Koji telefon od 5mpx do 300 evra ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
milutinndv
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Dec 2007. 05:26

Koji telefon od 5mpx do 300 evra ?

Post od milutinndv »

Video sam nekoliko
k850
Samsung u900 Soul
LG KU990 Viewy itd
Koji telefon ima najbolju kameru i ostrinu slike,i onih efekata za kasniju doradu..od slih sporednih funkcija najvise koristim kameru,a fotoaparat nikad nije kuci.Treba mi i za male daljine i predmete,npr da igrackica iz Kinder jajeta ispuni ceo ili pola kadra.Siguran sam da sada telefoni imaju to.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Iskreno mislim da ti je Viewty najbolji izbor.A povrh toga što ima perfektnu kameru sa xenon blicem i snima video u divx formatu u visokom kvalitetu,on i izgleda veoma atraktivno,i dobro je odrađen,čvrst i kompaktan....sve u svemu,mislim da je to pun pogodak.Kad nemaš pametnija posla,lepo stavi na papir sve aparate koji te zanimaju,i kreni redom ovde da čitaš testove,mislim da ih ima za svaki od ovih modela,a verujem da će ti i forumaši pomoći svojim iskustvom.

pozdrav

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

milutinndv, Od ovih nabrojanih ja bih uzeo LG najvise zbog fantasticnog snimanja videa,kao sto rece araphel, naravno ni fotke nisu lose ali brate video "kida".
Mada ja bih,ako ti nije frka sacekao da malo padne cena SE 905 i njega pazario.Uhh :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Nokia 6220 je fantasticna kada je multimedijalna strana u pitanju,a uz to je i symbian os9.3,a sto je mnogima veoma bitno nije prevelikih dimenzija
Note IV N9100 dual

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

moja preporuka isto 6220 clasic strasno dobar fon, a ispod cene koju si naveo...za slikanje je vrh, ekstra slike u svim uslovima, mnogo brz okidac, odlican fon na svim poljima...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

araphel si siguran da viewty ima xenon? :| nisam to znao... inace, i ja dajem glas viewty-u iako sam nokias :) Ili sacekaj pa uzmi SE c905, kao sto Wickerman rece
Nokia E71... Elegant, but deadly

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

K850 :) ako ga neko prodaje odmah cu da mu kupi (ako prodaje do 150 evra naravno) :). Imas i 6220 ; slazem se za LG, i imas onaj Samsung od 8mpx ali ne znam koja je cena njemu, sigurno je bruka telefon 8)
KISS ME I AM 93

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Moram novi post posto je proslo vise vremena nego inace ;). Imam K850i sa novim sw i sada je kamera na njemu boli glava :)
KISS ME I AM 93

Odgovori