GPS navigacija
toda81, ne mora mob da bude u offline profilu, radi u bilo kojem profilu !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
E sada je na mene red opet nadam se da necu prekoraciti granicu kada je dosada u pitanju
Ubacijo sam sada garmin v500 ubacijo nekakvu mapu nemam vise ni pojma koju ...
pokrenem pojavljuje se dole u dnu NO MAP isto tako i signal gore na vrhu SEARCHING FOR GPS
takodje bluetooth je aktiviran ali nikako da podesim ono BiNPDA GPS da je aktivno...?
jeli treba negdje u postavkama da se nesta posebno podesava i gdje ...?
ili je to mozda zato sto mi je memorycard od 4 gb sandisk...?
ili sam negdje nesta zabrljao ...?
Ubacijo sam sada garmin v500 ubacijo nekakvu mapu nemam vise ni pojma koju ...
pokrenem pojavljuje se dole u dnu NO MAP isto tako i signal gore na vrhu SEARCHING FOR GPS
takodje bluetooth je aktiviran ali nikako da podesim ono BiNPDA GPS da je aktivno...?
jeli treba negdje u postavkama da se nesta posebno podesava i gdje ...?
ili je to mozda zato sto mi je memorycard od 4 gb sandisk...?
ili sam negdje nesta zabrljao ...?
u adrese ima mi samo Srbija i CG a od onih ostalih ni traga ni glasa ubacijo sam ono cn evropa
hmmm....a da kada sam instalirao cn evropa u racunar onda kada pokrenem unutar
imaju sve drzave u evropi ali nemogu nikako niti imam opciju da izaberem jednu po jednu
koje mi trebaju da ubacim na memory...?
mislim da jesam propisno ubacijo mapu
hmmm....a da kada sam instalirao cn evropa u racunar onda kada pokrenem unutar
imaju sve drzave u evropi ali nemogu nikako niti imam opciju da izaberem jednu po jednu
koje mi trebaju da ubacim na memory...?
mislim da jesam propisno ubacijo mapu
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Cim ti izlaze imena drzava znaci da si dobro ubacio mapu. Ti si odmah poceo od tezeg dela ubacujuci vise mapa. Za pocetak da se snadjes s ovom jednom pa cu ti neki drugi put objasniti kako da ubacis i ostale.
Znaci izaberi use atached gps, izadji na ulicu i cekaj da ti se signal pozeleni, tada ce ti se pojaviti mapa.
Znaci izaberi use atached gps, izadji na ulicu i cekaj da ti se signal pozeleni, tada ce ti se pojaviti mapa.
Ljudi interesuje me jedna stvar. Da li se desava nekome na p1 i garmunu xt da zabode aplikacija garmin? Radim dostavu hrane i svaka, recimo, 5,6 porudzbina telefon izbaci application closed, kernexe reason code 3. Cini mi se da mu je to poruka kada je ram memorija prepuna medjutim on ima 128 ram a telefoni sa manje memorije rade bez ovog problema. Da li ima neko neko resenje? V 5.00 je Garmin. Da li moze da bude do externog gps? Ima li resenja? Update telefona mi je poslednja opcija jer mi se cini da imam najnoviji sw koji je izbacen.
dobro druze strpicu se i da sacekam i do drugog puta kada imadnes vremena
samo me zanima jos to mora li da bude mapa drzave u kojoj se nalazis da bi imalo
signala......i ako sam u pravu cini mi se da mi nije nista vise potrebno osim ovog
sto imam da bi offline navigacija funkcijonisala dakle nije mi potreban nikakav
extr.bluetooth gps resiver zato sto posedujem N95 ...?
hvala
samo me zanima jos to mora li da bude mapa drzave u kojoj se nalazis da bi imalo
signala......i ako sam u pravu cini mi se da mi nije nista vise potrebno osim ovog
sto imam da bi offline navigacija funkcijonisala dakle nije mi potreban nikakav
extr.bluetooth gps resiver zato sto posedujem N95 ...?
hvala