Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
poz za vas ljudi odavno se nisam javljao ali imam jedan strasan problem s mojom nokiom n73....zamolio bi vas da procitate i da mi pomognete! znaci ovako kad udjem u imenik nekolika puta ono dnevno ili nebitno kad 1 2 3 4 puta nije bitno i tako nadjem koga ocu da zovem i ok sve radi super, ali medjutim kad posle tako nekoliko puta trazenja po imeniku ocu da zovem nekog iz imenika on jednostavno izbaci me ono samo iz imenika a ne uradi nista!?!?!?!? ja ne znam sta se desava s tim...i onda moram ili da ga gasim ili da kucam rucno br... pls recite mi ima li jos ko ovaj problem i kako da ga se rijesm!?
Updateovao sam tel na najnoviji ME softver. Hteo bih da kupim ovu karticu transcend mini sd 4gb SDHC. E sad znam da softver podrzava do 2gb i da rade i one od 4gb (verovatno ce da uspori tel ako se napuni do kraja) ali nisam siguran da li je SDHC standard kompatibilan unazad, i posto sam procitao da samo odredjeni brand-ovi rade, koji su to? Da li transcend spada u njih?
Kod mene staje maximalno 999 poruka.Toliko maximalno moze da se podesi da staje kad se ide u mesgging-options-settings-other pa u deo No. of saved msgs ukucaj 999 i to je to
Pa i ja sam mislio da m0ze 999, al meni ide preko 1000! Sad imam malo manje od 1100 u inboxu! Ne znam kako to! U sent msgs staje 999 pa posle ide jedna preko druge!
toda81, to je max poslatih poruka koje mogu stati. A broj koji moze stati u inbox zavisi samo od preostale memorije na telefonu tako da moze dostici i vise od 10 000 poruka u inbox folderu.
Nisam znao to samo iz razloga sto nikad nism dozvoljavao da mi inboh bude toliko prepunjen.Kad dodjem do 200-300 poruka i inboxu ja ih sve pobrisem ili ostavim bitne pa ih sacuvam preko sms exportera u vidu txt fajla
Ma ne treba puno poruka u inbox-u. Bar kod N73. Ja sam jednom prilikom imao blizu 2000 sms poruka u inbox i telefon je znacajno usporio sa radom. Kad sam ih obrisao telefon kao da se preporodio. Zato sad najvise do 100 poruka, a iz poslatih imam naviku odmah brisati.
Skini app smsexporter-1.08 pa ces sa tom app za par sekundi da exportujes sve poruke na koren E u vidu txt fajla p.Zatim uji u x-plore pa na E nadji taj txt fajl (lako ces ga pronaci jer se nalazi na korenu E) .Sada cu ti poslati link za download
Poz. svima!!!! Postavio sam ovo pitanje todi81 na privatnoj poruci ali njega nema. Radi se o slanju MMS poruka, kada je posaljem samo preko ekrana nesto na brzinu proleti. Nema ono klasicno kao kod slanja tekstualnih poruka da je slanje u toku (iako su one mnogo manje). Nakon toga taj MMS se premesta u folder ,,Poslato,, ali najgore tek dolazi. Iako sam u podesavanjima za MMS sve uredno uradio i izabrao izmedju ostalog za dostavljanje izvestaja o urucenju MMS-a u opciji ,,Izvestaji,, nekad ima a vise nema izvestaja sta se desava sa navedenim MMS-om. Da li je na cekanju, dostavljeno..... ili ono najgore da nije uruceno. Tako da sam u zabludi i neznam sta se desava sa MMS-om pa ponekad saljem jedan te isti MMS vise puta a sve se to placa. Napominjem da sa tekstualnim porukama sve to savrseno funkcionise. Unapred hv na odgovorima!!!!
Sto se tice slanja MMS poruke to je uobicajeno da ,,proleti,, a sto sse tice izvjestaja to zavisi od osobe kojoj saljes MMS tj.dali je na njenom telefonu aktivna opcija za slanje izvjestaja sto mozes provjeriti u podesavanjima MMS poruka
imam problem...,ubacivao sam foldere s muzikom na mem. karticu ali foldere je prebacio muzicke fajlove nije,oduzelo je memorije kao da je sve prebaceno normalno mada nije jer se muzicki fajlovi ne vide...,e sad,problem je u tome sto ne mogu obrisati te foldere ni kad pijavim telefon kao mem. uredjaj,ima li resenja?
Pozdrav , moze mala pomoc ako budete znali, bilo koji program koji sam prebacio u telefon ne moze da se instalira kada hocu da otvorim pishe ''UNKNOWN FILE FORMAT'' neko mi je rekao da je moguce zbog toga sto mi je stariji softver mada sam pre par dana instalirao najnoviji i opet nece... Dali bi pomoglo da se hakuje telefon i zna li neko kako da ga hakujem jer sam trazio ovde ali nisam nasao a i nisam bas sa vremenom. Znaci i dalje nece ni jedan program da instalira... Mozete ovde da mi odg ili na mail MILOMAR@SEZAMPRO.YU hvala unapred
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.