A jelde da je lijep i dobar telefon, neznam da cu ja htjeti da ga uzmem cak iako budem imao lovu za njega, mislim da cu ipak sacekat na k900 ako je vec u planu . Samo mislim da ce dosta vise da porade na k900 kekeke
zasto?meni se bas bas bas bas bas bas bas bas swida,lep dizajn,snappy ui,xtra kamera.....meni je jako dobar alo to je dumbphone sa wifijem!!!! nemojte tako za nesto tako rewolucionarno kao sto je wifi...koji doduse nokia wec ima jujujuju koliko dugo xD
sale987 napisao:
Nebi ja bas rekao da je K serija zavrsena, mislim da ce SE jos da poradi na k seriji.
To stvarno ne znam sa sigurnošću... Ali sećam se da sam pre par meseci negde čitao da je to to.
sale987 napisao:a trebao si postaviti link od te stranice gdje si procitao da ce c905 biti oko 528eura? ja sam cak nasao da ce prvo kostati kao Xperia cak i skuplja za 5 eura . c905 700e, Xperia 695e
Neće biti 528 evra već jeste toliko tj. £409.99 Pušten je u prodaju kao što sam već rekao, barem u VB.
Link: http://www.se-store.co.uk/
(trenutno se nalazi na naslovnoj pošto je tek izašao, ako ne bude više bio izaberi ga iz menija s desne strane)
Što se tiče K900, lep je ( s obzirom da nečija mašta može svašta... i te kako može nešto da se smisli ) tako da je K900 još jedan fon koji je dizajniran putem fotošopa ( pogledajte ugao slike - gde se seti za GeForce )
Video sam ga danas uzivo u Delta city-u u SE radnji... Sta znam... Da budem iskren, ostavlja jeftin utisak.. nikakav je... Kamera je ok, al ostalo... Ne bas... i kazu da ce mu cena biti oko 500 jura(posto je bio eksponat nisu znali tacno :S )
Mislim da je to previse za ovakav telefon... 250, eventualno 300 zbog GPS-a i WiFi-ja, al ovo je bezobrazluk :/
kapoerista90, kamera nije samo ok, nego za sada najbolja kamera u mob.telefonu(po meni, a pogledao sam mnoga poredjenja sa konkurentima)
I ne poseduje samo gps i wifi, ima i accelerometer, najjaci xenon na mob.telefonu, hsdpa, face detection, tv out...
I cena od 500-600e je sasvim opravdana na pocetku, vremenom ce spasti na neku razumnu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
I ja sam pogledao dosta poredjenja, i sto se tice kamere stvarno je u samom vrhu, mada naravno ima jos par modela koji su po kvalitetu veoma blizu!
I ja sam ga video (C905) u DC-u, naravno eksponat, i ne svidja mi se ta braon verzija koja je bila kad sam ga video pre 2 nedelje, al zato mislim da ce crna biti pun pogodak!
Sto se tice cene, ona je uvek na pocetku veoma visoka za SE high-end modele, al svi znamo da ce znatno opasti posle nekog vremena!
Pa ona poredjenja sa MR sajta su sa prototipom i slike su dostaaa losije... Sto se tice boje pa crni je stvarno najlepsi
Jedino sto mi se ne svidja kod c905 jeste ekran, sve ostalo ga smesta u sam vrh ponude java telefona.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.