Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
_Neo_, kada si u Silent profilu ne cuje se zvuk na fotoaparatu ili i u ostalim profilima iskljuci Warning tones i zvuka nece biti!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sad citam na symbian-freak forumu da je n82-5,verzija za kinesko trziste sa zadnjim fw 30.1.019 i dalje moguce hakovati,samo vidite da ipak postoji razlika u verziji jer je nas 30.0.019.Bas se pitam dal bi bilo moguce upgradeovati na njihov softver a onda reflesovati na nas,mada cisto sumnjam...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,ne znam da li je to moguce samo je pitanje da li ce se i isplatiti toliko cimanje... Dobro je,ako se za to uopste moze reci da je dobro,da je sve vise modela sa posl sw imuno na 'stari' hack,pa se nadam da ce vrlo brzo izaci nova ver H.Carbida koja ce probiti i ovu zastitu. Sto je vise modela zasticeno to je veca verovatnoca da ce neko sesti i razbiti zastitu...
Ja sam jos uvek na sw 20.0.062 samo zbog toga...
Ja sam jos uvek na sw 20.0.062 samo zbog toga...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
procurelo na jednom forumu uputsvo za hack na novom fw-u n82, neki lik upseo da odradi hack system fajlova, ali jedino je on uspeo, okacio je on fajlove i da drugi probaju, i niko osim njega nije uspeo, medju njima sam i ja bio, i pokusao i slaba vajda, cela mudrost se svodi na to da se preko feexplorera pristupi sistem fajlovima, i ubaci neki fajl, a taj fe ima integrisanu opciju da pristupa sistem fajlovima, nazalost to radi samo tom liku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
toda81 ma lik okacio i screenshot na forum, sve izgleda kao da nije fake, vidi se da je pristupio sistem fajlovima, mada ja mislim da je lik odradio hack dok je jos imao stari fw, pa sad kao uradio update pa se tu kur*i, ma ko ce ga znati.
tehno maniac ja to radim vako: odaberem zeljeni mod i stisnem dugme za kameru odma do kraja, ne stiskam do pola da odradi fokus, mozes i tako.
tehno maniac ja to radim vako: odaberem zeljeni mod i stisnem dugme za kameru odma do kraja, ne stiskam do pola da odradi fokus, mozes i tako.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kljun,ja sam siguran da je taj tip uradio hack telefona sa starijim softwerom pa je tada odradio te screenshotove,pa je onda ubacio najnoviji sw i kada je video da ne moze vise da uradi hack telefona onda se odlucio na taj nizak udarac kojim bi napakostio svima koji se osmele i uradi najnoviji sw
Note IV N9100 dual
Ne mozes haknuti telefon ako ti je verzija sw 30!
Ako ti je starija verzija haknes telefon i miran si (pitaj na PP Toda81)!
Ako ti je starija verzija haknes telefon i miran si (pitaj na PP Toda81)!
Trebalo bi da moze preko box-a ali to moras da odes u neki servis da ti odrade i pitanje koliko ce ti naplatiti !