Telenor - Prepaid dopuna 333
A jel se racuna i 9. novembar?? sta ako uplatim 9.nov, da li imam besplatnih 1000 minuta narednih 7 dana????
pojasnite mi kako to funkcionise!
jer jedni pricaju jedno, drugi drugo...
i skroz je super stvar..naravno kada imas mnogo brojeva u telefonu koji su 063 ili 062 mreza...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati sve velikim slovima i nemoj pisati jedan post za drugim, koristi opciju Izmeni
pojasnite mi kako to funkcionise!
jer jedni pricaju jedno, drugi drugo...

i skroz je super stvar..naravno kada imas mnogo brojeva u telefonu koji su 063 ili 062 mreza...

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati sve velikim slovima i nemoj pisati jedan post za drugim, koristi opciju Izmeni
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pisanje velikim slovima jeste "vikanje" a primetili bi te i da si pisala malim slovima. Postoji nesto sto se zove web ili net-etiquete odnosno pravila lepog ponasanja na forumima, blogovimam, news grupama i kod pisanja elektronske poste. Jedno od vaznijh pravila je da je pisanje svim velikim slovima nedozvoljeno (citaj nekulturno) osim kada nesto treba posebno naglasiti a i tada se mora koristiti umereno.medena napisao:...a ovde sam pisala velikim slovima...pa valda da bi me neko primetio i odgovorio....![]()
Poneko ti je odgovorio ali pisuci velikim slovima rizikujes da ti ne odgovore upravo zato sto si pisala velikim slovima!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nije stvar u tome da li se TI nerviras oko velikih i malih slova - vec u tome da ti nerviras DRUGE pisuci velikim slovima. Da li se i drustvu deres kada zelis nesto da pitas?medena napisao:Imala sam srece izgleda.
E zivot je veoma lep da bih se ja sada nervirala oko velikih i malih slova![]()
Moras da shvatis da pravila lepog ponasanja postoje cak i na forumima i da ih treba postovati bez obzira koliko ona tebi mogu delovati neobavezujuce ili nebitno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Pa nisam ni ja nigde videla, ali moj muz radi u Telenoru, tako da je rekao da od 9.novembra krece to sa porukama!
Edit:
Moja kuma danas zvala onaj broj 9863 i rekli su da ako danas uplati 333 din. do oo:oo, ima narednih 7 dana besplatne minute...
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku iznad.. pretpostavlja se da na nju odgovaraš
Edit:
Moja kuma danas zvala onaj broj 9863 i rekli su da ako danas uplati 333 din. do oo:oo, ima narednih 7 dana besplatne minute...
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku iznad.. pretpostavlja se da na nju odgovaraš
Bekra, samo u okviru mreže.
Juče sam video reklamu, onaj što reklamira prvu reklamu dolazi u prodavnicu da izmeri sir i mora da bude 333 dinara ( da bi mu dodavala parčiće i do poslednjeg dinara ) onda na pumpu puni gorivo za 333 dinara i ide do trafike da dopuni kredit, ako je neko video reklamu, setiće se.
Juče sam video reklamu, onaj što reklamira prvu reklamu dolazi u prodavnicu da izmeri sir i mora da bude 333 dinara ( da bi mu dodavala parčiće i do poslednjeg dinara ) onda na pumpu puni gorivo za 333 dinara i ide do trafike da dopuni kredit, ako je neko video reklamu, setiće se.

Nokia Lumia 630
vip davao letos ako uplatite 200din imate 1000 sms-a i koristite ih 2 meseca. A 200din vam ostaje.
Mt:s imao 1200sms-a za 200 din pri cemu skida 200din i vazi dok se ne potrose poruke.
A ovo sa telenorom je mnogo losije, ali opet bolje i to nego nista.
7 dana besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama
Svi Telenorovi pripejd korisnici koji do 30. novembra uplate 333 dinara kredita, dobiće sedam dana ili 1000 besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama. Korisnici će moći da iskoriste besplatne SMS poruke tokom nedelju dana od dana uplate kredita. Nakon istrošenih SMS poruka, kredit je moguće ponovo dopuniti i obezbediti istu povoljnost.
U promotivnom periodu kredit sa 333 dinara može da se dopuni neograničen broj puta, a sedam dana besplatnog SMS-a računaće se od trenutka kad korisnik uplati poslednju dopunu.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=6150
Mt:s imao 1200sms-a za 200 din pri cemu skida 200din i vazi dok se ne potrose poruke.
A ovo sa telenorom je mnogo losije, ali opet bolje i to nego nista.
7 dana besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama
Svi Telenorovi pripejd korisnici koji do 30. novembra uplate 333 dinara kredita, dobiće sedam dana ili 1000 besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama. Korisnici će moći da iskoriste besplatne SMS poruke tokom nedelju dana od dana uplate kredita. Nakon istrošenih SMS poruka, kredit je moguće ponovo dopuniti i obezbediti istu povoljnost.
U promotivnom periodu kredit sa 333 dinara može da se dopuni neograničen broj puta, a sedam dana besplatnog SMS-a računaće se od trenutka kad korisnik uplati poslednju dopunu.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=6150