LesaZMN, 'Ajd prevedi.
i8510 INNOV8 vs N96
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Samsung tek treba da se dokaze.Tesko je sad pisati o njema kad se nije ni pojavio a i specifikacija nista ne znaci.I ranije je imao dobre karakteristike,hardver pa kad ga kupis neletis na silne probleme i ogranicenja tako da sam skeptican prema njihovim uredjajima i proci ce mnogo vremena da se odlucim ponovo za neki samsung.
LG G2 Black,16GB
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Innov8.
Kamera od 8mpx možda jeste za hvalisanje, ali smanji slike na 5mpx, pretpostavljam da će biti najmanje istog kvaliteta, ako ne i bolje nego na N96. Osim toga, 'si vid'o kako mu izgleda sočivo?! Ludnica! Fizički izgled u potpunosti na strani Samsunga: metal (oh, yeah!), nema shiny&glossy&plasticky s*anja kao kod Nokije. Evo kažu da je i muzika na strani Samsunga, moguće, ne znam... Mislim pogledaj procesore... Jeste da je Nokija kao kopljanik Symbiana optimizovana u potpunosti za isti, ali pogledaj procesore!!!
Innov8 definitivno ima izgled koji plijeni, ne pripadne ti muka od masnoće i jednoličnosti, zaista su se potrudili da ga odrade... To su moji pros za Innov8. Jedino contra je sto je Samsung, pa postoji mogućnost nekompatibilnosti softvera i standardnih Samsung zezancija sa Symbianom, mada mislim da je to prevaziđeno...
Sve u svemu: INNOV8! (Jel' treba da podsjetim da sam i ja Nokijaš?
)
Pozdrav!
Kamera od 8mpx možda jeste za hvalisanje, ali smanji slike na 5mpx, pretpostavljam da će biti najmanje istog kvaliteta, ako ne i bolje nego na N96. Osim toga, 'si vid'o kako mu izgleda sočivo?! Ludnica! Fizički izgled u potpunosti na strani Samsunga: metal (oh, yeah!), nema shiny&glossy&plasticky s*anja kao kod Nokije. Evo kažu da je i muzika na strani Samsunga, moguće, ne znam... Mislim pogledaj procesore... Jeste da je Nokija kao kopljanik Symbiana optimizovana u potpunosti za isti, ali pogledaj procesore!!!
Sve u svemu: INNOV8! (Jel' treba da podsjetim da sam i ja Nokijaš?
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!