K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
Pozdrav svima. Samo da se prijavim da sam i ja od pre neki dan ponosni vlasnik K800. Jeste da je sam ga uzeo polovnog, ali sam vrlo zadovoljan.
azrael, ovde u NS znam da ima maski... Nisu original, ali su odlicne. Ako budes dolazio, lako ces naci. Nisam siguran, ali mislim da su 1000 din.
azrael, ovde u NS znam da ima maski... Nisu original, ali su odlicne. Ako budes dolazio, lako ces naci. Nisam siguran, ali mislim da su 1000 din.
Sony Ericsson C510
brankons, uzastopno postovanje je zabranjeno ima opcija izmeni
a program koji ima tabele i koji ti nudi opciju izmenjivanja tih tabela je Microsoft excel mobile edition ovde imas vise o tome viewtopic.php?t=15836

a program koji ima tabele i koji ti nudi opciju izmenjivanja tih tabela je Microsoft excel mobile edition ovde imas vise o tome viewtopic.php?t=15836

Iphone 3GS 16 Gb
SE K850
SE K850
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
ljudi, jel postoji neka mogucjnost, kada namestim alarm , da mi ne stoji ikonica na desktopu sa vremenom alarma.. mislim, ja imam alarm za celu nedelju, tj svaki dan, jer se budim u isto vreme.. smor mi je da mi u donjem levom uglu stoji ikonica sa vremenom alarma.. jel mozhe to nekako da se iskljuchi ? 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- MilančeBGD
- Expert
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
Ne, aj ako budem pronasao vremena do 13h, ja cu ti uraditi i postaviti layout
Njega samo ubacis u tpa/system/layout, to radis preko xs++/setool/jdflasher.
Ne znam ni koji cid imas
evo ga layout: http://www.sendspace.com/file/u6xxuj

Ne znam ni koji cid imas

evo ga layout: http://www.sendspace.com/file/u6xxuj
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
brankons, znaci sad mozes da citas .pdf fajlove ? to je super... bas moze da koristi.. hvala , uradicu slicno ja mislim 
p.s. imam sledeci problem : kad mi devojka salje poruke (sms) sa 063, kasne mi dosta.. i to mi se desilo nekoliko puta , ali mi se nije desavalo dok sam imao n72...pritom sam ja mts (065) mreza... jel to do telefona mozda, da li neko zna
?

p.s. imam sledeci problem : kad mi devojka salje poruke (sms) sa 063, kasne mi dosta.. i to mi se desilo nekoliko puta , ali mi se nije desavalo dok sam imao n72...pritom sam ja mts (065) mreza... jel to do telefona mozda, da li neko zna

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
da da , pitao sam par drugara koji su korisnici Telenor mrezhe, i rekli su im da im se to u poslednje vreme deshava... tako da izgleda da su ovi norvezhani opet sje**li nestho
nadam se da cje se popraviti, ali miran sam jer sam shvatio da nije do mog sek800i... a tek sam ga kupio, ubio bih se da mu se neshto desi
jel ste provalili (naravno da jeste, ovo je vishe konstatacija nego pitanje) ona 2 dugmeta gore pored zvuchnika (ali zvuchnika za razgovor)... mnogo su cool.. nisam ni znao da su to dugmici, dok ih sluchajno nisam pritisnuo...
josh 1 pitanje... ako stavim u opcijama kod mobile networks/gsm/3gnetworks, samo gsm da trazhi hocje troshiti manje baterije
? mozjhda je glupo pitanje mojne da se smejete 

jel ste provalili (naravno da jeste, ovo je vishe konstatacija nego pitanje) ona 2 dugmeta gore pored zvuchnika (ali zvuchnika za razgovor)... mnogo su cool.. nisam ni znao da su to dugmici, dok ih sluchajno nisam pritisnuo...

josh 1 pitanje... ako stavim u opcijama kod mobile networks/gsm/3gnetworks, samo gsm da trazhi hocje troshiti manje baterije

- MilančeBGD
- Expert
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Nisi me razumeo. Ne može da čita pdf, nego konvertuješ (prebaciš) PDF u JPEG na kompjuteru uz pomoć programa "Omniformat" i imaš identičan prikaz kao da je PDF. Posle tu sliku prabaciš u tel. i to je to.Layne_Staley napisao:brankons, znachi sad mozhesh da chitash .pdf fajlove ? to je super... bash mozhe da koristi.. hvala , uradicju slichno ja mislim
P.S. Java program MobilePDF čita samo tekst nekog PDF fajla (bar verzija koju sam ja skinuo)