Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

ni kod mene se ne iskljucuje zvuk kamere. sve je na off, ali se i dalje cuje skljocanje!

moj je original :lol: :lol: :lol:

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

ja sam razmisljao o E66 prelep je neiasm mogao da verujem kada sam ga video prvi tel e serije (posle E90) da mi se bas dopao:-)
Ps ja na 6220 c ne mogu u opste ugasiti skljocanje kamere! cak i na silent skljoca sto je bedak u crkvi na krstenju kada sam slikao a on SKLOOOOOOOOC!:-)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Igor88bg, takođe na n82.Ima samo četiri predložena zvuka a nigde silence opcija.
Igor88bg, da ne veruješ, u istoj sam se situaciji našao u školi:slikao nastavnicu a ono SKLJOOOOOOOOC :D .da vidite njenu facu tada :D .Paparazzi :D
Nokia C6

rida1976
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 10. Feb 2007. 00:37

Post od rida1976 »

A šta je ustvari ova opcija MODES, a telefon ih ima dva i za šta služe?
Nešto kao profili ali nije baš to.

ZNA LI NEKO???
Poslednja izmena od rida1976 u Čet, 16. Okt 2008. 02:50, izmenjeno 1 put ukupno.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Evo fore za gasenje zvuka,ko ima hackovan telefon:
Kopirajte Z:\Private\10202be9\101F8809.txt u C:\Private\10202be9\101F8809.txt

Otvorite taj fajl preko notepada i izmenite poslenji red:

0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
u
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

znaci samo ovu jedinicu posle int promeniti u nulu,sve ostalo je isto...

Ili koristite silent mode ili iskljucite warning tones i nema vise zvuka :wink:
Poslednja izmena od Phantom Lord u Čet, 16. Okt 2008. 02:24, izmenjeno 1 put ukupno.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Stavi ono BIP haha pa mozda te iduci put ne cuje haha je** ga mora da postoji fora da se ugasi jer cak i 7250 je imao on - off :-)

Phantom Lord jel imas jos neke fore?:-) da probam tvoj hak na 6220? al ce da radi na fp2?

I da jel mora biti hakovan za ovo ili mogu as kompa da odradim ovo ??? Posto mi pcsuite daje dozvolu za C://

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

rida1976, moras malo da se interesujes. :wink:
uputstva, revews i sl.
to sluzi za menjanje modova, sa poslovni na casual-privatni profil! paralelni interfejs

Edit: ovo pisem iz jednog hotela, koji ima wi fi.
Za sve neodlucne,wifi radi odlicno. Koristim nokia pretrazivac.
Jel imate instalirane antivirus programe?
Jel postoji potreba za time?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Nema potrebe brate neiko se vise ne bakce virusima za 9.2 symbian koji ima tvoj aparat ma opsre za symbian 9... tako da za sada mirno surfyj :-)

beochanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Okt 2008. 22:36

Post od beochanin »

Dobro je,ja po ceo dan surfujem preko WiFi,ne primecujem da ima virusa,najnormalnije mi radi symbian bez bugova itd.. znaci virusa vise nema : ) sto je extra.
N95 8gb zauvek!

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Pa za asda nema sta ako nekom dune aj da napravi haha zaci za sada nema niseg sto bi moglo da nas plasi videcemo haha

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, danas citam kod brace Rusa da su u Kaspersky Labs otkrili neki novi trojanac za Symbian 9, zove se Trojan-SMS.J2ME.Konov.b i siri se preko Vkontakte (sta god ovo sve bilo). Ne razumem bas najbolje ruski, tako da koga interesuje neka malo ispregleda po netu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

malopre sam instalirao garmina 5.
hladni start napolju je manje od 1 min.
u sobi-stanu mu je trebalo da 3-4 min da se poveze na satelite, i prijem je bio dosta slab.

videcemo ovih dana kako se ponasa drug garmin. :lol:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

ja ocekujem Garmin Xt 5.10 jer se na 5.0 bas dosta ljudi zali Videcemo sta ce biti ali nisam bas zadovoljan nadje mi satelit za 10 sec OK ali brate kada me zbaci 200 metara van puta a ja na samom autoputu pogledam mapu on na jekoj njivi a da ne pricam koliko kasni haha kada cepam brze ni jedan jedini EXIT mi nije tacan sto je zalosno:-) kada bi se na njega oslonio pitaj boga na koji exit bi izasao ahaha!

