Pozdrav. Imam htc prophet Aka.qtek s200
Ima li maskice za njega pozeljno crna koja je cena
moze i polovna ali da bude dobra.
Imam s100 iliti magician
Ima li ekran za njega ili se menja flat jer mislim da je crkao flat?
ne svetli i ne radi a sve ostalo fercera.trenutno preko async.
gsmhacker, covece, procitao sam temu od pocetka. Kakav si ti biznis razvio! SVAKA CAST! Poslao sam ti pm nema te nigde(imam razumevanja). Ako uspemo da popravimo maKinu, uzeo bih ako jos uvek moze da se nadje, masq i bateriju za njega. Ova moja baterija se iz nekog razloga nadula kao da ce da explodira!
radimo na tvom problemu. Nevid samo zasto mi admin ovog sajta stalno brise odgovore??? Pa ljudi ako mogu nesto da pomognem i resim, posaljite opis vaseg problema na pm i ostavite kontakt telefon za laksi kontakt u resavanje problema vaseg htc =qtek aparata
Interesuje me ima li neko uputstvo kako flešovati Qtek S200 (nije skidan sa mreže) ali ono za totalnog nooba? Isto tako interesuje me koliko bi to koštalo da mi neko uradi? I još jedna stvar ima li jača baterija za ovaj fon i koliko to košta? Hvala unapred na odgovru.
Vidi samo kad upalis telefon sta pise jer G3 cip npr 2.23 u njemu ili G4 cip npr. 2.22.2.0 kad upalis telefon posalji mi sta vidis koje brojeve u provom redu?
Treba mi popravka za Tytn... U pitanju je njegova klasicna boljka za seriju 646 (touchscreen pocinje da klikce sam od sebe u gornjem desno uglu) koju verovatno uzrokuje hladan lem na ploci (ako duvaljkom zagrejes odredjeni deo na ploci problem nestane ali samo na 3-4 meseca, tako da je verovatno potrebno to odraditi preciznije) Moze i zamena ploce... (naravno frugom ispravnom) Koliko bi to kostalo? (moze i na PM)
Pozdrav za gsmhacker-a,
da li postoji mogucnost da se nabavi kompletna maska za qtek 9100 i olovcica? I naravno posto bi bila takva usluga... Pozdrav...
Pozdrav. Na MDA Compact III mi se nalazi sifra koja se pojavi tik pre nego telefon dodje u stand by. Nije vezana za sim karticu, nego izgleda za OS koji je u telefonu. Jel ima neki nacin da je zaobidjem, ili da li je jednostavnije promeniti WM u aparatu pa da se izgubi zahtev za sifrom?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.