Ružni & promašeni telefoni
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
McLaren F1, ngage je namenski telefon, pravljen cisto za igrice, tako da ne mozes da ga gledas kao obican telefon, po tim standardima svakako jeste ruzan, ali za ono za sta je napravljen odlicno sluzi!
Stefan33, easy DB je po danasnjim standardima veoma ruzan, ali prije 5-6 godina(kad sam ga ja imao) to je bio jedan od najboljih i NAJLJEPSIH telefona koji su postojali
Stefan33, easy DB je po danasnjim standardima veoma ruzan, ali prije 5-6 godina(kad sam ga ja imao) to je bio jedan od najboljih i NAJLJEPSIH telefona koji su postojali

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Sensei, N-Gage je telefon, bio on namenjen prvenstveno za igrice ili ne, i kao takav je ruzan, a posto se ovde govori o telefonima...!Sensei napisao:McLaren F1, ngage je namenski telefon, pravljen cisto za igrice, tako da ne mozes da ga gledas kao obican telefon, po tim standardima svakako jeste ruzan, ali za ono za sta je napravljen odlicno sluzi!

Evo jos nekih po meni poprilicno ruznih telefona!

Ovaj Sagem me podseca na stopalo!

A sto se tice ove Nokie, no comment!...

Evo još malo bljuvotina....

Uživajte!

Uživajte!

Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
McLaren F1, ne shvataš poentu ngage-a uopšte 
On nikad nije ni trebao da bude lijep, za to postoje drugi modeli
On je trebao prije svega da bude funkcionalan za igranje, pa čak i da bude konkurencija nekim igračkim konzolama!
Znači, za to za šta je pravljen tj. kakvu funkciju ima on je odlično dizajniran!

On nikad nije ni trebao da bude lijep, za to postoje drugi modeli

On je trebao prije svega da bude funkcionalan za igranje, pa čak i da bude konkurencija nekim igračkim konzolama!
Znači, za to za šta je pravljen tj. kakvu funkciju ima on je odlično dizajniran!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Evo jedan nokijin telefon:

Splet događaja:nokijin i nikeov dizajner su rešili malo da popiju u jednoj kafani.Kada su se dobro napili, provalili su da treba da idu na posao.Pošto su bili pijani,dizajner nike-a je otišao u nokiu,a nokiaš u nike.Tako je nike-ov dizajner necrtao zadnji deo nokije 5220 xm, a prednji deo je crtalo njegovo dete od 5 godina

Splet događaja:nokijin i nikeov dizajner su rešili malo da popiju u jednoj kafani.Kada su se dobro napili, provalili su da treba da idu na posao.Pošto su bili pijani,dizajner nike-a je otišao u nokiu,a nokiaš u nike.Tako je nike-ov dizajner necrtao zadnji deo nokije 5220 xm, a prednji deo je crtalo njegovo dete od 5 godina

Nokia C6
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Pametno zboris, ngage je namenski ruzan, to stoji, jer je prilagodjen igranju da se ruke ne umaraju i slicno, a ovi ostali telefoni koje kacite su prosto ruzni, sta ce onom NEC-u npr antena i tasteri sa strane? Ruzan bez upotrebne vrednosti jednostavno, al dobro misljenja su brojna i svako ima svoje, naravno ovo je forum i nema svrhe nekome nametati ili menjati ukus i misljenje.Sensei napisao:McLaren F1, ne shvataš poentu ngage-a uopšte![]()
5130+Koss the plug....
Nokia 2600 nije ružna, a ni najmanje nije promašena...

Ova 5220 je valjda trebalo da podsjeća na stare telefone, ali je ružna k'o lopov i podsjeća na ovo što je opisano dva posta iznad!
Pozdrav!

Ova 5220 je valjda trebalo da podsjeća na stare telefone, ali je ružna k'o lopov i podsjeća na ovo što je opisano dva posta iznad!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Meni je napr N-Gage najljepsi telefon koji je Nokia napravila. Bas najlepsi. Steta sto nisam znao za njega kad je bio polularan, tad sam voda 7200. Da sam znao uzeo bih ga automatski. Zao mi je sto je prevazidjen. Da makar ima Symb 7 nosao bih ga, ovako... A onaj MP3 nesto nece... Ja prebacim pesmu u MP3 on je ne konstatuje. Pliz, nek mi neko pusti PP sa objasnjenjem.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Nokia 2600....
Dok sam živeo u Izraelu,nju je ,uz veliku popularnost,pratio i jedan nadimak: "Allways"
Uputstvo za upotrebu:Pogledati otvoren Nokia 2600 telefon.Pogledati raspakovan Allways uložak.Konstatovati neverovatnu sličnost.
Inače,ova Nokia 5220 se meni recimo baš dopada,samo u crvenoj varijanti.

Dok sam živeo u Izraelu,nju je ,uz veliku popularnost,pratio i jedan nadimak: "Allways"
Uputstvo za upotrebu:Pogledati otvoren Nokia 2600 telefon.Pogledati raspakovan Allways uložak.Konstatovati neverovatnu sličnost.

Inače,ova Nokia 5220 se meni recimo baš dopada,samo u crvenoj varijanti.
ja u zivotu nisam video gluplji i ruzniji telefon...
toliko je ruzan da mi ga ja zao...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... on/T303/1/