier!Joj nisam znala da ce ovo da bude ovoliko komplikovano,ali sad sam se zainatila! Ima li neko bilo kakvo resenje?
Nema sanse da vam rade sve python app ako nemete megamodulepack.Ako neko kaze da mu radi svaka app bez njega voleo bih da to dokaze uzivo i ja ga castim ako to uspe da izvede
Nije mi jasno zasto ne mogu da instaliram megamodulepack?A citala sam po nekim forumima da su mnogi imali taj problem pri instaliranju i da je i njima pisalo isto kao i meni:untrusted supplier.Da li je neko uspeo da instalira megamodule na nokia E61?
Naravno da moze da se instalira.Ja imam e61i sto je isti tel kao i e61 tako da sigurno moze i kod tebe.Samo da znas da se python app moraju instalirati na memoriju tel.Pitanje je da li ti imas hackovan tel ili ako ga nisi hackovala da li imas sertifikat jer ga u protivnom ne mozes instalirati na tel.Ako ti treba pomoc oko hackovanja tel javi se
PBC.Mobile.Group.PBC.SMSControl.v1.0.S60v3.Symbian OS9.1 korisna aplikacija za brojanje SMS-ova (za one na postpaidu koji imaju ogranichen broj besplatnih poruka za slanje).
Uradio bih hack ali se iskreno brinem da ne upropastim tel. pa me zanima da li postoji rizik da se nesto desi telefonu ako se hack ne uradi kako treba?
Pisao sam vise puta detaljno o tome da nema nikakve sanse da se tel unisti ako se hackuje i naveo sam vise razloga i dokaza sto to tvrdim tako da nemoj da brines uopste.Dovoljno jer da ti kazem da se hack radi na C a ne na Z tako da bilo sta da ti krene losim putem nema sanse da zeznes tel jer sve razresavas ako odradis reset tel sa *#7370#
Treba mi neka aplikacija kao telefonska sekretarica, ali da se ne cuje kad snima poziv, nasao sam jednu zove se Mobigeni, ali kad snima razgovor sve se cuje,ovo mi je potrebno kad sam na casu i ne mogu da se javim, a hitan je poziv. Unapred hvala
Moram da se pohvalim da sam uspesno hakovala telefon i odusevljena sam!Sve ono sto nisam mogla pre da instaliram sad mogu bez problema cak i module pack sad hoce da se instalira! Mnogo vam hvala ljudi a posebno tebi toda81!Odoh malo u istrazivanje fona!
Ence,tu sam uvek da pomognem pa se javi slobodno ako ti nesto zaskripi.Meni se najvise svidja Ultimate_voice_recorder_v3.01 jer perfektno radi i ne cuje se bip
Ljudi ne treba mi snimac razgovora nego sekretarica, kad ne mogu da se javim da kaze "ne mogu da se javim, ostavite poruku posle zvucnog signala" i da se ne cuje sta prica sagovornik, nego da samo sacuva pa da ja preslusam posle, kao mailbox
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.