Telenor - Prepaid dopuna 333

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ovako, koga interesuje provera besplatnih minuta, postoji kod *121*7# :wink:
Nokia Lumia 630

medena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Nov 2008. 06:51

Post od medena »

A jel se racuna i 9. novembar?? sta ako uplatim 9.nov, da li imam besplatnih 1000 minuta narednih 7 dana????
pojasnite mi kako to funkcionise!
jer jedni pricaju jedno, drugi drugo... :shock:
i skroz je super stvar..naravno kada imas mnogo brojeva u telefonu koji su 063 ili 062 mreza...:)

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati sve velikim slovima i nemoj pisati jedan post za drugim, koristi opciju Izmeni

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

mozes dopuniti i devetog novembra, to je poslednji rok, imaces besplatne razgovore u mrezi narednih 7 dana.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

medena, ubuduće ne piši sve velikim slovima, jer se to karakteriše po bontonu kao vikanje :wink: . Možeš da uplatiš i sutra kredit i promocija traje 7 dana do zadnjeg dana u 00:00h
Nokia Lumia 630

medena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medena »

:oops: pa ja ne vicem ...daleko bilo...mislim vicem samo kad treba..
...a ovde sam pisala velikim slovima...pa valda da bi me neko primetio i odgovorio.... 8)
...inace..hvala na odgovorima... :lol:
jel su ova slova ok?? nisu mnogo velika? :D

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

MEDENA, danas ako dopuniš, imaš 1000 besplatnih poruka ( ne minuta ) pošto sam juče video reklamu
Nokia Lumia 630

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

medena napisao:...a ovde sam pisala velikim slovima...pa valda da bi me neko primetio i odgovorio.... 8)
Pisanje velikim slovima jeste "vikanje" a primetili bi te i da si pisala malim slovima. Postoji nesto sto se zove web ili net-etiquete odnosno pravila lepog ponasanja na forumima, blogovimam, news grupama i kod pisanja elektronske poste. Jedno od vaznijh pravila je da je pisanje svim velikim slovima nedozvoljeno (citaj nekulturno) osim kada nesto treba posebno naglasiti a i tada se mora koristiti umereno.

Poneko ti je odgovorio ali pisuci velikim slovima rizikujes da ti ne odgovore upravo zato sto si pisala velikim slovima!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

djolex napisao:...ako dopuniš, imaš 1000 besplatnih poruka ( ne minuta ) pošto sam juče video reklamu
Jel znas uslove? Mislim da li 1000sms-a vazi 7 dana i do kada vazi promocija...

medena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medena »

Imala sam srece izgleda :).
E zivot je veoma lep da bih se ja sada nervirala oko velikih i malih slova :)
poozzzz

Znaci od danas su poruke...eeee...bezveze...ja mislila posto su rekli do 9-og, da se racuna i taj 9-i za vezano sa 1000 minuta....
Ok...hvala vam u svakom slucaju!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

mp3mp3, isto sedam dana, samo što je provera *121*4# ( video malopre ) :wink:
Nokia Lumia 630

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

medena napisao:Imala sam srece izgleda :).
E zivot je veoma lep da bih se ja sada nervirala oko velikih i malih slova :)
Nije stvar u tome da li se TI nerviras oko velikih i malih slova - vec u tome da ti nerviras DRUGE pisuci velikim slovima. Da li se i drustvu deres kada zelis nesto da pitas?

Moras da shvatis da pravila lepog ponasanja postoje cak i na forumima i da ih treba postovati bez obzira koliko ona tebi mogu delovati neobavezujuce ili nebitno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Gde ste to videli, da ako danas dopunim sa 333 din, da imam 1000 besplatnih poruka? Trazio po telenor sajtu, i guglao, nema nigde.

medena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medena »

Pa nisam ni ja nigde videla, ali moj muz radi u Telenoru, tako da je rekao da od 9.novembra krece to sa porukama!

Edit:
Moja kuma danas zvala onaj broj 9863 i rekli su da ako danas uplati 333 din. do oo:oo, ima narednih 7 dana besplatne minute...

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku iznad.. pretpostavlja se da na nju odgovaraš

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Da rezimiramo, znaci ako danas do kraja dana uplatimo 333, imamo 7 dana RAZGOVORA u Telenor mrezi, a ako od sutra uplatimo 333, imamo 7 dana besplatnog SMS-a. Ovo je nepotvrdjeno, jer na sajtu jos nema informacija.

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

A u vezi tih 1000 besplatnih poruka, jel su i one besplatne samo u okviru telenor mreze, ili su skroz besplatne? 8) ;)

medena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medena »

Vazi samo u okiru telenor mreze (063 i 062) naravno...
Misle oni na sve...eh da je tako....da je prema svim mrezama dzabe...joj pa to bi bilo pravo rasulo...:)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Bekra, samo u okviru mreže.
Juče sam video reklamu, onaj što reklamira prvu reklamu dolazi u prodavnicu da izmeri sir i mora da bude 333 dinara ( da bi mu dodavala parčiće i do poslednjeg dinara ) onda na pumpu puni gorivo za 333 dinara i ide do trafike da dopuni kredit, ako je neko video reklamu, setiće se. :D
Nokia Lumia 630

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Dajte ljudi, pa nema sanse da budu besplatne poruke samo u okviru Telenor mreze! Pa to je glupo! Za minute razumem, ali poruke...! Strasno.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Ma kakvi bre sms besplatni :blinky: :blinky: :blinky: , o cemu vi pricate ja samo znam za minute i to koristm i te kako 8) 8) 8)
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

vip davao letos ako uplatite 200din imate 1000 sms-a i koristite ih 2 meseca. A 200din vam ostaje.
Mt:s imao 1200sms-a za 200 din pri cemu skida 200din i vazi dok se ne potrose poruke.
A ovo sa telenorom je mnogo losije, ali opet bolje i to nego nista.

7 dana besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama

Svi Telenorovi pripejd korisnici koji do 30. novembra uplate 333 dinara kredita, dobiće sedam dana ili 1000 besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama. Korisnici će moći da iskoriste besplatne SMS poruke tokom nedelju dana od dana uplate kredita. Nakon istrošenih SMS poruka, kredit je moguće ponovo dopuniti i obezbediti istu povoljnost.

U promotivnom periodu kredit sa 333 dinara može da se dopuni neograničen broj puta, a sedam dana besplatnog SMS-a računaće se od trenutka kad korisnik uplati poslednju dopunu.

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=6150

Odgovori