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Kolege ponosni vlasnici, da li je i vama prisutna "stamparska" greska na tasteru zagrade (drugi desno od spejsa) gde je znak zatvorena zagrada nacrtan dole a otvorena gore, a treba obrnuto jer bez shifta kuca otvorenu, a ne zatvorenu kako bi trebalo. Nije nista strasno, vec sam se navikao, samo mi je zanimljiva greskica. :D
Poslednja izmena od Ibrahim Gueye u Pet, 17. Okt 2008. 07:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Igor88bg, moja je verzija xt, ali nisam ni ja primetio da je mnogo precizan. mada u ponedeljak uzimam novu mapu srbije gde je maksimalno doradjen Nis, pa cemo videti.

Ibrahim Gueye, meni je prvi desno od spejsa & i '
zagradu kucam kada pritisnem Chr.

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ibrahim Gueye »

mrkixxx, izvini, ja sam pogresio, nije prvi desno nego drugi (ispravio sam kod mene u tekstu), ali opet nam se ni taj prvi zdesna ne poklapa - meni je ? i =
Koja ti je tastatura? Moja je QWERTZ i sa srpskim karakterima.

thepace2
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 02:51

Post od thepace2 »

ibrahim gueye: na tvom mestu bi svog prodavca optuzio da mi je prodao telefon sa kineskom tastaturom sad sam proverio meni su te zagrade kako treba postavljene. ili su ti uvalili model koji nije za nase trziste sa promenjenom tastaturom ili je neka fabricka greska u svakom slucaju za reklamiranje
sto se tice zvuka na kameri sad sam proverio znaci iskljucen je , silent profil ne pomaze samo iskljucivanje tonova upozorenja ;)
@igor88bg to je opste poznato da je osetljivost gps prijemnika na nokia telefonima losija nego sto bi mogla da bude, jednostavno je uvek pozeljan "clear view to the sky" , i nema veze sa garminovim softverom. mada meni je tacnost bila izmedju 5-40 metara zavisi kako kad i u kakvom sam okruzenju , znaci ako nema visokih zgrada nikad nisam imao primedbe

btw: info o novoj verziji softvera
Nokia E71 + microSD 8GB
LG KE970 - Shine + microSD 1GB

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

ovako brate meni hvata extra ali extra kada garmin upalim i ugasi 4-5 x nema teorecke sanse da je do modula jer nakon 5 og puta sljaka sa samo 3 crtice signala tako da nije do modula vec samog bagovitog garmina da ne napominjem da mi je 4.20.20 radi vise nego odlicno i ovakvih problema NIKADA niasm imao!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ibrahim Gueye,ne brini tastatura ti je ok:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... kia/E71/1/

Thepace2,a koji raspored tastature ti imas,isto srpski ili...?

Slazem se da je malo nelogicno da zatvorena zagrada bude dole,ali nema potrebe za reklamacijom,kao ni savetovanjem-lozenjem ljudi da napadaju prodavce da im je uvalio kinesku tastaturu :wacko:
Ja imam qwerty i meni je na tom tasteru ? i ! ,a moj telefon je apac,kupljen u dubaiu,dakle postoji dosta razlika u tastaturi za razlicita trzista.

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ibrahim Gueye »

thepace2, kakvo crno reklamiranje, to je bezazlena stvar, bar za mene...
Telefon je original za nase trziste iz Alpha Copy-ja, i izgleda kao ovaj primerak iz "slike iz ruke" rubrike ciji link je Phantom Lord postavio.
Nema potrebe za nepotrebnom panikom, it's all good. :wink:

Odgovori