Nokia N85
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
ima li produkt kodova za balkan? hvala
drugar ga juce uzeo, fenomenalan telefon! ekran bruka
znaci boje, kontrast - fenomenalno, moj na n82 je naspram njega i vise nego jadan. kamera slicna valjda ista, danju naravno, brzina extra, zvucnici jaki, dizajn po mom misljenju - super. samo bi on voleo da ima srpski pa ako neko naidje na balkan kodove neka pusti.
drugar ga juce uzeo, fenomenalan telefon! ekran bruka

A N D R O I D
uzeo sam je!!! n85 in my pocket!!!
malopre sam zamenio n82 i doplatio 150e za n85 u fulu u kutiji sa 8gb nokia karticom.
uzeo sam ga gde i drugar (ns) i dobio identican primerak. crne boje napred a pozadi neka braonkasta.
telefon je fenomenalan, ekran na prvom mestu-bruka! imao sam i n95 i n95 8gb i do danas crnu n82 ali ovaj telefon je bar po meni ubedljivo najbolji. drugar ga je cackao ceo dan ko besan i nije mu skinuo nijednu crticu baterije koja je izgleda fenomenalna. posto sam je uzeo pre 2 sata krecem u ubacivanje svega i svacega. sledi rewiev od mene za par dana. dobio sam cak i originalnu kutiju i garanciju od 1 god. i tri meseca free navigacije (kao da me briga pored garmina) aparat je finski i rekao bih brz ko metak! nema srpski

malopre sam zamenio n82 i doplatio 150e za n85 u fulu u kutiji sa 8gb nokia karticom.
uzeo sam ga gde i drugar (ns) i dobio identican primerak. crne boje napred a pozadi neka braonkasta.
telefon je fenomenalan, ekran na prvom mestu-bruka! imao sam i n95 i n95 8gb i do danas crnu n82 ali ovaj telefon je bar po meni ubedljivo najbolji. drugar ga je cackao ceo dan ko besan i nije mu skinuo nijednu crticu baterije koja je izgleda fenomenalna. posto sam je uzeo pre 2 sata krecem u ubacivanje svega i svacega. sledi rewiev od mene za par dana. dobio sam cak i originalnu kutiju i garanciju od 1 god. i tri meseca free navigacije (kao da me briga pored garmina) aparat je finski i rekao bih brz ko metak! nema srpski

A N D R O I D
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
N85 nema graficki akcelerator i nesto je slabiji od n82 i n95 sto se hardvera tice a i losija mu je kamera od n82.Jedina prednost je za nijansu veci ekran fm predajnik.Mislim da je n82 i dalje best buy.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak
tehno maniac - e ja sam odavno odustao od namere da pratim logiku N serije
. Mislim, ima tu odlicnih telefona i poneki cak i lepog dizajna, ali stvarno si u pravu sto se tice papazjanije sa cenama???? Pre se lepo znalo N95 i cao, N70 za ove, N73 za one itd... I bilo je razlike u cenama, izgledu i sta dobijas. Sad je sve nekako zakukuljeno i zamumuljeno. Sta je sad best buy u N seriji (samo nemoj neko da mi kaze N96
jer to cudo je skroz promasilo trziste)

- tehno maniac
- Mobil manijak
LesaZMN, ma N96 je najbolja kupovina!
Najbolja kupovina iz N serije je 82-ka ili 95 8 GB! Fino su se stabilizovale cene i najbolji je odnos placeno/dobijeno!

Najbolja kupovina iz N serije je 82-ka ili 95 8 GB! Fino su se stabilizovale cene i najbolji je odnos placeno/dobijeno!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
tehno maniac, N82 je skroz OK telefon, pa cak mu je i cena OK, ali me do ludila nerviraju tasteri (ja imam cevape od prstiju). Plus, ne svidja mi se taj uglancani metal. Bolja fora je na novim Samsunzima (kad je izgled u pitanju) onaj brushed metal look. Nekako ne volim da mi sve sljasti. Crna jos i moze da prodje.
IDzO i meni se cini da je N95 8 GB jos uvek najbolji model iz N serije. Moram priznati da ja nisam bas veran ni jednom brendu, pa ih menjam skoro po pravilu. Imam G810 i ekstra sam zadovoljan sa njim (ja nisam neki tezak korisnik koji sve zivo tweekuje), ali ne bi se ljtio ni za N95 8GB
Zanima me samo kako prezivljava teske fizicke zloupotrebe (N95) jer ja sam ovo moje cudo nenamerno izvolejiso po betonu i ona metalna maska ga je po mom misljenju spasila. Mozda bi trebalo uvesti i takav test
Jel neko "nabo" svoju N95-icu?!

Inace Eldar je najavio da u N seriju stize metal! Ako je to istina moguce je da dolaze novi zanimljivi i kvalitetniji modeli! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak