N-GAGE igrice
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Izvinjavam se zbog offa ali moram da kažem:Spore je fenomenalna igrica!Platio sam je za U900 i nisam se pokajao!Prva igrica koja mi je potpuno uništila bateriju!Cilj je da napravite svoje stvorenje i da ga dovedete na vrh lanca ishrane!Nogu zamisliti kako izgleda na n-gage platformi
btw.ima li spore za PC?
btw.ima li spore za PC?

Nokia C6
- blaster90
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
- Kontakt:
I pored raznih nezadovoljstava igrača i radikalnih poteza EA kompanije, Spore igra beleži sve bolje i bolje rezultate, kada je prodaja igre u pitanju. Naime, EA Maxis je izašao u javnost sa informacijom da je naslov Spore prodat u preko milion primeraka (a preko 25 miliona kreacija je uploadovano) u verzijama za PC, Mac i Nintendo DS. Da vas podsetimo da je igra izašla 7 septembra i da je za samo 20 dana osvojila milion fanova, što je zaista jako dobar rezultat.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Ljudi imam jedan problem...Uzeo sam N78 i hocu da instaliran n-gage...Ali na sajtu jos uvek nema podrske za njega..E sada da li da instaliram n gage sa hackom sa TRk,secman.....?Ali me tu brine sto mi je tel vec hackovan,da ne sjebem nesto!Ili da sacekam da izbace podrsku i za njega na n-gage sajtu?
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
wasssup, ako ti je već hakovan mob onda ti app trk, secman i ostale gluposti uopšte ne trebaju.
Samo extract-uješ igricu i kopiraš je u folder ngage na mem.karticu.
Inače imaš ngage aplikaciju koja može da se instalira na sve nokia telefone sa novim symbian-om. Ako ti treba link javi mi na pp.
Samo extract-uješ igricu i kopiraš je u folder ngage na mem.karticu.
Inače imaš ngage aplikaciju koja može da se instalira na sve nokia telefone sa novim symbian-om. Ako ti treba link javi mi na pp.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- tehno maniac
- Mobil manijak
Cafe Solitaire 12-Pack
Get 12 Solitaire games in 1 - the most ever assembled for your mobile device, including Klondike, FreeCell and Caesar! Grab a quick game on the go, form Cafés with your friends and create your own character for everyone to see. The better you play, the more you can win prizes, character clothing options and cool upgrades for your Café!

I u najavi su worms za N-gage!Jedva čekam da isprobam (na N73, pošto nema hack za N82 još)
Get 12 Solitaire games in 1 - the most ever assembled for your mobile device, including Klondike, FreeCell and Caesar! Grab a quick game on the go, form Cafés with your friends and create your own character for everyone to see. The better you play, the more you can win prizes, character clothing options and cool upgrades for your Café!

I u najavi su worms za N-gage!Jedva čekam da isprobam (na N73, pošto nema hack za N82 još)
Nokia C6
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
Sve je ovo super, ali meni N Gage na mnogim igrama jednostavno puca, resetuje telefon i neke delove Arene uopste ne mogu da koristim. Isto tako, kada pokusam da prebacim licne podatke na server jednostavno javlja da nije moguce to da se odradi, a sve je lapo podeseno i ispisano. Recimo, ne mogu ni da cetujem sa drugim igracima, mada sam neke dodao na listu prijatelja, kao i oni mene. Napominjem da imam originalnu N95, nije skidana sa mreze i uglavnom za povezivanje na net koristim WiFi vezu. Dakle, brzine ne fali...
Inace, moj favorit je definitivno Tetris. I ona crvena loptica, ali tu igru nemam. Ionako mi se i ona stalno zapucavala, kada sam instalirao demo verziju. I da, zasto se N Gage igre tako duuugo ucitavaju?! Recimo, kada pokrecem Block Breaker dobro se nacekam svaki put!
Izmenila Ninolina:: koristi opciju izmeni.. nemoj pisati poruke jednu za drugom
Inace, moj favorit je definitivno Tetris. I ona crvena loptica, ali tu igru nemam. Ionako mi se i ona stalno zapucavala, kada sam instalirao demo verziju. I da, zasto se N Gage igre tako duuugo ucitavaju?! Recimo, kada pokrecem Block Breaker dobro se nacekam svaki put!
Izmenila Ninolina:: koristi opciju izmeni.. nemoj pisati poruke jednu za drugom
Stop the madness!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak