Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 01:17
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Isti sam problem imao i ja na e65.To mi se javljalo svaki put kada sam pokusao da brisem neku app preko app menagera i resenje tog problema je bilo ciscenje systema na E,tj brisanje na E foldera data,private,resource,sys i system i posle toga reset tel sa *#7370#.Posle toga se sve sredilo i nisam imao tih problema
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 17:45
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 17:45
Poz. dobri ljudi!!! Kako da zabranim slanje izvestaja o primljenoj SMS poruci???? U podesavanjima za MMS postoji ta opcija: ,,Dozvoli slanje izvestaja,, ali u podesavanjima za SMS nema je. Postoji li neka aplikacija kojom to moze da se odradi? imao sam instaliran MCleaner i SMS spamer ali oni dozvoljavaju slanje izvestaja.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Milan.Grujic, pa sama ti recenica govori da foldere koji su tu po default ne mozes obrisati a sve ostale mozes bez problema. Tu ne vjerujem da ni hack pomaze da bi mogao default foldere obrisati. Isto ti se prikaze kad hoces npr. da obrises opciju CAMERA iz glavnog menija. Jednostavno ne mogu se folderi po default brisati....
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07
Ljudi imam jedan problem. Kada me neko zove, telefon mi zvoni tek kada onom ko me zove zazvoni treci put. Takodje, kada me neko cimne, samo mi se upali displej, ali ne zvoni, zvoni tek 2 ili 3 sekunde kasnije. Mislio sam da je do toga jer mi je melodija na kartici a ne u memoriji telefona, ali ipak nije do toga. Kako da resim ovo?
Still Alive and Well...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
mrkixxx, definitivno su u pravu za te akrobacije i ja moram malo da savijem kabal levo-desno da bi ga komp prepoznao,ali na kraju je bitno da se ipakj prepoznaju i da sve "sljaka"

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Cini mi se da je izasao novi softver, pa evo rekoh da javim....pozz.
http://img526.imageshack.us/my.php?imag ... icazz8.jpg
http://img526.imageshack.us/my.php?imag ... icazz8.jpg
N73 je model na kome je, uz N95, najviše rađeno po pitanju unapređenja softvera. Vjerovatno je razlog velika prodaja aparata i potreba da se odgovori na nedostatke. Recimo, jednim updateom je kompletno promijenjen muzički plejer, ubačen je nalik onom iz N91 i 5700. Zaista su ga unapređivali dosta, što se očigledno još uvijek isplaćuje, čim izdaju novu verziju.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!