Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
miodrage, hvala.
Phantom Lord, brate, koristis hack za sve pare :lol
ja nemam ni trecinu sa ovog spiska.
ali dobro, duze imas ovaj telefon.
mali update review-a:
baterija mi sa osrednjim koriscenjem (10tak sms, 10tak minuta razgovora, dosta WiFi, dosta igranja sa fonom, slusanje radia i malo GPS-a izdrzi 3, eventualno 4 dana. nisam nesto mnogo zadovoljan istom.
ekran je slabije vidljiv na jacem suncu.
sve ostalo je cista 10tka!
tastatura je cista perverzija i sada shavtam zasto qwerty ima veliku prednost u odnosu na numericke tastaure.
na pokretanje app. se caka manje od sek. uglavnom imam slobodno izmedju 60 i 70Mb Ram-a i fon je brz kao munja.
Phantom Lord, brate, koristis hack za sve pare :lol
ja nemam ni trecinu sa ovog spiska.
ali dobro, duze imas ovaj telefon.
mali update review-a:
baterija mi sa osrednjim koriscenjem (10tak sms, 10tak minuta razgovora, dosta WiFi, dosta igranja sa fonom, slusanje radia i malo GPS-a izdrzi 3, eventualno 4 dana. nisam nesto mnogo zadovoljan istom.
ekran je slabije vidljiv na jacem suncu.
sve ostalo je cista 10tka!
tastatura je cista perverzija i sada shavtam zasto qwerty ima veliku prednost u odnosu na numericke tastaure.
na pokretanje app. se caka manje od sek. uglavnom imam slobodno izmedju 60 i 70Mb Ram-a i fon je brz kao munja.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Evo upravo sam update-ovao telefon preko phoenixa i mogu reci da je sve isto.Kamera je isto sranje,sve radi istom brzinom,jedino hacka nema niti moze da se povrati preko backupa.Dakle ko nije 'entuzijasta' neka se zadrzi na prethodnom firmwareu jer ociglednih poboljsanja nema.
Jedino sto mi koristi je mikrofon bug,tj kada se javim sagovornik me ne cuje prvih 2-3 sec,sada toga nema..

Jedino sto mi koristi je mikrofon bug,tj kada se javim sagovornik me ne cuje prvih 2-3 sec,sada toga nema..

Pozdrav svima,
+1 sa ovim fantasticnim telefonom. Imam problem
Radnica mi je u AlphaCopy-u prilikom paljenja telefona prekinula instalaciju i on sad prilikom svakog paljenja pokusava nesto da instalira i ne uspe. Napominjem da sam instalirao sve sto je bilo za instalirati u aplikacijama pokusavajuci da resim ovaj problem. Instalirao sam na karticu. Postoji li resenje ovog problema bez gubljenja programa?
Unapred zahvalan...
+1 sa ovim fantasticnim telefonom. Imam problem
Radnica mi je u AlphaCopy-u prilikom paljenja telefona prekinula instalaciju i on sad prilikom svakog paljenja pokusava nesto da instalira i ne uspe. Napominjem da sam instalirao sve sto je bilo za instalirati u aplikacijama pokusavajuci da resim ovaj problem. Instalirao sam na karticu. Postoji li resenje ovog problema bez gubljenja programa?
Unapred zahvalan...
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 03:45
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 03:45
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
malo sam se igrao sa fonom i uspeo da instaliram dosta novih stvari!
brzina instaliranja i pokretanja instalacija je , barem za mene , fascinantna!
primetio sam nesto:
kada mi je telefon u mass storage modu i kada ga skinem sa kabla, ne prepoznaje mi memory card!
pise: card memory in use!
cim ga restartujem preko x-plorera, stvari se normalizuju...
jel normalna ova pojava?
brzina instaliranja i pokretanja instalacija je , barem za mene , fascinantna!

primetio sam nesto:
kada mi je telefon u mass storage modu i kada ga skinem sa kabla, ne prepoznaje mi memory card!
pise: card memory in use!
cim ga restartujem preko x-plorera, stvari se normalizuju...
jel normalna ova pojava?
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
Pozdrav svima
Uzeo sam ovaj mob pre par danaprvi putkoristim neki mob sa Symbian os, pa ako neko moze da mi pomogne oko podesavanja maila i gps-a(mapa) i da mi da par korisnih saveta.
kako da mi mailovi automatski stizu na mob bez wlan konekcije??
Inace telefon me za sad dobro sluzi bez problema,mozda mu je baterija malo slabija ,ne verujem da ce pregurati vise od dva dana ali uz dosta koriscenja,istrazivanja Wi,muzika itd..
Mozda je glupo pitanje al jel se i na ovim telefonima formira baterija kao nekad ili ne?

Uzeo sam ovaj mob pre par danaprvi putkoristim neki mob sa Symbian os, pa ako neko moze da mi pomogne oko podesavanja maila i gps-a(mapa) i da mi da par korisnih saveta.

Inace telefon me za sad dobro sluzi bez problema,mozda mu je baterija malo slabija ,ne verujem da ce pregurati vise od dva dana ali uz dosta koriscenja,istrazivanja Wi,muzika itd..
Mozda je glupo pitanje al jel se i na ovim telefonima formira baterija kao nekad ili ne?

Poslednja izmena od nindzabg u Uto, 28. Okt 2008. 16:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
nindzabg, dobrodosao u klub!
ja za mail koristim programcic Gmail, nezavisno od wlana, i cim pokrenem app. pritisnem refresh i odmah mi se pojavi nova posta i moguce je aktivirati vise e mail naloga! imas i Windows Live Messenger/Mail koji funkcionise na slicnom principu!
procitaj celu temu> viewtopic.php?t=8377&postdays=0&postorder=asc&start=660 , pa ces videti sta ti najvise odgovara od app. za personalizaciju svog aparata!
za GPS podesavanja ce morati neko da ti posalje detaljna uputstva. ja ih trenutno nemam na HDD.
pozdrav

ja za mail koristim programcic Gmail, nezavisno od wlana, i cim pokrenem app. pritisnem refresh i odmah mi se pojavi nova posta i moguce je aktivirati vise e mail naloga! imas i Windows Live Messenger/Mail koji funkcionise na slicnom principu!
procitaj celu temu> viewtopic.php?t=8377&postdays=0&postorder=asc&start=660 , pa ces videti sta ti najvise odgovara od app. za personalizaciju svog aparata!
za GPS podesavanja ce morati neko da ti posalje detaljna uputstva. ja ih trenutno nemam na HDD.
pozdrav
Ipak sam odlucio da ostanem na Nokia mail i Gmail klasican preko Wlana 
Hvala za link mrkixx, jos se borim da skinem mape za Scg pa cu kad sve podesim da vam javim iskustva sa Gps i mapama ( vozac po vokaciji,cesto vozim Bih,Hrvatska,Makedonija,Grcka)
Sto se tice telefona evo i ja da napisem svoja iskustva do sad sto sam zapazio:
Kamera preko dana sasvim zadovoljavajuca( subjektivno za mene je odlicna jer mi bolja nije potrebna)
Kad je slabo osvetljenje ili noc veoma su lose slike( dosta sumova,slab blic)
Baterija mi jos uvek nije izgurala vise od 2 dana( i preko noci mi je upaljen)ali uz bas dosta akanja svega i svacega non stop i dosta Wlana gde god uhvatim signal( da li automatsko povlacenje email preko wlana dosta trosi bateriju?)i uz sat ipo razgovora
Wlan je brutalan,bukvalno ga hvata svuda i veoma je brz,cista 10.
Ostale standardne funkcije su ok,ako nesto jos zapazim,pisacu.
Od programa sam instalirao WorldMate,Hotelzon.yahooGo,Reuter vesti
i skinuo sam jezike za recnike( puno putujem i stvarno mislim da ce mi znaciti,planiram da ih iscedim pa ako neko ima neke predloge za slicne programe nek pusti PP)

Hvala za link mrkixx, jos se borim da skinem mape za Scg pa cu kad sve podesim da vam javim iskustva sa Gps i mapama ( vozac po vokaciji,cesto vozim Bih,Hrvatska,Makedonija,Grcka)
Sto se tice telefona evo i ja da napisem svoja iskustva do sad sto sam zapazio:
Kamera preko dana sasvim zadovoljavajuca( subjektivno za mene je odlicna jer mi bolja nije potrebna)
Kad je slabo osvetljenje ili noc veoma su lose slike( dosta sumova,slab blic)
Baterija mi jos uvek nije izgurala vise od 2 dana( i preko noci mi je upaljen)ali uz bas dosta akanja svega i svacega non stop i dosta Wlana gde god uhvatim signal( da li automatsko povlacenje email preko wlana dosta trosi bateriju?)i uz sat ipo razgovora
Wlan je brutalan,bukvalno ga hvata svuda i veoma je brz,cista 10.
Ostale standardne funkcije su ok,ako nesto jos zapazim,pisacu.
Od programa sam instalirao WorldMate,Hotelzon.yahooGo,Reuter vesti

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
nindzabg, mislim da je instalacija Gmail (java) nesto najbolje za pravi mail.
svakodnevno je koristim!
juce sam maltene ceo da koristio Windows Live Messenger i definitivno ostaje na mom fonu!
@all:
skinuo sam brdo igrica, ali cu zadrzati samo mali broj.
dajte neke predloge sta je dobro da se igra na E71 (320x240)!!!
koje su vase omiljene?
toda81, meni baterija drzi 3-4 dana, a telefon max. koristim (dnevno imam 1-1,5h razgovora, 20-30sms, igrice, net i WiFi, slusanje radija maltene non stop). i ne ocekujem nista specijalno, ipak razgovaramo o telefonu
svakodnevno je koristim!
juce sam maltene ceo da koristio Windows Live Messenger i definitivno ostaje na mom fonu!
@all:
skinuo sam brdo igrica, ali cu zadrzati samo mali broj.
dajte neke predloge sta je dobro da se igra na E71 (320x240)!!!
koje su vase omiljene?
toda81, meni baterija drzi 3-4 dana, a telefon max. koristim (dnevno imam 1-1,5h razgovora, 20-30sms, igrice, net i WiFi, slusanje radija maltene non stop). i ne ocekujem nista specijalno, ipak razgovaramo o telefonu