HTC telefoni uz mt:s postpaid!
HTC telefoni uz mt:s postpaid!
U Tehnomobile radnji sam nasao mt:s flayer sa jesenjom ponudom tel. Iznenadio sam se kad sam video da se nude i neki od HTC-ovih modela i to:
HTC P4550 Tytn II - Cena uz BEL 1000,MIX 3000 - (23 Kdin);
HTC Touch Pro - Cena uz BEL 1000,MIX3000 - (23 Kdin);
HTC Diamond - Cena uz BEL400,MIX2000 - (20 Kdin);
HTC P3650 Cruise - Cena uz BEL400,MIX2000 - (19 Kdin);
HTC P5500 Touch - Cena uz BEL200,MIX1000 - (16 Kdin);
HTC S730 - Cena uz BEL150,MIX1000 - (14 Kdin).
Pretpostavljam da se ugovor potpisuje na 24 meseca...
Ko hoce i voli nek' izvoli!
HTC P4550 Tytn II - Cena uz BEL 1000,MIX 3000 - (23 Kdin);
HTC Touch Pro - Cena uz BEL 1000,MIX3000 - (23 Kdin);
HTC Diamond - Cena uz BEL400,MIX2000 - (20 Kdin);
HTC P3650 Cruise - Cena uz BEL400,MIX2000 - (19 Kdin);
HTC P5500 Touch - Cena uz BEL200,MIX1000 - (16 Kdin);
HTC S730 - Cena uz BEL150,MIX1000 - (14 Kdin).
Pretpostavljam da se ugovor potpisuje na 24 meseca...
Ko hoce i voli nek' izvoli!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
E madness99 sorry sto nisam ranije naisao na ponudu,ali je dobro sto se uopste i nude HTC modeli...Bice to jos povoljnije za par meseci.
blaster90,najbolje ti je da proveris u samom Teh. Mob. u vezi manjih paketa ali ja cisto sumnjam da se mogu uzeti neki modeli sa manjim paketom od onog sto sam vec napisao.
blaster90,najbolje ti je da proveris u samom Teh. Mob. u vezi manjih paketa ali ja cisto sumnjam da se mogu uzeti neki modeli sa manjim paketom od onog sto sam vec napisao.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
mezzano, Njami, prilika je vrlo privlachna, ali robija... UHHhhh, Stresao sam se od same pomisli. Elem, Mix3000 mi ne pada na pamet da uzmem nikad u zivotu, max sto bih uzeo je Mix1000, ako bih uzeo postpaid.
Drugo, jeste, kukam HTC, ali nemaju u ponudu Touch HD, kome je danas trebalo zvanicna prodaja da pocne. Pa da gi vidimo
BTW, niste citali druge moje psotove, Ipaq je trenutno preuzeo primat u listi zelja
Drugo, jeste, kukam HTC, ali nemaju u ponudu Touch HD, kome je danas trebalo zvanicna prodaja da pocne. Pa da gi vidimo

BTW, niste citali druge moje psotove, Ipaq je trenutno preuzeo primat u listi zelja

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kao fizicko lice se definitivno ne isplati uzimati jer ako dodas jos svega 10k din dobijas isti taj telefon, sa istom garancijom, ali bez ugovorne obaveze koja sicto sumnjam da je manje od 24 meseca.
blaster90, ako pogledas uz koje pakete mozes uzeti daleko slabije telefone sve ce ti biti jasno... Svakako da ne mozes uz manji paket da uzmes neki od ovih aparata.. Razlog? Postoje najmanje dva koja su povezana. Prvi je taj sto se njima vise isplati da ti placas vecu pretplatu nego da u startu das par hiljada vise za sam telefon, a drugi razlog je taj sto oni nisu namenjeni bas svakom nego onim imucnijim slojevima, poslovnim ljudima kojima ti telefoni zaista i trebaju i koji mogu da finansijski podnesu svo to placanje a pri tome prave racune koji su daleko preko ovih minimalnih pretplata
blaster90, ako pogledas uz koje pakete mozes uzeti daleko slabije telefone sve ce ti biti jasno... Svakako da ne mozes uz manji paket da uzmes neki od ovih aparata.. Razlog? Postoje najmanje dva koja su povezana. Prvi je taj sto se njima vise isplati da ti placas vecu pretplatu nego da u startu das par hiljada vise za sam telefon, a drugi razlog je taj sto oni nisu namenjeni bas svakom nego onim imucnijim slojevima, poslovnim ljudima kojima ti telefoni zaista i trebaju i koji mogu da finansijski podnesu svo to placanje a pri tome prave racune koji su daleko preko ovih minimalnih pretplata
Miodrage da li mozda znas kolika ce biti cena Touch HD?! Vidim da si dosta zagrejan(ili bio)za njega,a cisto sumnjam da ce biti ispod somica...Potpuno se slazem sa vecinom da su paketi uz ove tel 'prejaki' ali molim vas da li ste videli one 'fantasticne' ponude Vip-a i Telenora za biznis tel.? Em je cena OGROMNA a i paketi uz njih su KATASTROFA.
loki13,Alpha Copy nije snizio cene 'svojih' tel zbog ove ponude,vec je u pitanju klasicno snizavanje cena. Ne moze neki tel da bude u ponudi po 6mes bez promena u ceni a da su ti isti tel bez ugovora pojeftinili... Tacnije,normalno je da padaju cene kod svih sem kod VIP-a...
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
miodrage
Još se ne prodaje u Nemačkoj, tek će da bude polovinom novembra. Samo je najavljeno.
The handset will be sold exclusively by O2 in Germany for four weeks starting from mid-November.
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_ar ... ws-661.php
I najnovija vest:
HTC Touch HD hits Asia too, America still on the waiting list
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_hi ... ws-665.php
Još se ne prodaje u Nemačkoj, tek će da bude polovinom novembra. Samo je najavljeno.
The handset will be sold exclusively by O2 in Germany for four weeks starting from mid-November.
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_ar ... ws-661.php
I najnovija vest:
HTC Touch HD hits Asia too, America still on the waiting list
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_hi ... ws-665.php
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB