350 din skine sa kredita, ceo mesec, TV i ostale 3G usluge se besplatne, ne skida dodatno kredit, TV je podrazumevao BE92, RTS2, SOS. pre je bio Big Brother Live, s obzirom da OT prikazuje BE92, verujem da ce i sad biti Live.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Odes na Homepage ili ti MTS Mondo i tamo imas opciju za gledanje TV. Ali imaj na umu da ti je internet besplatan samo dok posecujes maticni sajt, dok se za ostalo dodatno placa.
Aleksaboy, mislish ostale kanale ili ? ne razumem ovo dok posecjujesh matichni sajt... mislim ,razumem shta je matichni sajt, ali kakve to veze ima sa gledanjem tv-a ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
darkonda, na to sam mislio, moja greska
Da li neko moze da mi objasni kako se uopste koristi opcija gledanja tv-a.
Samo da naglasim da sam prijavljen na 3g i da su mi stigla 3g podesavanja.
Upravo kako je rekao postovani darkonda. Dokle god gledas kanale koji se nalaze na MTS Mondu ili citas vesti, gledas slike itd. sve je dzabe (tj. ulazi u tu pretplatu od 99 din.+PDV). Za sve delatnosti van maticnog sajta, dodatno ce ti biti naplaceno.
Na mondu je dzaba samo ono sto se gleda jer usluge downloada,horoskopa i tome slicne sitnice naplacuju bez obzira ako se pretplatite na 3G sto je bez veze.Po meni je TV bez veze jer slika nije cista
Meni kada je bio aktivan 3g(pre godinu i nesto) slika je bila jadna...Jbt 70-80kbps!Jad tuga cemer...Iskljucio sam 3g posle 2 meseca.Ma i tih 120din je mnogo!
Ha ha, izdrzao si 2 meseca? Ja sam bas proslog novembra ukljucio 3G, i drzao sam ga mozda 2 sata. Nakon toga sam poslao poruku da mi ga ukinu. Naravno, koristio sam ga jos tih mesec dana, ali od tada jok ja. Nije mi palo ni na kraj pameti. NISTA van Mondo portala mi nije radilo. Sramota!
Generalno GPRS lose radi kod MTS-a i to od kako se VIP nakacio. Mada i Telekom nije dugo ulagao u novu oprmu koja bi pobljsala stvari a broj korisnika je dosta porastao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.