MTS prepaid tarife ili kako da mi skidaju sto manje kredita

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

MTS prepaid tarife ili kako da mi skidaju sto manje kredita

Post od oggich »

........za pozive;nije mi stalo u naslov.Imam pitanje za vas sve.Koja je tarifa najbolja za moj problem,zelim da izaberem tarifu gde je cena poziva prema 061,060,063,064,065,i svim domacim mrezama ista,a ne kao na mojoj TOKI,bas sam racunao pre neki dan,i dosao do zakljucka da oni skidaju za PRVI MINUT 15 DINARA!!!!!!!!!!!javascript:emoticon(':o')Strasno!!!Kad sam pogledao kredit posle tog prvog minuta,ja se pogubio,a to mi je bilo sve sto sam imao kredita za tu celu nedelju.Citao sam na sajtu Telekoma da ima KUL tarifa,ta mi nekako najvise odgovara,ali ne znam,i ko zna od kad stoji taj tamo cenovnik na sajtu.

Pomozite mi,jel ne znam ni sam sta da radim vise

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Vrsta usluge: Cena bez PDV-a Cena saPDV-om (18%)
Cena minuta poziva ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju
4,80 5,66
Cena minuta poziva Friends & Family brojeva
2,00 2,36
Ovo ti je zvanican cenovnik.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

oggich, Pa to sto ti trazis je KUL tarifa, zvanichan je cenovnik taj koji je na sajtu. Ja je trenutno koristim, a dokle cem ne zna se. Iskreno budi recheno, a sad ce mnogi da graknu na mene, poceo sam da se razmisljam o MIX1000. No nece to tako skoro jos uvek.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

miodrage hoce da odrobija jedan od HTC-ova :cry:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

MIX 1000 je lepa tarifica. Ukoliko se ipak odlucis da predjes na postpaid, dao bih ti dva prijateljska saveta Miodrage:
1. Ne uzimaj odmah telefon uz paket, vec prvo potpisi neobavezujuci ugovor. Probaj uslugu par meseci pa ako ti odgovara, onda uzmi i telefon uz dvogodisnju obavezu.
2. Nikako ne prebacuj svoj prepaid broj na postpaid, vec uzmi nov postpaid broj da se ne bi desilo posle da izgubis broj ako pozelis da se vratis na prepaid.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ko koristi dosta internet - 066 Premium je prava stvar za njega.

U paketu dolaze i pristojne kolicine minuta, smsa i mmsa.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, hvala na dobronamernim savetima. Nisam ni mislio da uzimam telefon preko ugovora, rekao sam iz vishe razloga zasto. Sto se ovog drugog saveta tiche, meni je ovaj broj jako potreban, jer da svima javljam da sam ga promenio, neizvodljivo je. Naime, ja ne drzim sve ljude u phonebook, nego samo one koji su mi potrebni (citaj one sa kojima cesce komuniciram). Ostale brojeve praktichno ni nemam. Ako uzimam nov broj, to sve javiti... ma veliko mi smaranje. Znachi jedino bih ishao na opciju prebacivanja, ali bas iz razloga koje si naveo, jos nisam u potpunosti spreman na tako nesto.
Kazem, to su sve za sada samo pocetna razmisljanja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Uskoro poskupljenje u kul-u u
To kažem jer na sajtu stoji:

: KUL
KUL PROMOCIJA

Minut poziva ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju košta 4,80 dinara.

Ova jedinstvena ponuda sadrži i specijalnu tarifu za tri Friends&Family broja prema kojima je cena minuta poziva 2,00 dinara.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2104

Izvadiće se da je bila promocija i povećati cenu kao vip, ali opet biće bolje nego vip, tarifiranje neće sigurno menjati. 60+1 je...

Odgovori