Nokia E66

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ufff.. pa bas lepo izgleda, ako ne vise šminka nego SAMSUNG.. karkteristike su OK ali slide ne ide nikako u prilog

SvetaPA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Jan 2008. 20:35

Post od SvetaPA »

Jel neko zna dali ovaj telefon ima TV izlaz?

Kada ce stici i po kojoj ceni ce se prodavati?

Pozdrav

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Nema TV Out.
A cena ce mu biti oko 350e
8)

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Ljudi, imam problem. Nadam se da neko ima resenje.
Naime, cesto mi se desi (citaj: svaki dan par puta) da kada hocu nekoga da pozovem ne radi taster Zelena slusalica. Normalno funkcionise do trenutka pozivanja, a tada ne reaguje. Ne pomaze ni zaobilazni put (options -> call -> voice call). Sutra cu otici u Alpha Copy da se zalim, ali ovo pisem za svaki slucaj, ako je neko imao slican problem ili ima neki savet. Inace telefon je uzet nov pre neki dan.
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Testirao sam jedan primerak protekle dve nedelje (takođe iz Alpha Copy-ja) i nisam imao taj problem, ali ima drugih. Još uvek nema noviji firmver na Nokia sajtu ali verujem da će dosta toga biti sređeno. Na ovom primerku je kamera prilično zezala - ne reaguje na podešavanja, neće blic da okine, čuje se zvuk okidanja a sliku uhvati tek posle 2-3 sekunde, itd. Što se ostalih stvari tiče, sem par restarta i zakucavanja da mora da se skine baterija sve je radilo lepo. Mehanički je sjajno odrađen, prelep je (subjektivno), brz, GPS odlično radi, muzički nije loš s obzirom da se radi o "E" seriji, prepun je raznih novotarija i dolazi svašta od softvera. Sve u svemu - odlična spravica! Samo da preleži ove dečije bolesti i biće pun pogodak. :)

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Problem se nastavlja: otisao sam u servis Alpha Copy-ja i tamo su prvo pokusali sa novim softverom, a posto ni to nije pomoglo rekli su mi da imam dve opcije: da im ostavim na servisu i cekam, ili da zovem inspekciju pa u radnju. Odlucio sam se za prvu varijantu ali su "lepo zamoljeni" da odmah pristupe zahvatu i da nemam nameru da cekam 45 dana a telefon nisam koristio ni dva, tako da su mi rekli da ce me zvati sutra, najkasnije prekosutra da mi jave sta su uradili. Kada sam dosao kuci zvao sam i inspekciju da se malo raspitam o proceduri, i inspektor mi rece da mogu da trazim nov aparat ukoliko servis ne konstatuje da je do kvara doslo mojom greskom. Cekam sada epilog iz servisa, i nije mi svejedno jer znam da ja nisam ni bacao ni kvasio ni lupao telefon a oni mogu da napisu sta hoce. :(
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

milan1980
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 00:27

Post od milan1980 »

Procitao sam skoro sve postove vezano za certificate error ali ja bukvalno ne mogu nista da instaliram na mojoj E66. Inace telefon je kupljen preko Alpha Copy-ija tako da ne dovodim, u sumnju, pitanje da li je original.
Jedino sto sam uspeo da instaliram je Garmin i nista vise. Probao sam i promenu datuma i sve, ali nece pa nece. Zna li, mozda, neko u cemu je problem i kako ga resiti. Unapred hvala!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kada stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu.
Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje.
Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako nesto), onda pomeriti datum u telefonu unapred.

milan1980
Novajlija
Novajlija

Post od milan1980 »

kako da se signuje kada ni jedan postupak ne mogu da izvedem preko telefona? malo sam laik za to pa ako bi mogao malo da mi pomognes bio bih ti zahvalan.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Kontaktiraj clana na forumu toda81 i on ima programe da haknes telefon i tu ti ne treba kompjuter!
Posle hakovanja telefona mozes da instaliras programe na telefon bez obzira sto su istekli sertifikati!

