hehe pa to si upravu... mislim ne zanm primetio sam neke male razlike ali nista spec. koji je po tebi najbolji? jbg izvini sad sto te malo gnjavim oko toga...
skinuo sam neki original cam driver 2.7 jel taj ili ti imas neki noviji original, ako imas ostavi mi link.
e da reci mi kako mogu da poboljsam mp3 player da mi bude ko na walkmen seriji jel ima i tu neki driver ili patch koji treba da skinem? ako ima kazi mi kji je molim te ili mi ostavi link.
e el ti radi track id otkad si ubaio od k810i fw, jel sam ja pre neki dan ubacio za k800i R8BF003 valjda je to najnoviji ali hocu da predjem na k810i i sta mislis jel se isplati u opste to raditi?
izvini stvarno sto te sad malo gusim, ali razumim me ako mozes jos sam ja svez u ovome.
hvala ti puno u svakom slucaju
Edit:
e ubacio sam ove drivere za zvuk sto si mi ostavio i mogu ti reci da sam odusevjen, mnogo se dobro cuje bre sd.
hvala ti milance.
samo ako mozes jos da mi odgovoris za fw k810 jel ga vredi ubacivati i kako s epokazao na k800 i za drivere za kameru koji su dobri, tj koji da ubacim koji je po tebi do sad najbolji i sa kim si bio zadovoljan.
hvala unapred
poz