Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ma dajte ljudi ne mogu da verujem da pored svih onih dilera (sa niskim cenama),sada treba da obracamo paznju i na ovlascene zastupnike (koji nam uzgred prodaju robu po visokim cenama)
Pa dokle ovo ide???
D500&E71

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sta se sve kod nas prodaje to nije normalno tako da treba puno obratiti paznju da se kasnije ne bi kajali.Raznorazni mob servisi prodaju "monstrume" od telefona,a to mislim u pogrdnom znacenju.U vecini slucajeva vazi koliko para,toliko muzike
Note IV N9100 dual

milos e71
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Nov 2008. 00:16

Post od milos e71 »

Jel moze neka slika od tog sto ima razmak izmedju tastature i ekrana? :blinky:

Planiram da kupim E71, jos sam razmisljao da uzmem preko MTS, kad ono :shock: :cry:

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

milos e71, druze ne vidi ti se to na slici cuvise ti je to sitno!!! !

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Najbolje je da odes do neke mob radnje i da vidis na kicu mesta sve sta te zanima.Bilo sta da ti kaze neko od nas mze da bude subjektivno,tako da je najbolje da to vidis sam
Note IV N9100 dual

milos e71
Novajlija
Novajlija

Post od milos e71 »

Ja planiram da kupim u ComT. Valjda ne "valjaju" tamo E71 sa tim razmakom :shock:

A inace hteo sam da vidim sliku tog sa razmakom, da bi znao sta da ne uzimam :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

milos e71, kao sto rece kolega toda81 najbolje je da sam procenis...ja sam gledao par primeraka,i prvi put sam to prosle nedelje video na jednom primerku (u radnji gde ih daju na ugovor sa mts-om)
D500&E71

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

ma brate to se namesti samo skinse tastatutu i vise je dignes gore i onda extra lezi inace pre nego sto to uradis space malo landara ali kada namestis sve lezi extra dakle potrebno je samo da skljocne ali ljudi ne ulazi tu prasina ja garnatujem :-)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Nova verzija firmware-a se pojavila i zvanicno preko NSU.Kao i ranije smatram da izbegnete ovaj update zbog nemogucnosti hackovanja telefona,osim ako imate problema sa radom aparata.

petko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 17:53

Post od petko »

Pozdrav svima, imam problem sa e71 ... juce sam je uzeo u Alfi :) imam problem sa kamerom.

Naime fon se skroz istripuje kad slikam, nekad hoce da ukljuci blic nekad jednostavno ne reaguje, crn ekran , i posle 4-5 sekundi se pojavi slika , skroz mutna... Probam resetuje settings na default i to ga "drzi" nekih 3-4 slikanja a posle sve o starom :(

i ako neko moze da mi posalje sta uputstva za GPS (tj program i mape) bio bih mu veoma zahvalan.

Hvala u napred./
Poslednja izmena od petko u Sre, 12. Nov 2008. 07:05, izmenjeno 2 puta ukupno.

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Ko koristi Garmin na ovom modelu, pitanje: Kako zumirate mapu? (trebalo bi po programu na tastere 1 i 3, ali meni ne reaguje ni na jedan taster na telefonu...) Sve ostalo sljaka kao svajcarski sat. Unapred hvala
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

petko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 17:53

Post od petko »

Pozdrav svima, imam problem sa e71 ... juce sam je uzeo u Alfi Srećan sam. imam problem sa kamerom.

Naime fon se skroz istripuje kad slikam, nekad hoce da ukljuci blic nekad jednostavno ne reaguje, crn ekran , i posle 4-5 sekundi se pojavi slika , skroz mutna... Probam resetuje settings na default i to ga "drzi" nekih 3-4 slikanja a posle sve o starom Tužan sam.

i ako neko moze da mi posalje sta uputstva za GPS (tj program i mape) bio bih mu veoma zahvalan.

Hvala u napred./

Poslednji izmenio petko dana Sre 12 11, 2008 07:04, izmenjeno ukupno 1 puta

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Narode, pa uzimati E71 preko mt:s-a i Alphe ili ne?
Jedan momak hoce da je uzme preko paketa a ja da je otkupim od njega.
iPhone 3G[s] 16GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja ti preporucujem da uzmes taj telefon jer je dobra strana sto ti telefon nece biti kodiran na 064 mrezu sto je velika prednost takve kupovine telefona od operatera,ali preko Alpha Copy-a
Note IV N9100 dual

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

nikoola,za koliko para bi je ti otkupio?
Mislim da ovoj debati oko toga da li treba ili ne kupovati telefone kod ovlascenih distributera nema mesta iz prostih razloga sto smo mi samo kap u okeanu trzista da bi neka fabrika za nas pravila tel losijeg kvaliteta i slicno...Verovatno Nokia salje 'losije' tel Alpha Copy-ju da ih prodaje uz mts pakete?! A za slobodnu prodaju salju extra klasu?Smesno...
Moguce je i postoji,kao i kod ostalih proizvoda,razlika izmedju proizvoda za zapad i za 'nas' istok,ali to je stvar koja je postojala,postoji i postojace uvek kod nas...
Izvinjavam se za off...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Sad sam saznao da u radnji ima jos jedna N82 (nadam se da ce imati i ujutr kad budemo otisli) koju sam zeleo da uzmem i vec je imao 2 puta.

Prekljuce sam gledao u radnji koja je zastupnik za Alpha copy i telefoni iz prodaje i preko paketa su bili isti. Hm... u pitanju je bila N82, 5310c i 6500s.

ps. bitno pitajne. Kakva je muzika na E71? Sluske? Posto mi je to jedna od bitnijih stvari.

----dopuna----

Jutros sam uzeo novu E71, Alphinu.
Nije bilo nikakvih problema, nikakvih luftova i sl.
Prvi sam koji je otvorio kutiju i presekao nalepnicu.

Posto cesto menjam telefone, a kamera i muzika su mi bitni, ovaj telefon sam uzeo sa rezervom i pre kupovine pricao sa drugarom koji bi uzeo ako se meni ne dopadne.
Ono sto moze da bude bitno za moj utisak je da mi je ovo 46-ti telefon (zadnji je bio HTC Diamond).

Telefon u ruci, baterija unutra i pali se. I pre nego sto se upalio sam bio vise nego zadovoljan.
Onda je nastalo skoro malo odusevljenje.
Fenomenalno.
Jeste da je prazan, ali se ne prepoznaje da je Symbian i brzi je od N82 i N95 8GB.
Ima mnogo vise podesavanja od N82 i to tacno onih koja su meni falila.
Za kameru sam bio spreman, pa nisam ni previse ocekivao, a ni dobio.
Skeptik sam bio prema muzici i sluskama, ali moram priznati da se nisam razocarao (sto je skoro pa blizu odusevljenju jer sam mislio da ce biti ocaj i da cu ga zbog toga prodati :D).
I ja moram da potvrdim da je wireless odlican i vise mreza hvata u stanu nego N82.
Kvalitet izrade je skoro na vrhunskom nivou, kazem skoro, jer su sa onim gumicama preko memorijske i usb-a debelo usrali.

Sve u svemu, prezadovoljan sam. Odusevljenje je jos vece jer osim izgleda nisam ocekivao nista vise i mislio sam da cu zaliti za N82.
Ostaje do daljnjeg kod mene (bar do sledeceg vikenda :lol: )
Poslednja izmena od nikoola u Čet, 13. Nov 2008. 23:14, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 3G[s] 16GB

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ibrahim Gueye,
pritisni istovremeno poslednji taster levo u poslednjem redu i broj 1 ili 3 i to je to!
nema na cemu :lol: ;)
pozzz

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

:oops: :oops: :oops:
kakva sam ja blamara
totalno mi nije palo na pamet...
hvala mrkixxx, ja taman pomislio da ne supportuje...
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

milos e71
Novajlija
Novajlija

Post od milos e71 »

Nikoola, sta se sve dobija u origi pakovanju sa E71?

pozz

nindzabg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 27. Okt 2008. 20:16

Post od nindzabg »

jel moze neko da mi pojasni kako da instaliram garmina i mape
skinuo sam sa neta ali nece da radi :oops:
nisam expert pa molim sto prostije objasnjenje :?
Hvala unapred :D

Odgovori