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

milan1980, ili ako se ne odlucis za se za hack, apliciraj za sertifikat i dobices rarovano uputstvo kako da signujes applikacije.

milan1980
Novajlija
Novajlija

Post od milan1980 »

hvala na pomoci, resio sam taj problem, ali sada se pojavio drugi. naime sada mogu da instaliram programe na telefonu, ali neke aplikacije kao, "shakelock","shakebeer" ne mogu da otvorim. instalirani su na telefonu ali nece da se pokrenu

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa moguce je da programi ne rade iako je ispravan sertifikat! Probaj neku drugu verziju ako ima! :wink:

milan1980
Novajlija
Novajlija

Post od milan1980 »

probacu, ali ti isti programi rade ne n95 bez problema. nije mi bas najjasnije zasto ali...... :smutny: :smutny: :smutny:

milan1980
Novajlija
Novajlija

Post od milan1980 »

i dalje nece, bas mi nije jasno!!! :o :blinky: :smutny: :unsure: :cry: :shock: :shock: :shock:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

milan1980, neke accelerometer aplikacije neće da se pokrenu dok se ne instalira Python s60 3rd, N95 accelerometer plugin i AXYZ plugin, i to sve u memoriju telefona. Probaj tako i trebalo bi da prorade :wink:

milan1980
Novajlija
Novajlija

Post od milan1980 »

ok, od ovoga nemam samo instalirano AXYZ plugin na E66. probacu, pa cu javiti!!!! :o :o :o :o :o

milan1980
Novajlija
Novajlija

Post od milan1980 »

jednostavno NECE, pa NECE. Bas mi nije jasno o cemu se radi. Mozda za E66 trebaju neki noviji plugin-ovi, jer ovi koji idu na N95 nece da rade na E66. Mislim, oni se uredno instaliraju ali ni jedan program ne mogu da pokrenem.

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Ovako. Ja sam veoma zainteresovan za kupovinu pomenute nokije e66, pa sam citao vase razne komentare oko tih accelerometera i senzora, i iskopao sam dosta toga na netu. Koliko sam ja razumeo (nisam u potpunosti), u E66 je ugradjen novi senzor, koji se razlikuje od onog u N95. Novi senzor ima vise mogucnosti, kao sto su odbijanje poziva dvostrukim tapkanjem prstom po ekranu i slicne stvari. Ima i novi softver koji omogucuje pokretanje programa i potpuno novi pluginovi za sve to, pa iz tog razloga neke aplikacije za n95 (n82, n93i) ne mogu da se pokrenu na e66. Isti senzor koji je u e66 imaju i svi ostali novi modeli, i ubuduce ce samo ti biti ubacivani u telefone. Isti senzor imaju Nokia N96, N85, N79, 5800 xpress music, 6210 Navigator... Takodje sam cuo da ce aplikacije za nove senzore i pluginovi biti tek napravljeni, tako da ce u buducnosti postojati iste ili slicne aplikacije za te senzore kao za n95 danas.... Pitanje je vremena... Mislim da sam bio od pomoci i ako neko nesto vise sazna neka obavesti, jer sam jako zainteresovan za tu temu... Postavicu linkove na kojima sam ja nabavio informacije da biste se upoznali sa detaljima. Poz :)

http://discussion.forum.nokia.com/forum ... p?p=493380
http://wiki.forum.nokia.com/index.php/Nokia_Sensor_APIs
Uskoro: P990i + 2 GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nokia's E66 and E71 handsets have each gained new firmware updates, which can be obtained, free of charge, either by the Nokia Software Updater, or via your local Nokia Service Centre.The new firmware updates bring a host of improvements, and new features, which include: improved e-mail setup wizard, updated release of Nokia Maps software, to version 2.0, new version of VOIP software, as well as a new version of Nokia's Download! application.

Now, the improvements to both handsets should see the following: general stability and performance of both handsets increased, as well as improvements to the Camera, Bluetooth, Web Browser, and e-mail applications.

Mobile-review

Odgovori